دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان:

کارگران امنیت شغلی ندارند/ حقوق 3 میلیونی فقط نیمی از زندگی یک کارگر را تامین‌ می‌کند/ تحریم شویم یا کرونا بیاید اولین قربانی کارگران هستند

دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان با بیان اینکه کارگران امنیت شغلی ندارند و قراردادهای موقت نیز آسیب جدی‌تری به امنیت شغلی وارد کرده است، گفت: مسئولان بجای شعار دادن عملکرد مناسبی داشته باشند.

کارگران امنیت شغلی ندارند/ حقوق 3 میلیونی فقط نیمی از زندگی یک کارگر را تامین‌ می‌کند/ تحریم شویم یا کرونا بیاید اولین قربانی کارگران هستند

چنگیز اصلانی گفت: کارگران به‌عنوان سرمایه‌های انسانی در هر کشوری نقش‌محوری در تحولات و مناسبات مختلف آن جامعه دارند و حمایت از آنها و برطرف کردن مشکلات و چالش‌های آنها می‌تواند به برطرف کردن مشکلات مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دولت‌ها کمک کند.

اصلانی افزود: با توجه به اینکه در سال "جهش تولید" هستیم، اگر امنیت شغلی، معیشت و زمینه مشارکت بیشتر این قشر در بخش‌های مختلف جامعه فراهم شود و ارزش نقش کارگر در جامعه توسط نهادها و دستگاه‌های مسئول پاس داشته شود، می‌توان بیش از گذشته از ظرفیت‌های جامعه کارگری برای رشد و توسعه و حل مشکلات بهره برد.

اصلانی اظهار داشت: کارگران امنیت شغلی ندارند و قراردادهای موقت نیز آسیب جدی‌تری به امنیت شغلی وارد کرده است و افزود: متاسفانه دولت کارگران را به حال خودشان رها کرده است و هیچ حمایتی از این قشر نمی شود.

وی با بیان این که معیشت و امنیت شغلی کارگری از اهمیت بسیاری برخوردار است، افزود: در کل کشور بیش از ۵۰ درصد جمعیت را خانواده کارگران تشکیل می‌دهند و قراردادهای موقت باعث شده است این قشر امنیت شغلی نداشته باشد و سالهاست که در عرصه اجتماعی و شغلی کارگران اتفاقی نیفتاده است.

اصلانی تاکید کرد: وضعیت معیشت امروز کارگران با حقوق فعلی بسیار دردناک است؛ تحریم شویم یا کرونا بیاید اولین قربانی، کارگران هستند.

وی ادامه داد: حقوق کمتر از 3 میلیون تومان فقط نیمی از زندگی یک کارگر را تامین‌ می‌کند، بقیه هزینه زندگی او از کجا باید تامین شود؟ شرایط طوری است که نگران هستیم؛ وضعیت طبیعی نیست. هر دولتی می‌آید باید توجه جدی به این قشر کند و این وضعیت را سامان دهد.

دبیراجرایی خانه کارگر استان همدان گفت: متاسفانه مسئولان ما فقط شعار می دهند و عملکردی درباره بهبود وضعیت کارگران دیده نمی شود. مسئولان بجای شعار دادن عملکرد مناسبی داشته باشند.

اصلانی گفت: امسال در بخش صنعت و جامعه کارگری اثری از جهش تولید نبود بلکه جهش قیمت به وفور دیده می شود، چرا یک عده باید در ناز و نعمت و یک عده در بدبختی زندگی کنند.

دبیراجرایی خانه کارگر استان همدان تصریح کرد: رفع مشکلات معیشتی باید در زندگی مردم دیده شود. مردم از شعار دادن مسئولان خسته شده اند.

وی بیان کرد: ما شرکای اجتماعی دولت هستیم و دولت در این مقطع حساس باید به فریاد کارگر برسد. در جریان کرونا حقوق هیچ کارمندی قطع نشد اما خانواده‌های بسیاری از کارگران چندین ماه است که بدون دستمزد هستند.

اصلانی تاکید کرد: در این وضعیتی که به وجود آمده است بیشترین ضربه به جامعه کارگری وارد شده است؛ امنیت شغلی، بی توجهی به قانون کار، حقوق و دستمزد از جمله مشکلات همیشگی کارگران است.

دبیراجرایی خانه کارگر استان همدان گفت: شیوع کرونا باعث تعطیلی کسب و کارها و بیکاری و زیان کارگران مختلف شد اما در این میان بیشترین آسیب متوجه کارگران ساختمانی بود.

وی در ادامه از رسیدگی نکردن مسئولان به وضعیت معیشتی کارگران ساختمانی در زمان شیوع ویروس کرونا انتقاد کرد و گفت: به دلیل افزایش نگرانی‌ها از شیوع ویروس کرونا، فعالیت‌های ساختمانی متوقف شده و هزاران کارگر فصلی این صنعت بیکار شدند. متاسفانه، کارگران ساختمانی بیشتر از تمام گروه‌های شاغل جامعه در معرض حوادث شغلی و بیماری‌ها هستند.

منبع: ایلنا

68

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • محمد
    0

    آخه این حقوق به مسکن ،خوراک ،پوشاک،تحصیل فرزند ،حمل و نقل ،بیماری...به چی میرسه با این حقوق خودشون یه هفته هم نمی تونن زندگی کنن چرا پول برای کارمندای دولتی دارن ولی به ما که رسید آسمون تپید فقط با این حقوق باید بمیریم خدایا کی به فریاد ما می رسه