بیشترین افزایش تورم برای کدام کالاهاست؟
آخرین تغییرات قیمت کالا و خدمات از این حکایت دارد که گروههای
هر سه شاخص با افزایش همراه بود؛ به طوری که تورم ماهانه به ۲.۵ درصد، نقطه به نقطه ۴۸.۲ و سالانه به ۳۴.۲ درصد رسیده بود.
بررسی تغییرات تورم در بین کالا و خدمات نشان میدهد که به طور میانگین قیمت خوراکیها نسبت به پارسال ۶۷.۲ درصد افزایش دارد.
این در حالی است که بیشترین افزایش قیمت و هزینه برای مصرف خانوارها نسبت به بهمنماه پارسال مربوط به روغن و چربیها با ۹۹.۵ درصد، میوه و خشکبار ۸۸.۲ درصد و همچنین گروه شیر، پنیر و تخممرغ با ۷۹ درصد است.
در مقایسه با دیماه نیز بیشترین افزایش قیمت مربوط به گروه قند و شکر و مربا با ۱۱.۷ درصد، همچنین سبزیجات ۹.۶، میوه و خشکبار ۶.۵ درصد است که در مجموع قیمت خوراکیها در فاصله دی تا بهمنماه به طور میانگین ۵.۳ درصد افزایش دارد.
در تورم سالانه میتوان به افزایش ۶۵.۳ درصدی تورم در حمل و نقل اشاره کرد که در این بخش عمده تغییرات مربوط به قیمت خودرو است که بالاترین تورم سالانه را نسبت به تمامی کالا و خدمات به خود اختصاص داده است.
میانگین تورم سالانه برای خوراکیها در بهمنماه به ۳۴.۷ درصد رسیده است و گروه نان و غلات با ۴۵.۶ درصد و میوه و خشکبار ۴۴.۵ درصد بالاترین تورم را دارا هستند.
اما اینکه کمترین تورم مربوط به کدام گروه کالا یا خدمات است میتوان به تورم منفی ۱.۵ درصد در بخش ارتباطات و همچنین منفی ۶.۳ درصد در گروه آب، برق و سوخت در بهمنماه اشاره کرد.
از سوی دیگر کمترین تورم نقطه به نقطه و سالانه نیز به گروه آب، برق و سوخت با ۱۸.۸ و ۹.۳ درصد اختصاص داشته است.
منبع: ایسنا
70
یعنی اگر تحریمها لغو شد و فروش نفت افزایش یافت قیمتها به قبل برمیگردد و یا درامدهای مردم افزایش می اید بعید است این اتفاق بیافتد اگر اینطور باشد فقط به نفع حکومت وبه ضرر مردم شده و جیب دولت پر پول و مردم نابود میشوندالبته قبلا هم که تحریم نبودیم هم مردم در رفاه نبودند