توسط قدیمی‌ترین خودروساز ایران:

واردات خودروی چینی؛ سایک برقی در راه است

مدیرعامل شرکت پارس خودرو گفت: همکاری پارس خودرو و سایک موتور چین در ابتدا بر مبنای واردات خودرو صورت خواهد گرفت. این شرکت تصمیم دارد تا در گام نخست کراس‌اوور هیبریدی رووی eRX۵ را به بازار ایران بیاورد که نسخه الکتریکی کراس‌اوور ام جی RX۵ است.

واردات خودروی چینی؛ سایک برقی در راه است

محمدحسین ادیانی از آغاز همکاری رسمی این شرکت با سایک موتور چین خبر داد. همکاری پارس خودرو و سایک چین به رکود چندساله تولید این خودروساز ایرانی پایان خواهد داد. پارس خودرو تصمیم دارد از همکاری با SAIC چین برای افزایش تنوع محصولات خود استفاده کند.

شرکت پارس خودرو قدیمی‌ترین خودروساز خاورمیانه محسوب می‌شود، اما این روز‌ها به‌هیچ‌عنوان شرایط مناسبی ندارد. پارس خودرو برای سال‌ها با مونتاژ محصولات جنرال موتورز و نیسان شناخته می‌شد، بااین‌حال روزبه‌روز وضعیت تولید این شرکت افول کرد و پس از خروج برلیانس در سال ۱۳۹۸، خط تولید پارس خودرو با کمترین سطح به فعالیت خود ادامه داد.

درواقع پس از خروج برلیانس و ناکامی پارس خودرو در ادامه تولید خودرو‌های مونتاژی، پارس خودرو هیچ محصول دیگری برای تولید نداشت. این شرکت از سال ۱۳۹۸ تاکنون به تولید برخی نسخه‌های کوییک و ساینا می‌پرداخت. همکاری پارس خودرو و SAIC موتور چین می‌تواند این وضعیت را پس از پنج سال تغییر دهد.

به گفته ادیانی، همکاری پارس خودرو و سایک موتور چین در ابتدا بر مبنای واردات خودرو صورت خواهد گرفت. این شرکت تصمیم دارد تا در گام نخست کراس‌اوور هیبریدی رووی eRX۵ را به بازار ایران بیاورد که نسخه الکتریکی کراس‌اوور ام جی RX۵ است. پس از آن نیز محصولات دیگری با روش مونتاژ CKD از برند سایک توسط پارس خودرو به بازار ایران عرضه خواهند شد.

پیش‌بینی نه‌چندان روشن از نتیجه همکاری پارس خودرو و سایک موتور چین

اعلام خبر همکاری پارس خودرو و SAIC موتور چین درحالی صورت می‌گیرد که این شرکت چینی درزمینه تعهدات خود سابقه درخشانی نداشته است. اگر به‌خاطر داشته باشید، شرکت آذویکو طی نیمه دوم دهه ۱۳۹۰ محصولات ام‌جی را در ایران مونتاژ می‌کرد. شرکت ام‌جی ایران نیز طی همین دهه خودرو‌های وارداتی ام‌جی را وارد بازار ایران کرده بود.

خودروسازی فردا نیز تصمیم داشت تا ام‌جی RX۵ را در ایران مونتاژ کند. بااین‌حال، پس از بازگشت تحریم‌ها، سایک موتور و برند زیرشاخه آن یعنی ام‌جی نیز از بازار ایران رفتند؛ بنابراین انتظار داریم تا در آینده‌ای نه‌چندان دور، همکاری پارس خودرو و سایک موتور چین نیز نتیجه‌ای همچون همکاری پارس خودرو و برلیانس داشته باشد.

منبع: دیجیاتو
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید