وزیر بعدی اقتصاد یکی از این ۶ نفر است
اخبار رسیده فاش میکند، دولت در حال انتخاب وزیر اقتصاد جدید از یک فهرست ۶ نفره است.

عبدالناصر همتی، وزیر پیشین اقتصاد، با رأی عدم اعتماد مجلس از سمت خود برکنار شد.
حالا ۵۳ روز از این استیضاح میگذرد اما همچنان وزیری از سمت دولت برای این پست به مجلس معرفی نشده است.
دولت برای انتخاب وزرا سازوکاری مشارکتی را طراحی کرده بود اما در انتخاب وزیر جدید اقتصاد خبری از کارگروهها نیست.
مسئله وزارت اقتصاد البته به کف جامعه هم کشیده شده و مردم در فضای مجازی به شوخی به کاهش قیمت طلا، سکه و دلار اشاره میکنند و آن را به نبود وزیر نسبت میدهند.
در میان این بحثها پرسش اصلی این است که سکان وزارت اقتصاد ایران به چه کسی میرسد؟
نهادی که نه مسئولیت مالیه دولت را به طور کامل در دست دارد، نه اقتصاد کلان را مدیریت میکند و نه حتی اقتصاد خارجی را رهبری میکند. اما میتواند در تمامی تصمیمات دولت نفوذ داشته و نقش سلبی ایفا کند.
بر اساس آخرین اخبار رسیده به خبرنگار فارس، وزیر اقتصاد بعدی احتمالاً از یک ترکیب ۶ نفره بیرون خواهد آمد.
ترکیبی متشکل از چهرههای سابقهدار و البته چندچهره جوان و باید منتظر ماند و دید فرد معرفی شده از طرف دولت به نمایندگان مرذم کیست.
سرلیست افراد مدنظر برای تصدی پست وزیر اقتصاد علی طیبنیا است. تنها گزینهای که یکی از اعضای دولت رسماً از او در مصاحبه نامبرده و البته تأیید و تکذیبهای ادامهدار او برای وزارت اقتصاد در ۵۰ روز گذشته مطرح بوده است. طیبنیا ۶۵ سال سن دارد و از این منظر باتجربهترین فرد در این فهرست ششنفره است.
نفر دوم این لیست، سید کامل تقوینژاد است. دبیر فعلی هئیت دولت و رییس سابق سازمان امور مالیاتی سابقه حضور در مدیریت بانک سپه را هم برعهده دارد و از ابتدای گمانهزنیها برای تصدی وزارت اقتصاد نام وی مطرح شد.
سومین نفر فهرست وزرای احتمالی اقتصاد آینده که باید توسط دولت به مجلس معرفی شود، سید شمسالدین حسینی است. وزیر سابق اقتصاد که هماکنون در بهارستان نمایندگی مردم را بر عهده دارد و البته علاقه خاصی هم به ورزش کشتی دارد.
سه فرد پایانی این فهرست ششنفره اما شامل جوانترهاست. سید علی مدنیزاده استاد دانشگاه شریف که سابقه فعالیت در سمتهای مشاور در دولت را در کارنامه دارد و فارغالتحصیل دکتری اقتصاد از دانشگاه شیکاکو است. شنیدهها حاکی از این است که وی بهعنوان گزینه جدی مطرح شده اما موانعی نیز برای این انتخاب وجود دارد.
پنجمین فرد فهرست ششنفره، حمید پاداش است. پاداش اهل استان آذربایجان غربی و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران است که مدرک دکتری خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه تهران اخذ کرده است. وی در دولت قبل در سمت معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیسجمهور فعالیت کرده و پس از تغییر دولت در این سمت حفظ شده است.
آخرین فرد این فهرست نیز سید محمدهادی سبحانیان است، عضو هیئتعلمی دانشگاه خوارزمی سابقه فعالیت در مرکز پژوهشها را دارد و در دولت قبل بهعنوان ریاست سازمان امور مالیاتی انتخاب شد. پس از تغییر دولت نیز عبدالناصر همتی وی را در این جایگاه حفظ کرد.
در روزهای آینده باید منتظر ماند و دید در نهایت کدام اسم از پاستور به بهارستان معرفی شده و در معرض رای اعتماد نمایندگان برای تصدی پست مقام عالی وزارت اقتصاد قرار میگیرد.
سلام
در رشت روغن سرخ کردنی 4 هفته است وجود ندارد وهمه را پنهان نمودند
چه کسی باید پیگیری نماید؟
بانک مرکزی ارز لازم برای خرید روغن خوراکی از خارج را برای واردات تخصیص نمی دهد بنابراین تعجبی نداره که کمبود روغن باشه
کمیاب شده چون دارن چربش میکنن برای موشک امریکا
وزارت پوشالی و مشتی اختلاس گر
6 نفرشون یک ریال نمی ارزند
کا فقط نیارزند
یکی شون که مشکوکه
و یکی شون از متهمین وضع کنونی معیشت مردم و اقتصاد خرابه
چقدر بعد از انقلاب در این کشور سید درست شده،راست یا دروغ......واقعا مگه اسلام نیامد که این القاب را از بین ببرد،پس چرا،خیلی ها حتی به دادگاه متوسل میشن،تا سید در شناسنامه انها،قید شود.....چون الان این کلمه سید،نان و آب دارد
اگه این وزیر انتخاب شود،باز دلار گران می شه،همینطور بدون وزیر بهتر است...حتی بقیه وزیران هم نباشند وضع بهتر نشه،بدتر نخواهد شد
بود ونبودشان هیچ توفیری نداره برای مردم،ما زیر بار سنگین تورم وگرانی نای ایستادن نداریم ،چهار قلم میوه میگیری در تره باری میشه ۱۵۰۰ یک میلیون و پانصد سوپری که واویلاه،حالا این آقایان هم بیایند خیلی سریع راه دروغ و توجیه به مردم در قبال ناکارامدیشان یاد میگیرند
فقط سید نباشه
پزسکیان تواقوام بگرده شایدیه بقالی پیداکرد
فقط زن آنهم خلبان
سبحانیان
هم جوان هم با دانش
فرقی نمیکنه پالون عوض میشه
سید احسان خاندوزی پدیده دانشگاه امام صادق را بیاورید که بقیه اقتصاد را هم نابود کند
وقتی دار و دوا و لوازم مصرفی و خوراکی خانوار هر روز گران میشه و زندگیهای مردم را گرفتارتر میکنه و پدر و مادرها را شرمنده تر میکنه،،مملکت بی صاحب باشه بهتره...