اشتراک عجیب ایران و ژاپن با دخالت مستقیم ایلان ماسک و تحقق پیش بینی عجیب محمد جواد آذری جهرمی در کمتر از یک سال!
بر اساس آمار رسمی در آسیا تنها دو کشور هستند که اینترنت ماهواره ای استارلینک در آنها قابلیت تبادل دیتا دارد: ژاپن و ایران.
اگرچه این دسترسی در حال حاضر محدود و بر اساس اعلام وزارت ارتباطات غیرقانونی است اما در صورت سرعت گرفتن این روند ، انحصار نظارت بر اینترنت از دست وزارت ارتباطات و نهادهای مربوطه خارج می شود. این چیزی ست که یک سال قبل محمد جواد آذری جهرمی وزیر پیشین ارتباطات درباره اش هشدار داده بود!
از چند هفته قبل بود که ایلان ماسک و دولت ژاپن بر اساس پروتکل های بین المللی به توافق رسیدند و ژاپن به عنوان اولین کشور آسیایی به طور رسمی استفاده از اینترنت ماهواره ای استارلینک را آغاز کرد . تقریبا همزمان اما این مولتی میلیاردر آمریکایی با دریافت مجوز برای رفع تحریم ها از وزارت خزانه داری آمریکا و کاخ سفید ، اعلام کرد دسترسی به اینترنت ماهواره ای در ایران به عنوان دومین کشور آسیایی مقدور شده است.
او درحالی این قابلیت را برای ایران فراهم کرد که وزارت ارتباطات ، وزارت خارجه و شورای امنیت ملی کشورمان این اقدام را نقض پروتکل های بین المللی و مداخله در امور داخلی ایران اعلام کردند. بر اساس اعلام وزیر ارتباطات واردات تجهیزات مربوط به دریافت سیگنال های این اینترنت ماهواره ای مثل دیش های شبکه های ماهواره ای یا ویدئو ها در ایران ممنوع است و برای شان جرم انگاری شده اما در روزهای گذشته تصاویر مختلفی از واردات غیر مجاز و دریافت و ارسال دیتا با این اینترنت های ماهواره ای منتشر شده است و به نظر می رسد ایران حالا دومین کشور آسیایی پس از ژاپن است که به این مدل از تکنولوژی جدید اینترنتی دست یافته و با رواج بیشتر این دستگاه ها چالش وزارت ارتباطات و تصمیم سازان فضای مجازی که در سال های اخیر همواره به دنبال محدودسازی این فضا بوده اند با چالش های جدی تری روبرو می شود.
اگرچه عیسی زارع پور وزیر ارتباطات دسترسی به این اینترنت ماهواره ای در ایران را برای مدت های طولانی غیر ممکن دانسته بود با توجه به مشکلاتش اما حالا در کمتر از یک ماه این اتفاق اگرچه به صورت جزئی اما با امکان گسترش بیشتر و بیشتر به وقوع پیوسته است . یک سال قبل بود که در زمان تلاش مجلس برای تصویب طرح صیانت ، محمد جواد آذری جهرمی وزیر پیشین ارتباطات نوشته بود تلاش برای محدودسازی دسترسی مردم به اینترنت از طریق فیلترینگ تنها سرعت ورود اینترنت ماهواره ای به کشور را افزایش می دهد و تسریع می کند.
علم و دانش و حقوق شهروندي و رسانه آزاد چيزي نيست كه حكومت ها بتوانند جلوي گسترش آن را بگيرند ... ايران صدها بار اين شيوه را تجربه كرده و هر بار در مقابل خواست و اراده مردم شكست خورده است . اينترنت استارلينك به سرعت در كشور در حال استقرار مي باشد و دولت همچنان در فكر ايجاد سد در مقابل خواست و اراده مردم ....
بقول ترک ها، تامام!! آنوقت ها که داد می زدیم که این روش حکمرانی مطلوب نیست گوش نمی گردید حالا که دیگه کار از کار گذشته و از کنترل نظام خارج شدن فضای مجازی مبارکتون. ضمنا با توجه به آماده بودن تکنولوژب صوت و تصویر آماده اخراج نیروهای همراه اول و ایرانسل بدلیل سامانه تلفن اینترنتی استارلینک باشید علی برکت ا...
خب گیریم هم که استارلینک اومد؛؛؛با هزینه های سرسام آورش چه کنیم!؟
ملت نون ندارن بخورن اونوقت نزدیک ۷۰ ۸۰ میلیون خرج کنن بابت استارلینک!!!
جلوی مسیر اب رو نمیشه بست حالا شما هی دستتو بگیر جلوش وقتی مردم تشنه ان فوقش 6 ماه دیگه استار لینک میشه همون دیش و المبی و ویسیور همه میخرن همه هم میزارن اون وقت سپاه که مالک اصلی ایرانسل و همراه اول هست ضرر میلیاردی خواهد کرد چون دیگه کسی نت سانسور شده نمیخره حالا شما به برادرا بسپر بیشتر فیلتر کنن طوفان در راه هست:)
با کدام دانش میخواهید جلو امواج سهمگین تکنولوژی جهانی را بگیرید . عمده با سواد ها را هم که مجبور به مهاجرت و کناره گیری کردید .
فرهنگ استفاده کردن خیلی مهمه دیدن مواردی در سن پایین آسیب های زیادی به فرزندانمون می زنه
چوب خدا بیصداست