چگونه در اولین برخورد تاثیرگذار باشیم؟
برای تاثیرگذاری در اولین دیدار، میبایست توجه ویژه ای به نحوهی انتخاب لباس های خود داشته باشید.
به گزارش خبر فوری ، حتی در مجالس دوستانه، خانوادگی و صمیمانه نیز تنها روش برای جذب کردن افراد حاضر در جمع، نحوه ارتباط برقرار کردن در همان لحظات ابتدایی آشنایی است. انتخاب روش درست برای برقرار کردن ارتباط یکی از کلیدی ترین راه ها برای پیدا کردن دوستان بیشتر می باشد. در صورتی که وسعت نگاه خود را افزایش دهید، متوجه خواهید شد که ملاقات و ارتباط برقرار کردن با افراد غریبه، یک فرصت مناسب و فوق العاده برای ایجاد ارتباط بیشتر و تعامل با افراد جامعه می باشد. به همین دلیل بیشتر افراد در زمان ملاقات با افراد غریبه دچار اضطراب و استرس می شوند.
در این گزارش به برخی نکات مهم در اولین برخورد یا ملاقات اشاره میکنیم.
به نحوه لباس پوشیدن خود اهمیت دهید
برای تاثیرگذاری در اولین دیدار، میبایست توجه ویژهای به نحوه انتخاب لباسهای خود داشته باشید. برای این منظور باید لباسی که میپوشید، متناسب با محیطی باشد که قصد دارید در آنجا افرادی را ملاقات کنید. البته نیازی نیست که حتما از لباسهای مارک و گران قیمت استفاده نمایید، تنها چیزی که اهمیت دارد این است که از آراستگی و مرتب بودن لباس خود اطمینان حاصل کنید.
سعی کنید در گفتگو نام طرف مقابل را به دفعات تکرار کنید
مطمئناً برای شما هم پیش آمده در زمان صحبت کردن با کسی که اسم شما را مرتب تکرار می کند، احساس صمیمانه تری نسبت به او در شما شکل می گیرد. این موضوع نشان دهنده ی این حقیقت است که شما در نخستین ملاقات، آن قدر به شخص مقابل توجه داشته اید که اسم وی را به خاطر سپرده اید. این مسئله می تواند تاثیرات خوبی بر روی چگونگی شکل گیری ارتباط جدید شما داشته باشد و سبب رسیدن به موفقیت فردی در زندگی تان شود.
سعی کنید تا حدودی حس شوخ طبعی داشته باشید
به خاطر داشته باشید که شوخی کردن در صورتی که به جا و درست باشد، نه تنها بد نیست بلکه بسیار هم توصیه می شود. ولی باید به خاطر داشته باشید که زیاد از حد هم نباید با دیگران شوخی کرد. تعریف کردن یک لطیفه ی بامزه و کوتاه میتواند جو محیط را دوستانه کند، اما در صورتی که لطیفهی مناسبی نسبت به محیط انتخاب نکرده باشید، ممکن است تمام نتیجه هایی که انتظار داشتید، معکوس شود. به همین دلیل توصیه می شود در نخستین قرار ملاقات از تعریف کردن لطیفه خودداری نماید، به جای آن می توانید، یک خاطره ی جالب و بامزه ای که برایتان اتفاق افتاده را تعریف نمایید.
اجازه دهید طرف مقابل در مرکز توجه باشد
یکی از مهم ترین نکات این است که اجازه دهید طرف مقابلتان نیز در رأس توجهات قرار گیرد. برای این منظور باید سعی کنید خودتان را زیاد در مرکز توجه قرار ندهید.
مهارت خوب گوش دادن را فرا گیرید
برخلاف تصور بسیاری از افراد، شنوندهی خوبی بودن اصلا هم سخت نیست و به راحتی می توانید این مهارت را فرا گیرید. سعی کنید در زمانی که با کسی گفتگو می کنید، طرف مقابل را متوجه این موضوع کنید که به حرف های وی گوش می دهید و به خوبی متوجه صحبتهایش شده اید.
برای این منظور میتوانید از عبارتهای مناسبی مانند «خب»، «درست است»، «متوجه میشوم» و عبارتهایی مانند آن استفاده کنید؛ همچنین میتوانید گاهی سرخود را به نشانه ی تایید تکان دهید. راهکار دیگری که در این زمینه توصیه می کنیم از آن استفاده کنید این است که از شخص مقابل سوال های مرتبط بپرسید، این گونه او در می یابد که به صحبت هایش گوش کرده اید.
اما باید اشاره کنیم که یکی از کارهایی که تاثیر مخربی بر روی مکالمه و نخستین ارتباط شما می گذارد، این است که دائم در میان صحبت های طرف مقابل خود بپرید و حرف های او را قطع کنید. این حرکت بی ادبانه ممکن است نتایج نامطلوبی برای شما به همراه داشته باشد.
قانون جذب، پاسخ احساسات شما را خواهد داد
این موضوع را به خاطر داشته باشید که طبق قانون جذب نتیجه ی هر کاری که انجام دهید، به خودتان باز خواهد گشت. درواقع اگر برچسبی به یک شخص، موقعیت و یا … بزنید، مطمئن باشید که آن برچسب به خودتان باز خواهد گشت و خودتان همان را دریافت می کنید.
همان گونه که دوست دارید دیگران در زمان برخورد با شما رفتار کنند، شما نیز با آن ها مطابق با همان نوع رفتار کنید. زیرا همه رفتارهای پیرامون ما نتیجه ی نوع کردار و رفتار ما می باشد.
یک قانون مهم که در اینجا باید به خاطر داشته باشید این است که، شما هیچ گاه فرصت پیدا نخواهید کرد تا تاثیر اولین برخوردتان بر روی افراد را اصلاح کنید. پس سعی کنید با استفاده کردن از نکات و راهکارهایی که در این مطلب آن ها را با شما به اشتراک گذاشتیم، در اولین برخورد با افراد، آن ها را تحت تاثیر قرار دهید و با اعتماد به نفس و آرامش بیشتری با آن ها ارتباط برقرار نمایید تا با این روش بتوانید روابط خود را گسترش دهید و به موفقیت در زندگی خود دست یابید.
منبع: پرورش افکار
38