مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان:
رسانهها در بیداری جهان نسبت به مساله فلسطین نقش برجستهای ایفا کردند
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به کارکرد رسانهها در انعکاس رویدادهای مختلف گفت: رسانهها در بیداری جهان در مساله فلسطین و غزه و راهپیماییهای گستردهای که در سراسر جهان در این خصوص شکل گرفته است نقش برجستهای ایفا کردهاند.
مجید منادی روز دوشنبه در آیین بزرگداشت شهدای خبرنگار جبهه مقاومت در خوزستان با حضور بانوی مقاومت "سیده هدی موسوی، خواهر سیدعباس موسوی، دبیرکل فقید حزب الله لبنان اظهار کرد: خبرنگاران از روز نخست وقوع حوادث اخیر در غزه از خطرات آن آگاه و مطلع بودند با این حال آگاهانه برای اطلاعرسانی آنچه امروز در غزه میگذرد اقدام به خبررسانی میکنند.
وی ادامه داد: آنچه امروز همگان در خصوص غزه و جنایات رژیم صهیونیستی میدانند، برداشتهایی که از میزان جنایات میشود و تظاهرات گستردهای که در نقاط مختلف دنیا برگزار میشود به علت روایتگری خبرنگاران است.
به گفته مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان عملیات بزرگ "طوفان الاقصی" به مبدا تاریخی در مقابل جنایات رژیم منحوس صهیونیستی تبدیل شده و اسرائیل پس از این عملیات دیگر همچون گذشته نخواهد بود.
وی به جنایات رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: صحنههای کشتار زنان و کودکان غزه را هیچ مرام و مسلکی در دنیا نمیتواند تحمل کند و از زمان وقوع این اتفاق در غزه زندگی ما نیز تحت تاثیر قرار گرفته است.
منادی در ادامه حرفه خبرنگاری را از جمله مشاغل سخت عنوان کرد و گفت: وقتی پای روایتگری در میان باشد خبرنگاران با وجود همه خطرات وارد میدان میشوند و وظیفه ذاتی خود را انجام میدهند و با وجود موانعی که برای کسب اطلاع دارند باز هم دست از خبر رسانی برنمیدارند.
وی اهالی فرهنگ و رسانه استان خوزستان را دغدغهمند خواند و گفت: خبرنگاران، هنرمندان و اهالی فرهنگ استان خوزستان نسبت به مساله فلسطین بیتفاوت نیستند و جهاد تبیین را با هنرشان ترجمه و بیان میکنند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی و هنری استان خوزستان در حوزههای مختلف شعر، ادب، تئائر، عکس و ... در زمینه موضوع مقاومت و فلسطین خبر داد که جزییات آن به زودی اعلام خواهد شد.
در این آیین وائل الدحدوح" خبرنگار شبکه الجزیره در غزه در پیامی به خبرنگاران خوزستانی گفت: تا زنده هستیم به رسالت خود عمل میکنیم.
گفتنیست، از آغاز نبرد طوفان الاقصی در هفتم اکتبر تا به امروز، ۴۶ خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
از سوی دیگر کمیته حمایت از خبرنگاران اعلام کرد، جنگ (رژیم) اسرائیل علیه غزه خونینترین جنگ برای خبرنگاران از بیش از ۳۰ سال پیش بوده است.
پیش از این آژانس امداد رسانی و اشتغال فلسطینیان (آنروا) اعلام کرده بود که تا کنون ۷۲ تن از کارکنان این سازمان در حملات رژیم صهیونیستی به غزه کشته شدند.
هدف قرار دادن خبرنگاران و خانوادههای آنها اقدامی هدفمند برای جلوگیری از رسیدن صدای مظلومیت مردم غزه به جهانیان و برملا نشدن جنایتهای اشغالگران علیه کودکان، زنان و زیرساختهای نوار غزه است.
روزنامه نگاران طبق قوانین بین المللی بشردوستانه غیر نظامی محسوب می شوند و نباید مستقیماً در حملات هدف قرار گیرند
نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
حمایت غرب از رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای تل آویو در ادامه کشتار بیرحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.
رسانه ها که میخوان خواب کنند ملتهاند که بیدار شدن .