انهدام 14 باند خشن و حرفه ای در شهرری/ 20 میلیارد تومان اموال سرقتی کشف شد/ ویدئو
فرمانده انتظامی شهرستان ری با اشاره به توفیقات هفدهمین طرح رعد پلیس این شهرستان گفت: طی ۴۸ ساعت گذشته ۱۹۴ متهم در قالب ۱۴ باند جرم و جنایت شناسایی و دستگیر شدند.
![انهدام 14 باند خشن و حرفه ای در شهرری/ 20 میلیارد تومان اموال سرقتی کشف شد/ ویدئو](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/xw5VDdPKXDra/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJM79hLkfquls/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%2B%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF.jpg)
سرهنگ دوستعلی جلیلیان روز سه شنبه در حاشیه اجرای این طرح اظهار داشت: این مرحله از طرح رعد با هدف موولفه ارتقای امنیت طی ۴۸ ساعت گذشته و بعد از یک ماه کار اطلاعاتی انجام شد و ماموران ۱۹۴ متهم را دستگیر کردند.
وی ادامه داد: ۱۴ باند سازمان یافته هم شناسایی و ۱۴۰ سارق حرفه ای دستگیر شدند.
به گفته جلیلیان، در طرح هفدهم رعد ۱۳ نفر از سارقان به عنف و خشن نیز دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
این مسئول ارزش ریالی اموال مکشوفه را بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
جلیلیان خاطرنشان کرد: در اجرای این مرحله از طرح رعد در شهرستان ری ۱۷۸ پرونده سرقت کشف و همچنین با هماهنگی استان های استان های مختلف ۳۲ قاچاقچی دستگیر و ۳۸۰ کیلو انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.
شهرستان ری با پنج بخش یک میلیون نفر جمعیت در جنوب پایتخت واقع شده است.
مردم از تقدس بی نصیب نمانده اند!