در گفتگو با خبرفوری مطرح شد:
شاخصها و معیارهای شهردار آینده تهران از نگاه رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها گفت: اولویت های شهردار در درجه اول باید حفط منافع شهروندان باشد. جامعه شهری پایتخت انتظار دارد که شهردار و مدیران شهری تلاش کنند تا خدمات شهری را به بهترین شکل ممکن ارائه دهند.
محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد و اشکذر در گفتوگو با خبرنگار خبر فوری اظهار داشت: آنچه که در 28 خرداد اتفاق افتاد به این معنی است که آینده کشور و شهر برای جامعه دارای اهمیت فراوانی است. حضور مردم برای انتخاب اعضای شوراهای شهر و روستا نشان دهنده آن است که برای جلمعه مهم است که چه افرادی در راس مدیریت شهری قرار گیرند. لذا مهمترین وظیفه اعضای شورای شهر تهران در حال حاضر انتخاب شهردار آینده به عنوان سکان دار این کلان شهر است.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در ادامه با اشاره به شاخصها و معیارهای شهردار آینده تهران خاطرنشان کرد: اولویت های شهردار در درجه اول باید حفط منافع شهروندان باشد. جامعه شهری پایتخت انتظار دارد که شهردار و مدیران شهری تلاش کنند تا خدمات شهری را به بهترین شکل ممکن ارائه دهند.
وی افزود: بنابراین اعضای شورای شهر باید در انتخاب شهردار آینده تهران به عنوان پایتخت کشور چند نکته را در انتخاب خود در نظر بگیرند؛ یکی اینکه شهردار فردی با تجربه مدیریت شهری و دارای روحیه ای جهادی و انقلابی داشته باشد. دوم اینکه جوان گرایی را در بین شاخص های خود برای تعیین شهردار آینده در نظر بگیرند. شهردار جوان و انقلابی قطعا انرژی لازم برای توسعه و عمران شهرای خواهد داشت و در نهایت دارای برنامه و کارنامهای قوی باشد.
جوکار تصریح کرد: شهر یک موجود زنده است بنابراین مدیریت این دستگاه اجرایی و خدماتی مانند دیگر نهادها نیست که فقط در زمان اداری به مسائل آن پرداخت. بلکه با توجه به این خصوصیت سازمان بزرگ شهرداری که 24 ساعته به مراقبت احتیاج دارد می طلبد افرادی جوان با روحیه ای جهادی در راس مدیریت آن قرار گرفته و به شهروندان خدمت رسانی کنند.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با بیان اینکه شوراها در واقع پارلمان های شهری هستند، گفت: بنابراین شهرداری موفق است که مردم را در مدیریت شهری سهیم کرده و از این ظرفیت عظیم استفاده کند. جامعه شهری مشتاق مشارکت در مدیریت شهری است و این مدیران شهری هستند که باید از این ظرفیت عظیم و جلب اعتماد آنها استفاده کنند و شهری برای مردم ایجاد کند.
وی در پایان تاکید کرد: شهردار می تواند در بخش های مختلف از جمله آموزش، فرهنگی سازی و تقسیم مدیریت با نیروهای محلی، از این ظرفیت پویا و فعال استفاده کند. یقینا شهردار ازا ین طریق می تواند بیشترین میزان رضایت مندی شهروندان را دریافت کند. چرا که اگر در هر کاری ما مردم را سهیم کرده و مشارکت دهیم، پذیرش تصمیمات از سوی مدیریت شهری برای شهروندان راحت تر خواهد بود.
منبع: خبرفوری
66