جانشین رئیس پلیس تهران بزرگ:
تعداد بازداشتیها پرونده انفجار کلینیک سینا به ۱۲ نفر رسید / ۱۰ مرد و ۲ زن
جانشین رئیس پلیس تهران بزرگ از بازداشت ۱۲ نفر در پرونده انفجار مرگبار در کلینیک سینا اطهر خبر داد . گفت: 10 نفر از بازداشتیها مرد و دو نفر نیز زن هستند.
![تعداد بازداشتیها پرونده انفجار کلینیک سینا به ۱۲ نفر رسید / ۱۰ مرد و ۲ زن](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/MWU4NGFmmewl/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJP3ONAhUXP-U/MWU4NGFmmewl.jpg)
سردار حمید هداوند در درباره تعداد افرادی که پس از انفجار مرگبار در کلینیک سینا اطهر بازداشت شدهاند، اظهار کرد: تعداد بازداشتیها در این پرونده به 12 نفر رسید.
جانشین رئیس پلیس تهران بزرگ که با باشگاه خبرنگاران پویا گفتوگو می کرد، افزود: 10 نفر از بازداشتیها مرد و دو نفر نیز زن هستند.
وی تصریح کرد: بخشی از این پرونده توسط پلیس امنیت و بخشی از آن توسط پلیس آگاهی تهران بزرگ در حال رسیدگی است.
گفتنی است، شامگاه چهارشنبه (11 تیر) انفجار مهیب و آتشسوزی گسترده در کلینیک سینا اطهر واقع در خیابان شریعتی روی داد که بر اثر آن 19 نفر (15 زن و چهار مرد) به کام مرگ فرورفتند.
17 نفر از متوفیها کادر درمانی و دو نفر دیگر از مراجعکنندگان به این کلینیک بودند.
منبع: انتخاب
66