خرید پوکو X5 پرو منطقی است؟

پوکو X5 پرو در بخش پردازنده رقبای اقتصادی خودش را قورت می‌دهد اما در آیتم دوربین، نمایشگر یا باتری شرایط متفاوت است.

خرید پوکو X5 پرو منطقی است؟

پوکو X5 پرو جزو بهترین میان‌رده‌های ۱۰، ۱۲ میلیونی بازار است. به‌لطف تراشه پنج نانومتری اسنپدراگون ۷۷۸G، در بخش پردازنده جلو رقبای اقتصادی حرف اول را می‌زند و خیلی از گیمر‌ها به‌خاطر همین آپشن سراغ خرید پوکو X5 پرو می‌روند. اما وقتی بحث دوربین، نمایشگر یا باتری مطرح می‌شود، باید تعصب را کنار بگذاریم و امثال A34 و ردمی نوت 12 پرو را برنده بدانیم.

پوکو X5 پرو؛ دوربین ۱۰۸ مگاپیکسل

پوکو X5 پرو زمستان پارسال با دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل راهی بازار شد. دوربین‌های هشت مگاپیکسل التراواید و دو مگاپیکسل ماکرو هم کنار حسگر اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل دیده می‌شوند. گلکسی A34 که رقیب مستقیم پوکو X5 پرو در جمع گوشی‌های سامسونگ است به حسگر اصلی ۴۸ مگاپیکسل مجهز شده و شیائومی، ردمی نوت 12 پرو را با حسگر اصلی ۵۰ مگاپیکسل عرضه کرده. با این اوصاف باید از پوکو X5 پرو انتظار عکس‌های بهتری داشته باشیم، اما در عمل نه.

از یک طرف عکس‌هایی که دوربین ۵۰ مگاپیکسل ردمی نوت 12 پرو ثبت می‌شود، تقریبا هیچ تفاوتی با عکس‌های پوکو X5 پرو ندارد و از یک طرف دیگر عکس‌های گلکسی A34 سامسونگ به واقعیت نزدیک‌تر است. به‌همین خاطر خیلی از فعالان بازار موبایل موقع مقایسه A34 و پوکو X5 پرو، نماینده سامسونگ را برنده دوئل دوربین معرفی می‌کنند و بخشی از طرفداران شیائومی در این آیتم فرقی بین پوکو X5 پرو و ردمی نوت 12 پرو قائل نیستند.

پوکو X5 پرو؛ نمایشگر AMOLED

پوکو X5 پرو در بخش نمایشگر رقابت را به شکل میلیمتری به A34 واگذار می‌کند و تقریبا هیچ برتری درمقایسه با ردمی نوت 12 پرو ندارد.

ردمی نوت 12 پرو با نمایشگر OLED، فناوری دالبی‌ویژن، نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۹۰۰ نیت معرفی شده است. ترکیب، ترکیب قابل قبولی برای یک گوشی ۱۲، ۱۳ میلیونی است و شیائومی، از ترکیب نمایشگر AMOLED، فناوری دالبی‌ویژن، نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۹۰۰ نیت برای نمایشگر پوکو X5 پرو استفاده کرده است. گلکسی A34 سامسونگ چی؟

گلکسی A34 سامسونگ مثل اغلب میان‌رده‌های جدید سامسونگ به یک نمایشگر سوپر AMOLED مجهز شده است و از این لحاظ یک پله بالاتر از پوکو X5 پرو قرار می‌گیرد. دقت رنگ بیشتر و حداکثر روشنایی هزار نیت هم برگ‌برنده گلکسی A34 نسبت به پوکو X5 پرو شیائومی در آیتم صفحه‌نمایش محسوب می‌شوند.

پوکو X5 پرو؛ باتری پنج هزار میلی‌آمپرساعت

پوکو X5 پرو در بخش باتری جلو گلکسی A34 سامسونگ حرفی برای گفتن ندارد. بااینکه هر دو مدل از باتری‌های پنج هزار میلی‌آمپرساعت سود می‌برند، اما تجربه کار با آن‌ها نشان می‌دهد گلکسی A34 می‌تواند در استفاده‌های روزمره حداقل دو، سه ساعت شارژدهی بیشتری داشته باشد. اما برای اینکه بی‌انصافی نکرده باشیم، باید به شارژر ۶۷ وات پوکو X5 پرو هم اشاره کنیم. شارژری که درعرض یک ربع ظرفیت باتری را از صفر به ۵۰ درصد تبدیل می‌کند.

ردمی نوت 12 پرو هم که رقیب خانوادگی پوکو X5 پرو محسوب می‌شود، در بخش باتری عملکری مشابه از خودش به نمایش می‌گذارد. یعنی به یک باتری پنج هزار میلی‌آمپرساعت مجهز شده و داخل جعبه آن شارژر سریع ۶۷ وات قرار دارد. ناگفته نماند شارژر معکوس پنج وات فقط در جعبه پوکو X5 پرو دیده می‌شود و ردمی نوت 12 پرو از این آپشن محروم است.

پوکو X5 پرو؛ تراشه اسنپدراگون ۷۷۸G

پوکو X5 پرو از حیث پردازنده با رقبای اقتصادی خودش قابل مقایسه نیست و دست بالاتر را دارد. تراشه اصلی اسنپدراگون ۷۷۸G پوکو X5 پرو یک سر و گردن بالاتر از تراشه مدیاتک دایمنسیتی ۱۰۸۰ گلکسی A34 قرار می‌گیرد و تفاوت این دوتا تراشه را می‌شود در اجرای بازی‌های سنگین بهتر احساس کرد.

ردمی نوت 12 پرو هم از نظر پردازنده چیزی مثل A34 سامسونگ است و این یکی هم با تراشه شش نانومتری مدیاتک دایمنسیتی ۱۰۸۰ پا به بازار گذاشته است. به‌همین خاطر در بخش پردازنده باید پوکو X5 پرو را از رقبای اقتصادی جدا کرد، اما وقتی بحث دوربین، نمایشگر یا باتری می‌شود، کفه ترازو به سمت پوکو X5 پرو سنگینی نمی‌کند.

مقایسه پوکو X5 پرو با A34 و ردمی نوت 12 پرو

مشخصات فنی

پوکو X5 پرو

گلکسی A34

ردمی نوت 12 پرو

ابعاد

162.9 در 76 در 7.9 میلیمتر

161.3 در 78.7 در 8.2 میلیمتر

163 در 76 در 8 میلیمتر

وزن

181 گرم

199 گرم

187 گرم

سایز نمایشگر

6.6 اینچ

6.6 اینچ

6.6 اینچ

نوع نمایشگر

AMOLED

سوپر AMOLED

OLED

حسگر اصلی

108 مگاپیکسل

48 مگاپیکسل

50 مگاپیکسل

تراشه اصلی

اسنپدراگون 778G

مدیاتک دایمنسیتی 1080

مدیاتک دایمنسیتی 1080

ظرفیت باتری

پنج هزار میلی‌آمپرساعت

پنج هزار میلی‌آمپرساعت

پنج هزار میلی‌آمپرساعت

شارژر

67 وات + پنج وات معکوس

25 وات

67 وات

قیمت

12 میلیون و 500 هزار تومان (256 گیگ)

12 میلیون و 500 هزار تومان (256 گیگ)

13 میلیون و 300 هزار تومان (256 گیگ)

منبع: فرارو
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید