واکنش یک مقام کارگری به افزایش سن بازنشستگی
دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران تاکید کرد: جامعه کارگری نسبت به این مساله حساس است و چنین طرحهایی موجب تضییع حقوق بیمهشدگان میشود و نمیتواند قابل اجرا باشد چون قرارداد بیمه سالهای قبل بسته شده است.
هادی ابوی درباره پیگیری مطالبات کارگران و افزایش سن بازنشستگی در برنامه هفتم توسعه گفت: این پیشنهاد در ادوار مختلف مطرح شده است ولی متاسفانه برنامهریزان و پیشنهاد دهندگان به اصل مساله توجه نمیکنند و بدون آنکه نظر تشکل مربوطه را بگیرند، برای بازنشستگان یا کارگران تصمیم می گیرند.
وی با بیان اینکه برخی موضوعات نظیر بازنشستگی در جامعه به خصوص جامعه کارگری و بازنشستگان حساسیت بسیاری دارد، افزود: ما نمیتوانیم برای کارگری که ۳۰ سال قبل با تامین اجتماعی قرارداد بسته و ماهانه از حقوقش به صندوق تامین اجتماعی حق بیمه واریز کرده تا در دوران بازنشستگی از آن استفاده کند، تصمیم بگیریم.
ابوی افزود: برای افرادی که دارای سوابق بالا هستند و حتی کسانی که سابقه ۵ سال در تامین اجتماعی دارند، چنین طرح هایی قابل اجرا نیست چون قرارداد سالهای قبل بسته شده است مگر برای کسانی که به تازگی می خواهند وارد بازار کار شوند و بیمه پردازی داشته باشند.
به گفته این مقام مسئول کارگری، برای حفظ و پایدارسازی منابع صندوقها باید راهکارهای دیگر را در پیش گرفت و نباید به این دلیل حقوق بیمه شدگان را تضییع و بر خلاف نظر و میل آنها سن و سابقه بازنشستگی را تغییر داد چون بیمهشدگان برای آینده خود برنامهریزی کردهاند.
دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران با بیان اینکه قانون تامین اجتماعی در برخی موارد نیاز به اصلاح دارد و ما هم قبول داریم، گفت: در بحث افزایش سن بازنشستگی می توان در اصلاحات مربوطه قید کرد که بازنشستگی تا ۳۰ سال قطعی و از ۳۰ سال تا ۳۵ سال اختیاری است و در صورت تغییر سن و سابقه این طرح را برای افراد شغل اولی و کسانی که به تازگی وارد بازار کار شده و مشمول بیمه پردازی شدهاند، پیاده سازی کرد.
این مقام مسئول کارگری با تاکید بر اینکه اگر بدهی های دولت به تامین اجتماعی پرداخت شود نیازی به ارائه چنین طرحها و پیشنهاداتی نیست، گفت: اگر سود بانکی بدهیها را محاسبه کنیم رقمش بیش از اصل بدهی می شود ولی متاسفانه چون پرداخت بدهی در ید دولت است آن را پیگیری نمی کنند ولی اصل بیمه شدگان را فراموش می کنند و بدون مشورت با تشکل مربوطه یا رضایت فرد بیمه شده درصدد افزایش سن و سابقه برمی آیند.
وی در پایان منابع صندوق تامین اجتماعی را بین النسلی و متعلق به همه کارگران دانست و گفت: جامعه کارگری نسبت به مساله بازنشستگی حساس است. البته ایرادی ندارد که ورودی های جدید هم سر سفره تامین اجتماعی بنشیند اما میگوییم منابع سازمان تامین اجتماعی از محل واریز حق بیمههای کارگران به دست آمده و قطعا آنها باید از منافع بیشتری برخوردار باشند. کارگر در آغاز کارش بیمه اجباری است ولی هنگام بازنشستگی، هزار و یک تبصره و ماده در قانون وجود دارد تا نتواند از حق قانونی خود بهرهمند شود.
پول بیمه شدگان را در هزار جا هزینه میکنند حالا به فکر افزایش سن بازنشستگی هستند. خدا لعنتشون کنه انشالله. مملکت بی صاحبه دیگه.
بعد میگن چرا مردم اعتراض میکنن؟؟؟ اخه این طرح های یکطرفه چیه مطرح میکنید؟ اصلا نه براتون بازدهی مهمه نه ازدواج جوانان براتون مهمه فقط دنبال این هستید ببینید کجا میتونید جیب و حق مردمو رو ببرید
سن بازنشستگی کارگران در ایران برای مردان نبایستی از ۵۰ سال و برای زنان بیش از ۴۵ سال متجاوز باشد مگر کارگر کمتر از ۳۰ سال به سازمان تأمین اجتماعی حق بیمه پردازی داشته باشد که در اینصورت سن بازنشستگی می تواند حداکثر تا ۶۰ سال سن قابل افزایش باشد. شرایط بازنشستگی کارگران در ایران را نبایستی با شرایط بازنشستگی در کشورهای کم جمعیت و پیشرفته و مرفه اروپایی مقایسه کرد زیرا اولاً ایران پرجمعیت و ترکیب جمعیتی آن بسیار جوان است و نیروی کار جوان باانگیزه بیکار باید جایگزین نیروی کار پیر و فرسوده شود ثانیاً وقتی حقوق ماهانه ۳۰ روز پرداخت می شود نمی توان بیش از ۳۰ سال از کارگر و کارفرما حق بیمه دریافت کرد.
دولت مثل حقوق کارگران یارانه هم افزایش دهد.
لعنت به پدرو مادره یکی یکی تون مسولینه خائن وپسته نظام به یه کارگرهم رحم ندارید
چه رحمی اینا از هر راهی بتونند حیب ملت می زنند تمام سرمایه های کشور به یغما بردن حالا اومدن سراغ جیب مردم
چرا یه رفراندوم نمیزارید که مشروعییت شما مسجل بشه بعدش سره کارگرهارو ببرید
چه انتخاب تصویری!
۴۴سال اخوندا دارن به فلسطین و نصرالله میدن.خوب ندن
اره دیگه کشوری اسلامی همین کارگرا و کارمندا تا اخرین لحظه توان کار کنند اقازاده ها و ژن های برتر برن امریکا و کانادا با پول مردم پشتک بزنند