رئیس دانشگاه علوم پزشکی:

بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی تبریز افتتاح شد

بزرگترین موقوفه تبریز بعد از انقلاب افتتاح شد که این بیمارستان کودکان در زمینی به مساحت ۹۰۰۰ مترمربع احداث شده و ارزش روز آن بیش از ۱۳۰۰ میلیارد تومان است.

بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی تبریز افتتاح شد

بزرگترین موقوفه تبریز بعد از انقلاب، بیمارستان 700 تختخوابی کودکان "زهرا مردانی آذری" تبریز که 50 سال پاسخگوی نیاز شمالغرب کشور است، به دستور رئیس جمهور افتتاح شد.

این بیمارستان که به دست خیّر بزرگ تبریز، کریم مردانی آذری احداث شده و در سال 98 وقف کرد و اکنون با اتمام مراحل عمرانی این بیمارستان و تجهیز آن، افتتاح شده و بخش به بخش بهره برداری از آن آغاز می شود و بیمارستان کودکان فرمانفرمانیان تبریز به تدریج به این بیمارستان منتقل خواهد شد و تا 50 سال نیاز تبریز و منطقه برای درمان بیماری های کودکان را پاسخگو خواهد بود.

بیمارستان زهرا مردانی آذر تبریز بیمارستانی با تمامی امکانات روز و نیازهای اساسی کودکان

محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در مورد ویژگی های این بیمارستان گفت: این بیمارستان تا 700 تخت ظرفیت دارد و اکنون در بیمارستان کودکان تبریز، 350 مریض داریم و امیدوارم بیش از پنج دهه نیاز منطقه و شمالغرب را به صورت تخصصی رفع کند.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری تبریز 55 هزار مترمربع فضای آماده دارد، افزود: این بیمارستان به طوری طراحی شده که برای تمامی تخصص ها در این بیمارستان فضا و تجهیزات داشته باشیم به طوری که ارتوپدی و چشم پزشکی و... در سایر بیمارستان های کودکان نداریم ولی در این بیمارستان مکان و امکانات لازم پیشبینی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با بیان اینکه بخش پیوند مغز استخوان در این بیمارستان طراحی و تجهیز شده است، گفت: اگرچه اکنون نیازی به این بخش نداریم ولی در توسعه این بیمارستان لحاظ شده است.

وی با تاکید بر اینکه این بیمارستان 1300 میلیارد تومان ارزش دارد، ابراز داشت: دستگاه سی‌ تی‌ اسکن 128 اسلایس در آذربایجان شرقی فقط این مرکز دارد، آنژیوگرافی، سی‌ تی‌ اسکن اورژانس 16 اسلایس فقط برای این مرکز خریداری شده است و بعد از بیمارستان امام رضا (ع) تبریز، تها بیمارستان دارای سی‌تی‌اسکن است.

صومی با اشاره به اینکه بلوک A و B که صددرصد آماده بود، بخش های تکمیلی هم اضافه خواهد شد، خاطر نشان کرد: این هفته بخش اعصاب اطفال منتقل می شود، بخاطر فاصله با بیمارستان کودکان تبریز، آرام آرام بخش ها و نیروی انسانی را منتقل می کنیم تا مشکلی در ارائه خدمات به کودکان عزیز ایجاد نشود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تصریح کرد، بعد از انتقال حداقل سه بخش به این بیمارستان، بخش اورژانس را راه اندازی کرده و ارائه خدمات را آغاز می کنیم و سپس درمانگاه را هم راه اندازی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: پیشبینی ما این است که در فاصله زمانی دو ماهه و قبل از پاییز، بیمارستان کودکان داخل تبریز منتقل خواهد شد، ضمن اینکه بخش درمانگاه و یکصد تختخواب از آن بیمارستان را برای مدتی حفظ خواهیم کرد تا مردم در ابتدا دچار مشکل نشوند.

مدرسه سازی از سیستان‌ و بلوچستان تا تبریز و بیمارستانی برای کودکان شمالغرب کشور

حاج کریم مردانی آذری در سال 1313 در تبریز متولد شد و با روحیه و عزم قوی و خستگی ناپذیر به امر مقدس مدرسه سازی و سایر امورات خیریه از جمله بیمارستان سازی و... ادامه داده و همچنان در اعتلای کشور اسلامی‌مان شبانه روز می‌کوشد.

"حاج کریم مردانی آذری" به همراه دو برادر خود، عمرشان را صرف کارهای خیر همچون ساخت مسجد، مدرسه، مجتمع‌های آموزشی برای دانش آموزان روشن دل و ده‌ها کار خیر بزرگ و کوچک کرده‌اند. کمتر کسی است که نام مردانی آذران را نشنیده و با خدمات ارزنده آنان به اقشار مختلف مردم به ویژه مردم استان در دورترین و محروم‌ ترین نقاط استان آشنایی نداشته باشد. اکنون در بیش از 800 کلاس درس، بیش از 20 هزار نفر دانش آموز از سیستان و بلوچستان گرفته تا تبریز در آن‌ها تحصیل می‌کنند.

فشار روزگار قامت استوار حاج کریم را نسبتاً خم کرده ولی وی مرد و مردانه همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و طعم محبت و مهر را در کوچه پس کوچه‌های تنگ سرزمینم جاری می‌سازد.

وی ثروتی را که دارد امانت خداوند در دستانش می‌داند و معتقد است که مردم، صاحبان این امانت هستند و باید صاحب امانت‌های خداوند در دستانش باشند.

برادران مردانی آذر که پدر معنوی هزاران هزار دانش آموز و کودکان بی سرپرست ایران اسلامی هستند، این بار با ساخت و وقف بیمارستان، نام خود را در تاریخ ثبت کردند و خانواده مردانی آذر به معنای واقعی کلمه، راه انسانیت را طی کرده و مراتب عالی ایثار و از خودگذشتگی را طی نمودند.

بسیاری معتقدند، داشتن ثروت، قدرت نیست بلکه کسب علم و دانش و همچنین استفاده از ثروت در راه خدمت به خلق الله مهم‌ترین قدرت است که مردانی آذرها به این نقطه دست یافتند.

حاج کریم مردانی آذر درباره این اقدام بزرگ خود گفت: وقف باعث ماندگاری اموالمان می‌شود و این امانت دنیوی به دست صاحب اصلی امانت می‌رسد.

وی هداف از احداث این بیمارستان و وقف آن را، تأمین آینده‌ای سالم برای کودکان این سرزمین دانست و افزود: با این اقدام تلاش می‌کنیم تا با رفع و تسکین دردهای کودکان این سرزمین، مسیر پیشرفت آنها را هموار کنیم.

اندیشه ارزشمند کاهش آلام و دغدغه های کودکان این سرزمین

اقدام این خاندان خیّر که نام خود را با ساخت بیش از 60 مدرسه در نقاط مختلف کشور ماندگار کرده‌اند و این بار با اندیشه کاهش آلام جسمی فرزندان ایران اسلامی این بیمارستان ارزشمند را وقف می‌کنند.

این بیمارستان بزرگ در زمینی به مساحت 9000 با زیربنای 55 هزار مترمربع در چهار طبقه احداث شده است که با راه اندازی آن، کودکان شمالغرب کشور به راحتی می‌توانند از خدمات آن بهره مند شوند.

منبع: تسنیم

26

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید