یک نماینده مجلس درباره حادثه قطار زاهدان - تهران گفت:

حدود ۱۷۰ پیچ از ریل باز شده بوده که ارزش دزدی نداشته / آیا انگیزه خراب‌کاری در کار بوده است؟

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: باید حادثه قطار زاهدان - تهران با ارائه گزارش از سوی همه بخش‌های دخیل در آن با دقت مورد بررسی قرار گیرد تا در نهایت با تحقیقات کارشناسی علت وقوع این حادثه روشن شود.

حدود ۱۷۰ پیچ از ریل باز شده بوده که ارزش دزدی نداشته / آیا انگیزه خراب‌کاری در کار بوده است؟

سید ابوالفضل موسوی بیوکی نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درباره آخرین بررسی‌های کمیسیون عمران برای پیگیری حادثه قطار زاهدان- تهران ، بیان کرد: در این هفته سومین جلسه بررسی جزئیات این حادثه با حضور فرمانده نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان ، فرمانده نیروی انتظامی راه آهن، معاون سیاسی- امنیتی استانداری سیستان و بلوچستان، مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی و کمیته رسیدگی به سوانح راه آهن برگزار شد.

وی در ادامه اظهار کرد: بر اساس گزارش ها بیش از ۱۷۰ پیچ از ریل راه آهن باز شده بوده که دو علت می تواند داشته باشد. یا به قصد دزدی این کار انجام شده و یا می تواند انگیزه خرابکاری پشت این ماجرا باشد. بر اساس گزارش نیروی انتظامی منطقه تاکنون باز شدن پیچ ها سابقه داشته اما بلافاصله ترمیم می شدند. باید بررسی های دقیق انجام شود تا علت اصلی روشن گردد.

نماینده مردم یزد در مجلس تصریح کرد: نیروهای امنیتی اظهار داشتند که ماجرا امنیتی نبوده است، اما از سوی دیگر شواهد نشان می دهد تعداد پیچ های باز شده و قیمت آن ها ارزش دزدی نداشته است. اکنون موضوع از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید تحقیقات و کار کارشناسی ادامه یابد تا دلیل اصلی این حادثه روشن شود.

وی در ادامه با بیان اینکه «امنیت در خطوط ریلی و جاده های کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است» تصریح کرد: باید این حادثه با ارائه گزارش از سوی همه بخش های دخیل در آن با دقت مورد بررسی قرار گیرد. تامین امنیت در سراسر کشور به ویژه مناطق شرقی از اولویت ویژه ای برخوردار است. باید تمام حاکمیت برای برقراری امنیت در بخش های شرقی کشور تلاش کنند. با تامین امنیت در مناطق شرقی به ویژه استان سیستان و بلوچستان این مناطق می توانند در سایه آرامش مسیر رشد و توسعه را طی کنند. این امر یاری مردم را نیز می طلبد.

قطار «زاهدان- تهران» در منطقه «شورو» زاهدان در روز سوم مهرماه از ریل خارج شد که در اثر این حادثه بیش از ۴۲ نفر مصدوم شده و پنج نفر از مسافران این قطار نیز جان خود را از دست دادند.

منبع: ایسنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • محمد
    0

    امنیت خطوط ریلی باید با پهباد و در جاهایی هم با دوربین و حتی گشت انسانی تامین شود

  • هامون
    0

    چطور امنیت ریل چک نمیشود! مگر بلیط فروخته نمیشود!!! مگر قرار نیست انسان جابجا شود!؟ بعدچطور از طریق مختلف ریلها چک نمیشوند مثه این میمونه وسط جاده چاه بکنن و بعد اتوبوس ها رابرای حمل مسافر بفرستنن حالا جاده تردد داره ریل خیر فقر بیداد میکند هر فرضیه یی ممکن است شما کارخود را درست انجام دهید