واکنش آمریکا به مسمومیت سریالی دانش آموزان دختر در ایران
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره مسمومیت سریالی دانش آموزان دختر در ایران گفت: ما از مقامات ایرانی انتظار داریم که این مسمومیتهای گزارش شده را به طور کامل بررسی کنند و هر کاری که می توانند برای متوقف کردن آنها و پاسخگویی عاملان انجام دهند.
![واکنش آمریکا به مسمومیت سریالی دانش آموزان دختر در ایران](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/knhjpULQoQfe/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJFQ19GKuc4pL/%D9%86%D8%AF+%D9%BE%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B3.jpg)
ند پرایس مدعی شد: ما این گزارشها درباره مسمومیت سریالی دانش آموزان دختر را دیدهایم. آنها بسیار نگران کننده هستند، زیرا زنان و دختران در همه جا از حق فطری برای آموزش برخوردارند و آموزش یک حق بشری جهانی است.
این حقی است که زنان و دختران در ایران، افغانستان و سراسر جهان باید داشته باشند. تحصیل زنان و دختران «برای پیشبرد امنیت اقتصادی زنان و تحقق برابری جنسیتی ضروری است.
ما از مقامات ایرانی انتظار داریم که این مسمومیتهای گزارش شده را به طور کامل بررسی کنند و هر کاری که می توانند برای متوقف کردن آنها و پاسخگویی عاملان انجام دهند.