دستگیری برهم زنندگان نظم و امنیت در نیشابور
چهار تن از مخلان نظم و امنیت در نیشابور که تحت تعقیب پلیس این شهرستان بودند، شناسایی و دستگیر شدند.
![دستگیری برهم زنندگان نظم و امنیت در نیشابور](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/MmFhMDkzIqKR/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJP6CghXLF8FT/MmFhMDkzIqKR.jpg)
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور گفت: در پی ایجاد رعب و وحشت و اخلال در دستگیری برهم زنندگان نظم و امنیت در نیشابورنظم و امنیت عمومی توسط چهارتن از مخلان نظم و امنیت با سلاح سرد در یکی از خیابان های شهر نیشابور، دستگیری آنان در دستور کار کلانتری ۱۱ طالقانی قرار گرفت.
سرهنگ حسینعلی زاده افزود: با اشراف اطلاعاتی پلیس، در کمتر از ۲۴ ساعت مخفیگاه هر ۴ متهم تحت تعقیب در یکی از نقاط حاشیه ای شهر شناسایی و در یک اقدام غافلگیرانه و ضربتی همه آنان دستگیر شدند و در بازرسی از مخفیگاه آنان تعدادی سلاح سرد کشف شد.
وی تاکید کرد: پلیس و دستگاه قضایی مصمم هستند با کسانی که نظم و آرامش عمومی شهروندان را خدشه دار می کنند و باعث سلب آسایش مردم می شوند، برابر قانون برخورد کنند.
منبع: صدا و سیما
68