دختر بچه 5 ساله آق قلایی به قتل رسيد/قاتل دستگیر شد
دختربچه ۵ ساله در آق قلا گلستان به قتل رسید.
![دختر بچه 5 ساله آق قلایی به قتل رسيد/قاتل دستگیر شد](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/NTc1OTU1qunx/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJELJdrNZVh16/NTc1OTU1qunx.jpg)
سرهنگ مجید زائری اظهار کرد: بعد از ظهر روز پنج شنبه ناپدید شدن دختر بچهای 5 ساله به نام سلاله در روستای گری از توابع شهرستان آق قلا به پلیس اطلاع داده شد.
وی افزود: بلافاصله جستجوی مامورین انتظامی برای یافتن دختر بچه آغاز شد و در کمتر از دو ساعت فردی 40 ساله در مراتع اطراف روستا شناسایی و دستگیر شد.
زائری با اشاره به پیدا شدن جسد کودک در مراتع این شهرستان، تصریح کرد: فرد دستگیر شده در اعترافات اولیه به بزه انتسابی معترف و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان آق قلا اظهار کرد: علت اولیه قتل خفگی تشخیص داده شده است. جزئیات بیشتر درخصوص نحوه قتل پس از بررسی پزشک قانونی اعلام خواهد شد.
رامین نور قلی پور نماینده مردم غرب گلستان در مجلس شورای اسلامی در کانال تلگرامی خود در خصوص قتل این دختربچه نوشت: خبرها حاکی از آن است که فردی معتاد این دختر کوچک را ربوده و با بستن دست، پا و دهانش در خرابهای رها کرده است. پس از مشکوک شدن و بازجویی و پیدا کردن محل آن دختر بچه معصوم، متأسفانه پلیس و خانواده وی با پیکر بی جان او روبه رو شدند.
پدر بزرگ سلاله هم با اشاره به جزئیات پیدا شدن جسد نوهاش، گفت: قاتل سلاله سابقه شرارت داشت و مردم روستا از دستش عاصی بودند.
عبدالناصر گری اظهار کرد: ساعت 11 و نیم صبح روز پنج شنبه متوجه شدیم که سلاله گم شده و خبری از آن نیست.
وی افزود: بلافاصله با در جریان گذاشتن پلیس و جستجو کردن، فردی که به او مشکوک بودیم را پس از چهار ساعت پیدا کردیم.
پدربزرگ سلاله با اشاره به اینکه قاتل سابقه شرارت نیز داشته است، تصریح کرد: تمام افراد منطقه از دست این فرد عاصی بودند. ما سریع به فکر افتادیم که حتما کار آن باشد و این باعث شد تا به او شک کنیم.
گری ادامه داد: قاتل پس از ربودن سلاله، او را به یکی از انبارهای منطقه منتقل کرد و دست و پایش را بست و سلاله به دلیل خفگی جانش را از دست داد.
منبع: خبرگزاری ایسنا
28
سریعا وجود نحس این حرامزاده های حیوان صفت وکفتارهای وحشی را که امنیت جانی وروانی خانواده ها وجامعه را به مخاطره می اندازندرا به گونه ای عبرت اموز،از روی زمین،محو ونابود نمایید.
این افراد نباید بااستفاده از روش مشکل روانی از چنگ قانون بگریزند باید در سریع ترین وقت ممکن قصاص بشن تاعبرتی برای سایرین وجامعه ای بابستری امن برای کودکان دلبندمان داشته باشیم.
سریعا دادگاه تشکیل وسریع اعدام شودمثل مرتضوی
به نظر من اعدام کمترین مجازات برای این شیطان صفتان است . باید در انظار عمومی به چوبه اعدام کشیده بشوند..... چرا قاتل اهورا را در زندان اعدام کردن ؟؟؟ باید جلو چشم مردم جان میداد. بلکه درس عبرتی برای شیاطین باشد . طفلک بچه های بی پناه
دیگه بسه یا خدا این افراد کثیف رو خودت از روی زمین پاکشون کن دیگه دلی برامون نمونده
آخه مگه یه بچه 5ساله چه کاری کرده که اون کثافت بایستی بچه رو به قتل برسونه.یا یکی مثل اون پسربچه 10ساله مشهدی!!!بخاطر یه کرایه تو شهری ,مگه چقد میشه ,لعنت خدا برهمچین خانواده هایی که بخاطر پول یه انسان معصوم رو به قتل میرسونن.به نظر بنده که هر بلایی سر بچه ها میارن باید سرشون بیارن و بعدا اعدامشون کنن.
به نظرمن هم بایدزمین وازاین جورادمای کثیف پاک کردبنده به عنوان یک گلستانی اعدام شدنش راخواستارم