آماده باش پلیس راهور برای آخرین تعطیلات تابستانی
دلیل ترافیک آزادراه تهران - شمال چیست؟
رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به آغاز آخرین روزهای تعطیلات تابستان از آمادهباش کامل پلیس راهور در این ایام خبر داد و از مردم خواست که زمان سفر خود را مدیریت کرده و صبر بیشتری هم داشته باشند.
سردار سید تیمور حسینی درباره آخرین وضعیت ترافیکی در مسیرهای منتهی به استانهای شمالی کشور گفت: با توجه به افزایش حجم تردد در ایام تعطیلات و به ویژه در محورهای شمالی کشور پلیس راهور فراجا به منظور تأمین ایمنی و روانسازی ترافیک، اقداماتی را در دستورکار خود قرار داده و در آماده باش کامل است.
رئیس پلیس راهور فراجا درباره اینکه چرا در آزادراه تهران - شمال که باید مسیری روان برای سفر به شمال کشور باشد، ترافیکهای سنگین و بعضا چندساعته رخ میدهد، گفت: همانطور که مستحضرید، انتهای آزادراه تهران-شمال در نقطه تلاقی با جاده قدیم چالوس، به دلیل حجم بالای تردد، همواره با مشکلاتی از قبیل ترافیک سنگین و اختلال در جریان تردد مواجه میشود و در واقع دلیل ترافیک سنگین این محور در روزهای تعطیل و پیک ترافیک این موضوع است. برای مدیریت این شرایط، پلیس راهور مجبور به اعمال محدودیتهایی از جمله انسداد مقطعی این محور میشود که ما امیدواریم با تمهیدات و تدابیر اتخاذ شده، این آزادراه زودتر تکمیل شود.
وی ادامه داد: این محدودیتها با هدف جلوگیری از ایجاد ترافیک سنگین و سوانح رانندگی و همچنین حفظ نظم و انضباط در تردد خودروها اعمال میشود. بدین ترتیب، پلیس راهور با توجه به حجم تردد و شرایط جادهای، اقدام به باز و بسته کردن این مسیر در بازههای زمانی مشخص میکند؛ به طور معمول، این بازهها بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ خودرو در نظر گرفته میشود.
حسینی گفت: از تمامی هموطنان عزیز خواهشمندیم با درک شرایط موجود و لزوم اعمال این محدودیتها، صبر و شکیبایی بیشتری از خود نشان دهند. همچنین، توصیه میشود که قبل از سفر، نسبت به وضعیت راهها و محورهای مواصلاتی از طریق سامانههای هوشمند اطلاعرسانی پلیس راهور و رسانههای معتبر اطلاع حاصل کنند و زمان سفر خود را به گونهای برنامهریزی کنند که با کمترین مشکل مواجه شوند.
لطف کنید یگید چجوری مدیریت کنیم خلی ممنون میشیم ازادراه درست کردید اخرش بن بسته
فکر میکردیم با احداث بزرگراه تهران شمال معضل ترافیک این محور حل میشه و بعد از چند سال ما بومیان این منطقه نفس راحتی میکشیم ، اما نه تنها مشکل ما حل نشد بلکه بلاتکلیف و سرگردان شدیم ، مدیران استان و پایتخت نشینان هر موقع دوست داشته باشند جاده رو به سمتهای مختلف ، گاها شمال و یا جنوب یکطرفه میکنند و بومیان نمیتوانند برای زندگی خودشان برنامه ریزی کنند ، مجالس عروسی و عزا و مسافرت و رفتن به سرکار و یا برگشت به منزل ..... به طور کل لغو ، چون نمیدانیم تا یک یا دو ساعت دیگه آیا جاده روال عادی دارد یا اینکه یک طرفه خواهد شد .
از آب گل آلود ماهی گرفتن شده کارشون فعلا سود تو جیب عوارضی ها هستش که قرار بود زودتر برسی ولی دیر تر میرسی .اصطلاک ماشین، از دست دادن زمان، برای راحت رسیدن،جریمه های سنگین،آزاد راه سرعت 70کیلومتر خنده داره، همه وهمه خودتو ناراحت نکن دوست عزیز مشکل اصلی خودتی.
بهترین راهکار زوج وفرد نمودن سفرها اونم هفته ای ،نوروز ،ایام تابستان وتعطیلات طولانی مطمین باشید طرحی نو است و مردم هم می پذیرند
با احترام
هفته پیش این مسیر 160کلیومتری را به مدت هفت ساعت طی کردیم با این بزرگ را و در آخر مسیر عوارض هم پرداخت کردیم که بیشتر شبیه جوک بود .واقعا مدیریت و برنامه مشخصی برای این مسیر تدوین نشده هم افراد محلی هم مسافرین تکلیف خودش را نمیدانند با این بی برنامه کی در مخمصه ترافیک گیر میکنند من مسیر پنج کیلو متر را طی چهار ساعت طی کردیم که با استهلاک خودرو افزایش مصرف سوخت .بی حوصلگی ساکنین محلی .سلب آسایش و امنیت جاده میشود .لطفا تدبیر درست بیندیشید
اینجا ایرانه مردم باید بزنند توی سر کله هم تا سرگرم باشند دولتی ها بدزدند بخورند ببرند دولت برای خودشان کار میکند نه مردم برعکس دنیا
آقایان ماموری که بجای رسیدگی به نقاط ترافیکی وراهنمایی مردم برای عبور سریع تر وجلو گیری از ورود افراد بی قانون وایجاد ترافیک عمدی برای خود بصورت دسته جمعی در محلهای خلوت جمع می شوند وجوک می گویند وقبل از نقاط ترافیکی با یک قبض جریمه حضور دارند واعصاب راننده ها را خورد می کنند بهتر است به بقیه وظايف خود که روان کردن ترافیک است نیز بپردازند
بایدبا چند شرکت قدر آمریکایی یا اروپایی برای احداث این مسیر قرار داد بست مثل کشورهای عربی ونه کشور مفتخوری مثل چین
جاده جدید چالوس بعد از سال ۱۳۳۵ بازگشایی شد. برای تردد ۵۰۰۰ دستگاه در شبانه روز طراحی و ساخته شده است.
ابتدا و انتهای آزاد راه تهران شمال تکمیل شده است ولی میانه جاده بعد از شهرستانک تا مرزن آباد همچنان تنگ و باریک است و همچنان توان تردد ۵۰۰۰ دستگاه در شبانه روز را دارد. خودروها در ابتدا روان و سزیع تردد میکنند ولی بعد از ۴۰ دقیقه به منطقه باریک ۶۰ سال پیش میرسند و در هم می پیچند.
استان البرز یک استان مواصلاتی ۱۳ استان شمالی به جنوب کشور است. در یک تعطیلات چند روزه ۲۰۰ هزار خودرو وارد اتوبان تهران کرج میشود. در صورتی که اتوبان کرج در سال ۱۳۵۰ برای تردد ۲۰هزار دستگاه در شبانه روز طراحی شده است. از تهران بزرگراه آزادگان تا کرج حدود ۵ ساعت در ترتفیک می مانیم. هر چند اصلاح مسیر پل فردیس و تعریض اتوبان انجام شده است و اتوبانهای همت و حکیم نیز به کمک بار ترافیکی آمدهاند ولی جادههای ما توان تردد ۱۰ میلیون خودرو را ندارند.
وزارت راه دوراندیشی در این خصوص انجام نداده است. برای جلوگیری از افزایش ترددها به خودروسازها فشار وارد میکنند تا خودروی کمتری تولید کنند ولی از طرف دیگر باعث ناتراضی عرضه و تقاضای خودرو در بازار آزاد و رانت و گرانی خودرو شدهاند.
با نصب چراغ راهنمایی از ازدحام جلوگیری میشود