مالک پتروشیمی میانکاله و ابر بدهکار بانک توسعه صادرات کیست؟

پس از انتشار اسامی ابر بدهکاران بانک توسعه صادرات توسط رسانه‌ ها مشخص شد سر لیست بدهکاران این بانک که تسهیلات کلان ارزی دریافت ‌ کرده شرکت فولاد البرز ایرانیان یا همان مالک پتروشیمی میانکاله است.

مالک پتروشیمی میانکاله و ابر بدهکار بانک توسعه صادرات کیست؟
در حالی که برخی از بانک‌ها از معرفی ابربدهکاران بانکی امتناع می‌کردند اما بالاخره مدیران ارشد بانک‌ها با دستور صریح ریاست محترم جمهور در جمع مدیران بانکی و وزیر اقتصاد در ۲۳ آبان مجبور شدند که تن به اجرای قانون انتشار لیست ابر بدهکاران بانکی بدهند که این امر در مورخ 20 فروردین سالجاری تحقق پیدا کرد.
 
پس از انتشار اسامی ابر بدهکاران بانک توسعه صادرات توسط رسانه‌ها مشخص شد سر لیست بدهکاران این بانک که تسهیلات کلان ارزی دریافت ‌ کرده شرکت فولاد البرز ایرانیان بوده  که فقط در 2  فقره تسهیلات یورویی که با نرخ دولتی ۳۳۸۳ تومان در بهمن ماه ۱۳۹۴ به آن پرداخت شده است بیش از ۱۳۰۰ میلیارد تومان به بانک توسعه صادرات بدهکار می باشد.
 
 
لازم به ذکر است که با محاسبه کارشناس ما با نرخ امروزی یورو اصل مبلغ تسهیلات بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان می باشد حال جای تعجب دارد که چطور در سیستم بانکی وی ۱۳۳۶ میلیارد تومان به همراه سود بدهکار است و باز جای سوال دارد که بازگشت تسهیلات آن هم ارزی  با چه نرخ سود برای ارز یورو محاسبه شده است؟
 
با بررسی بیشتر اسنادی که به دست این خبرگزاری رسیده مشخص گردید که شرکت فوق این تسهیلات را از بانک توسعه صادرات شعبه ساری اخذ کرده و نه تنها نسبت به تسویه آن اقدامی نکرده است بلکه سهامدار در انتظار تملک کارخانه فولاد البرز ایرانیان توسط بانک توسعه صادرات و بسته شدن پرونده خود می باشد.
 
این در حالی است که رهبر معظم انقلاب، ابربدهکاران بانکی را مجرمان بانکی خطاب کرده است؛ در سالیان گذشته همواره شعار سال ایشان ایجاد اشتغال پایدار و کارآفرینی بوده است و متاسفانه برخی از سود جویان به جای سرمایه گذاری در داخل کشور نسبت به اخذ تسهیلات از بانک‌ها  به بهانه تولید و آن هم به صورت ارزی اقدام کرده و به جای ایجاد اشتغال در داخل کشور آن را در کشورهای مختلف سرمایه گزاری کرده و صرف مصارف شخصی و ایجاد زندگی لوکس در کشورهای ترکیه و آلمان کرده  و خانواده خود را به آنجا منتقل کرده اند.
 
همچنین با توجه به اسنادی که به دست این خبرگزاری رسیده مشخص شد که ضامن تسهیلات شرکت فولاد البرز ایرانیان عبدالله عبدی سهامدار اصلی خود شرکت و شرکت سازه های فلزی آسماش یا همان شرکت سازه های سنگین مازندارن که تغییر نام داده است و شرکت تولیدی ساریه شمال بوده  که با بررسی بیشتر مشخص شد همه در اصل‌ سهامدار مشترک دارند و آن آقای عبدی همان شخصی که چندی قبل در رسانه ها به عنوان فردی با ۲ کد ملی از آن یاد شده بود است.
 
 
از همه مهم‌تر این است که میزان وثائق تسهیلات حدود ۴۳۱ میلیارد تومان بوده که بر فرض اقدام جهت اجرای وثائق و تملک آن  توسط بانک حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان بدون تکلیف خواهد ماند و در نهایت کارخانه فولاد البرز ایرانیان به تملک بانک توسعه صادرات در می آید و در آخر تعطیل می شود در حالی که آن شخص به منافع خود رسیده است و دیگر آن کارخانه ارزشی برای او ندارد.
 
در حال حاضر برخی از کسب و کارها برای دریافت ۱ میلیارد تومان چندین سال در پشت در بانک‌ها در انتظار دریافت تسهیلات به سر می‌برند و برخی بدهکاران مانند خاوری و دیگر ابر بدهکاران برای خود پایگاه‌هایی را در خارج از کشور بنا کرده و نیازی به بازگشت به کشور و پاسخگویی ندارند.
 
 
همچنین نامبرده در حال حاضر به فکر دریافت تسهیلات و گشایش LC از بانک‌ها جهت احداث شرکت پتروشیمی میانکاله است. برخی از  رسانه‌ها هم عنوان کرده‌اند که پتروشیمی میانکاله یا همان پتروشیمی امیرآباد مازندران در مهرماه ۹۹ بدون تایید سازمان محیط زیست مجوز تاسیس گرفت و معاونت وقت برنامه ریزی وزارت نفت در دی ماه ۹۹ موافقت نامه مقدماتی اجرای این طرح را امضاء کرد.
 
مالک این پتروشیمی عبداله عبدی است  گفته می‌شود هزینه تاسیس پتروشیمی میانکله 2  برابر مجموع بودجه سازمان محیط زیست (۲۱۵۷ میلیارد تومان)، سازمان بهزیستی (۱۷۰۰۰ میلیارد تومان) و وزارت راه و شهرسازی (۲۰۶۰۰ میلیارد تومان) است.
 
در حال حاضر پس از پیگیری‌های مختلف مردمی احداث پتروشیمی  میانکاله به دستور دادستان محترم کل کشور متوقف شده است ولی گویا به دستور وی ساخت و ساز ادامه همچنان ادامه دارد! 
 
با بررسی خبرنگار ما در سایت روزنامه رسمی کشور، سهامداران شرکت پتروشیمی میانکاله مشخص شد که ۳ شرکت سهامدار اصلی شرکت پتروشیمی میانکاله هستند.
 
شرکت سیمان نائین که با بررسی بیشتر اسم عبدالله عبدی در ریاست هیئت مدیره آن با ۲ کد ملی مختلف به چشم می خورد. همچنین سهامدار دیگر این پتروشیمی شرکت تولیدی ساریه شمال است که در آن هم وی سهامدار اصلی هستند و چندین سال به عنوان ریاست هیئت مدیره در آن حضور داشتند این همان شرکتی است که ضامن تسهیلات وی در فولاد البرز ایرانیان شده است و در پایان شرکت مرغ امین مازندران که این شرکت هم وابسته به آقای عبدی هست و چندین سال همسر وی خانم گیتا شوکتی به عنوان عضو هیئت مدیره در این شرکت حضور فعال داشته اند.
 
 
 
لازم به ذکر است که با بررسی بیشتر در سامانه ثبت شرکت‌ها مشخص شد اعضا هیئت مدیره شرکت پتروشیمی امیر آباد مازندران افراد پر کاری هستند و همزمان در چندین شرکت مشغول به کار می باشند  آقای محمد رمضانی در اکثر شرکت‌های آقای عبدی مانند فولاد البرز ایرانیان و سازه های سنگین آسماش و سیمان نائین حضور فعال دارند همینطور آقای علی بختیاری در شرکت سازه های سنگین آسماش شرکت فولاد البرز ایرانیان و شرکت فیلتر پاک خاورمیانه و ساریه شمال به عنوان بازرس و یا عضو هیئت مدیره حضور دارد و در آخر آقای علیرضا مهرپژوه که در شرکت سیمان نائین حضور دارند.
 
 
احداث پتروشیمی در میانکاله و مازندران (هر 3 استان شمالی کشور) بی‌عدالتی بزرگ مسئولین محلی به نظام و مردم محسوب می‌شود زیرا پتروشیمی، صنعت سبز نیست و آلودگی آن به مراتب بیشتر از صنایع دیگر است. مشخص نیست در حالی که احداث واحدهای صنعتی در 3 استان شمالی ممنوع است چگونه مجوز احداث پتروشیمی صادر شده است ؟! 
 
حال جای سوال دارد آیا در زمان اعطا تسهیلات به شرکت نامبرده اعتبار سنجی درست انجام شده  یا به صورت دستوری این تسهیلات پرداخت شده و زمانی که نامبرده جزو که ابربدهکاران بانکی است از طریق و با چه رانتی برای احداث پتروشیمی میانکاله مجوز گرفته است و اگر وی برای راه اندازی پتروشیمی به نقل از محمد باقر قالیباف ریاست فعلی مجلس شورای اسلامی چند ده میلیارد تومان هزینه کردند چطور تا الان بدهی خود را در بانک‌ها تسویه نکرده اند؟!
 
همچنین چطور عبداله عبدی  با این همه مشکلات از تبدیل تعاونی اعتبار زرین دشت کارگران ایرانیان به موسسه آتی و نحوه تعیین هیئت تصفیه و ادغام موسسه آتی در بانک آینده و به تبع آن سهامداری در بانک آینده و همچنین نحوه خرید سهام بانک ایران زمین از شرکت شاهد بنیاد شهید وشکایت از مدیران آن بانک در دادسرای اقتصادی تا سهامداری پتروشیمی میانکاله هیچ نامی از وی مطرح نیست.
 
 
 
 
همینطور نامبرده طی رای بدوی  در شعبه 1045 دادگاه کیفری دو مجتمع قضایی شهید قدوسی تهران به جرم کلاهبرداری به ۷ سال زندان محکوم شده است و حتی با توجه به مجهول المکان بودن وی که در رای بدوی آمده است حتی ممنوع الخروج نشده است؟!
گویا قدرت و نفوذ وی از رئیس جمهور و دادستان کل کشور بیشتر است که همچنان به ساخت پتروشیمی در میانکاله ادامه می‌دهد حال سوال این است که وی از طرف چه شخص یا گروهی حمایت می شود؟
منبع: برنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 17
  • ناشناس
    0

    الان قوه معظم قضاییه کجای این بلبشو است ؟
    هیچ امام جمعه ای چرا صداش در نمیاد ؟ پول همه را ساکت کرده ؟

    نظرات شما -
    • حسن
      0

      مردم چرا نمیخواهید قبول کنید
      اینها هدفشون ساخت اون پالایشگاه نیست
      هدفشون ویرانی محیط زیسته و بس

  • ناشناس
    1

    یا للعجب

  • ناشناس
    0

    اقای استاندار محیط زیست میانکله خرید وفروش نیست ملک ملی ملت ایران میباشد محیط زیست را تخریب نکنید

  • ناشناس
    0

    اقای ریسی به همه کسانی که محیط زیست را تخریب می کنند قانونی بر خورد کنید چون محیط زیست اموال شخصی نیست ملک ملی تمام ملت ایران میباشد باسپاس

  • ناشناس
    1

    این همه بیابان برن آباد کنند...امارات بیابان آباد می کنه...اینجا ۴۰ ساله آبادانی را ویران و بیابان می کنند

  • ناشناس
    0

    یک از هزار

  • عوام
    0

    از طرف رییس چهار درصدی مجلس قالیباف

  • ناشناس
    0

    درود بر شرف این سایت وزرین و نویسندگان و جمع اورندگان این مقاله مستند و مستدل. انشاالله تا تحقق حقوق ملت و حتی باز پس گیری مطالبات بانک توسعه که ان هم جز بیت المال می باشد از پای نخواهید نشست.

  • ناشناس
    1

    گاز را از خلیج فارس می برند به ساحل خزر آنجا محیط زیست و منابع آبی را آلوده می کنند و دوباره محصولات پتروشیمی را از ساحل خزر به سواحل خلیج فارس می آورند برای صادرات از این خیانت بارتر میشود چیزی را متصور بود تمام دنیا صنایع سنگین مثل پتروشیمی پالایشگاه ذوب آهن فولاد خودرو سازی و.‌. را در سواحل دریاهای آزاد بنا می کنند که هم از آب فراوان دریاهای آزاد استفاده کنند هم صادرات محصول و واردات قطعات یدکی را با قیمت کم و از طریق دریا انجام دهند آنوقت در کشور کم آب ایران صنایع سنگین را در مناطق کویری و جنگلها بنا می کنند اگر این خیانت نیست پس چست؟

  • ناشناس
    0

    آقایان تمام مدارک میانکله شما باطل شده دست از محیط زیست بردارید منطقه محیط سبز را تخریب نکنید تمام محیط زیست ملی و تعلق به ملت ایران میباشد خرید وفروش نیست

  • بیطرف
    0

    فعلاً مسئولین عزیز گرفتار پرونده پیچیده معلمی هستند که موی دانش آموزی رابا قیچی کوتاه کرده واین مسائل پیش وپا افتاده مالی واختلاسهای بانکی زیاد مهم نیستند

  • شعبان
    0

    بخورید وببردشان به بهانه خصوصی سازی
    درایران این بند خصوصی سازی از قانون اساسی باید حذف شود

  • مانی
    0

    یه عده ساده لوح فکر می کنن ، که ساخت پتروشیمی در کنار بکرترین جای کره زمین (محیط زیست میانکاله) کار خوبیه ، تمام ماهی ها و جانوران و... همه میمیرن، پتروشیمی یعنی مواد شیمیایی و سمی ، از نیروگاه اتمی خطرناکتره ، این پروژه جز قطع گاز و برق در شما کشور ، بخاطر استفاده در پتروشیمی و و ویرانی محیط زیست ، هیچ سودی نداره ، ایران آنقدر جا داره ، چرا میانکاله !!!!

  • علی
    2

    یکی کار میکنه میگین دزده خِر کسی بگیرید که فرار کرده، پول بانک مال تولید کننده است نه ساختمان سازی

  • سعید
    0

    چه اصراری بر احداث در میانکاره هست.اینقدر زمین بایر در کشور هست که بشه هزاران پتروشیمی احداث کرد

  • جهت
    0

    یکی بدنبال و پیگیری قصه پر غصه عدم واریز یارانه ماه رمضان ،اما یکی از ما بهترون بدنبال جارو کردن منابع و منافع ملت ، دست مریزاد از این احقاق حق و عدالت گستری و نظارت عالیه نظام ، حالا لازم شد اون هیئت عالیه نظام که برای واردات خودرو داره برای جلوگیری خروج ارز از کشور رو به سرو سینه میزند و عرق شرم و خجالت رو برای خود هاله ای از نور قلمداد میکنن یک حکم جدید و چربتر و محیرالعقولی رو برای جناب عبدی صادر کنند که به سرمایه باد آورده ایشان افزوده و نیز باعث کف و هورا کشیدن مریدان و طرفداران آن بشه ، گویا اینها خیلی بفکر تولید کار و اشتغال و معیشت برای مردم استان و کشورشان میباشند.هر جه سریعتر عمل کنید که از قافله غارت و چپاول عقب نمانید .