مدیر سلامت جمعیت خانواده دانشگاه علوم پزشکی مشهد:
۱۴۰۵ تست PCR دانشآموزان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مثبت شده است
مدیر سلامت جمعیت خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: براساس اطلاعات سامانه سلامت تا هفته گذشته ۱۴۰۵ مورد PCR مثبت بین دانشآموزان تحت پوشش دیده شد.
دکتر محمد احمدیان امروز، ۲۰ آذر ماه، در نشست خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در مرکز بهداشت استان برگزار شد، اظهار کرد: این عدد رقم چشمگیری نیست. در حال حاضر ۴۵۲۵ مدرسه در حوزه نظارتی دانشگاه علوم پزشکی فعالیت است.
وی افزود: در برابر کرونا همواره توجه ویژهای به نوجوانان بین ۱۲ تا ۱۷ سال و گروههای سنی زیر ۱۲ سال میشود؛ به همین منظور ساختاری در خصوص بیماری کرونا در برنامههای مشترک بین آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی مشهد طراحی شد که بر اساس آن از ورود دانشآموزانی که دارای علائم بیماری هستند، به مدرسه جلوگیری شده و بلافاصله به مراکز منتخب ارجاع داده شوند تا در صورت لزوم تست PCR از این دانشآموزان گرفته شود. در صورت مثبت بودن نتیجه با هماهنگی آموزش و پرورش استان و مدرسه همکاران ما با هدف رهگیری به مدرسه اعزام میشوند.
مدیر سلامت جمعیت خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در رهگیری دانشآموزان مبتلا نیاز به جلب مساعدت مردم احساس میشود، گفت: زمانی که دانشآموزی با تست PCR مثبت در مدرسه شناسایی میشود، طبیعتا احتمال ابتلای همکلاسیها و خانواده او نیز وجود دارد. به همین جهت اعزام تیم رهگیری با سرعت انجام میگیرد و گاهی این رهگیری تا درب منزل ادامه پیدا میکند. در چنین شرایطی نیازمند همکاری مدیر مدرسه و اولیای دانشآموزان هستیم.
در ادامه این نشست سعید فرزین فر، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه هیچ مورد مثبتی از ابتلا به ویروس امیکرون در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد دیده نشده، گفت: در حال حاضر ورود از هشت کشور که ویروس امیکرون در آنجا شناسایی شده به کشور ممنوع است.
وی افزود: مراقبت از مسافران به سه دسته تقسیم میشود که شامل کشورهای آفریقایی و همچنین شناسایی کشورهای پرخطر میشود. لازم به ذکر است مسافرین ایرانی که سابقه حضور در این کشورها را داشتهاند، باید ۱۴ روز قرنطینه خانگی شوند، سه نمونه تست PCR انجام داده و گواهی واکسیناسیون نیز ارائه دهند.
از فردا طرح هوشمندسازی برای کسانی که واکسن نزدهاند اجرا میشود
علی اصغر حسنی نیز در بخش دیگری از این نشست با بیان اینکه هوشمندسازی رعایت پروتکلها و پیگیری وضعیت واکسن نزدهها از طریق سامانه امید از فردا، ۲۱ آذر ماه، در مشهد اجرایی میشود، اظهار کرد: در فاز اول نخست این هوشمندسازی تمام کارکنان شاغل در کلیه ادارات و سازمانها بایستی کارت واکسن داشته باشند و اگر بیماری خاصی دارند که نمیتوانند واکسن دریافت کنند، باید گواهی پزشک و تست PCR ارائه دهند. بر این اساس کارمندانی که کارت واکسن ندارند، اجازه ورود به مجموعه اداری را نخواهند داشت و غیبت خواهند خورد و به دنبال آن از حقوقشان کسر میشود.
وی افزود: همچنین آزمایشگاههایی که تست PCR میگیرند، باید اطلاعات خود را در این سامانه بارگزاری کنند. در نتیجه از ورود افراد دارای تست PCR مثبت و واکسن نزدهها به مکانهای مختلف جلوگیری خواهد شد.
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه فاز دوم این هوشمندسازی از هفتههای آینده اجرایی خواهد شد، گفت: در این فاز تمام کارکنان شاغل در اماکن تفریحی، فرهنگی و... باید واکسن دریافت کرده باشند. علاوه بر این مراجعه کنندگان نیز باید کارت واکسیناسیون خود را ارائه دهند.
وی ادامه داد: بنابراین ادامه فعالیت تمام مشاغل منوط به تزریق واکسن، رعایت پروتکلها، تهویه مناسب در محل کار، فاصلهگذاری اجتماعی و... است و نصب پوستر در واحدهای صنفی به منظور نشان دادن درصد رعایت پروتکلهای بهداشتی همچنان به قوت خویش باقی است.
واقعا کمه ؟؟؟!!!