انگیزه قتل وکیل نیشابوری چه بود؟

قاتل وکیل نیشابوری دستگیر شده و تحقیقات از او برای افشای جزییات جنایت ادامه دارد.

انگیزه قتل وکیل نیشابوری چه بود؟

با گذشت چند روز از قتل وکیل ۳۹ساله نیشابوری در محل‌ کارش، سرانجام چهارشنبه هفته ‌گذشته قاتل در محله گلبهار نیشابور و خانه پدری‌اش‌ دستگیر شد. حرف و حدیث‌ها در مورد علت قتل همچنان ادامه دارد.

برخی می‌گویند بحث مالی بین وکیل و قاتل دلیل قتل بوده، بعضی دیگر پای موضوع ناموسی را وسط می‌کشند، عده‌ای هم با پرس و جوی بیشتر سعی می‌کنند از آن  سر در بیاورند.

با دستگیری قاتل، سراغ یکی از بستگان بسیار نزدیک مهدی عمارلویی، وکیل خوشنام نیشابوری رفتیم تا از زبان او ماجرا را بشنویم.

زن جوان‌که خود وکیل دادگستری است، با ترس می‌گوید قاتل او را هم مانند عمارلویی به مرگ تهدید کرده و برای همین مایل نیست نامی از او در گزارش برده شود. او از ابتدا در جریان ماجرا بود و حالا ابعاد جدیدی از آن را  توضیح می‌دهد: «من پنج شش سال در دفتر آقای عمارلویی بودم و دوره کارآموزی‌ام را همان‌جا سپری‌کردم، بعد از مدتی هم مستقل شدم.

متهم و آقای عمارلویی هم‌ولایتی و مقطع ابتدایی را با هم گذرانده بودند. او ۳۸ساله است و تا جایی‌که می‌دانم کفاش بود.

چون آقای عمارلویی را می‌شناخت، فروردین سال۱۴۰۰ به دفتر مراجعه کرد و از ما خواست تا پرونده او را بپذیریم و ما هم اعلام وکالت‌کردیم. موضوع پرونده او، گرفتن حضانت فرزندانش از همسر سابقش بود که به دلیل اعتیاد از هم جدا شده بودند.

او به ما گفته بود هیچ مشکلی ندارد، معتاد نیست و می‌خواهد بچه‌هایش را پس بگیرد. درحالی‌ که خودش حضانت بچه‌ها را به مادر داده و این را به ما نگفته بود. این مرد دو بچه داشت که هر دو به سن قانونی هفت سال رسیده بودند.

در ادامه، قاضی درخواست استعلام‌کرد که مشخص شد متهم آدم درست و درمانی نیست و یک سابقه‌دار است.

قاضی وقتی متوجه سابقه او شد، گفت صلاحیت تحویل‌گرفتن بچه‌ها را ندارد. در قانون حمایت از خانواده هم به این نکته اشاره شده در صورتی می‌توان حضانت را از مادرگرفت که پدر صلاحیت نگهداری از فرزند را داشته باشد، اما این فرد صالح نبود و قاضی هم بر همین اساس رای صادر کرد که نمی‌توان حضانت بچه‌ها را به او واگذار کرد. متاسفانه او می‌خواست ما را فریب دهد که حق را ناحق ‌کنیم.»

تهدید به قتل ۲ وکیل

آن‌طور که این وکیل توضیح می‌دهد، پس از ابلاغ رای دادگاه، قاتل با ارسال پیامک تلفنی و شبکه اجتماعی واتس‌اپ آنها را تهدید به قتل می‌کرد: «او چون رای به نفعش صادر نشده بود، به من می‌گفت ابتدا به تو تجاوز می‌کنم و سپس تو و عمارلویی را می‌کشم.

بعد از تهدیدها آقای عمارلویی‌ گفت تو ما را فریب دادی و من نمی‌توانم به ناحق از ظلم دفاع کنم. تو را نمی‌شناختم و فقط هم‌ولایتی بودیم. نمی‌دانستیم سابقه‌دار هستی و قاضی هم با توجه به شرایط رای را صادر کرد.

حالا هم فرصت اعتراض داری و اگر می‌خواهی با وکیل دیگری این موضوع را مطرح‌ کن. متهم هم ‌گفت پولم را پس بده که آقای عمارلویی هم حق‌الوکاله را پس داد.

آن مرد با وجود مسترد شدن حق الوکاله باز هم به تهدیدهایش ادامه داد تا آن بلا را سر آقای عمارلویی آورد.» قاتل از این‌که دو وکیل حاضر به ادامه وکالت پرونده‌اش نبودند، به شدت عصبی بود و تصمیم گرفت تهدیدش را عملی کند.

روز چهاردهم فروردین ۱۴۰۲ بود که راهی دفتر عمارلویی شد. جایی‌که به‌گفته این وکیل، در مرکز شهر و نقطه بسیار پر رفت و آمد بود و همزمان با او دو مهندس دیگر هم در آن محل‌ کار می‌کردند، اما آن روز در دفتر نبودند.

او ادامه می‌دهد: «ساعت ۶ بعد از ظهر همسر آقای عمارلویی با او تماس گرفت که برای افطار به خانه بیاید. عمارلویی هم گفت ارباب رجوع دارد و بعد از انجام کار او به خانه برمی‌گردد. وقتی خبری از او نشد، همسرش به دفتر رفت.

چون خانه و دفترش فاصله زیادی از هم نداشت. وقتی وارد دفتر شد، متوجه شد همسرش را با شلیک گلوله به صورتش کشته‌اند و گردنش هم شکسته است.

آقای عمارلویی یک اسپری فلفل برای دفاع از خود داشت که به‌گفته همسرش حتی فرصت نکرده بود از آن استفاده‌کند و روی زمین افتاده بود. اینکه گفته شده با چاقو به قتل رسیده است، صحت ندارد. چون دفتر ایشان در طبقه همکف بود، در سالن مشترک همیشه باز  بود و متاسفانه آن مرد به راحتی وارد دفتر شده بود. او آن‌قدر وقیح بود که بدون پوشاندن صورتش آقای عمارلویی را به قتل رساند و یک سلاح با دو خشاب پر هم از او کشف شده که البته هنوز نوع سلاح به کار رفته مشخص نشده است. واقعا نمی‌دانیم چرا سراغ وکیل دیگری نرفت و انگار می‌خواست از آقای عمارلویی انتقام بگیرد.»

خودکشی نافرجام قاتل

بر اساس اعلام پلیس، قاتل در محاصره ماموران، مقاومت کرد که با شلیک تیر هوایی پلیس مواجه شد و در ادامه با شلیک ، خودزنی کرد و به بیمارستان منتقل شد.

منبع: جام جم
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس
    1

    اگر وکیل دادگستری مقتول در موقع وقوع قتل عمد در دفتر خود منشی یا همکار داشت یا دفتر او به سیستم دوربین مدار بسته مجهز بود شاید این اتفاق شوم رخ نمی داد! به هر حال قاتل عمدی از خلوت بودن دفتر وکیل دادگستری مقتول سوءاستفاده کرده است! ضمن اینکه آنطور که همکار مقتول روایت کرده بعید است وکیل دادگستری مقتول حق الوکاله دریافتی را به موکل قاتل عمدی مسترد نموده باشد (و این امر می تواند علت مشاجره لفظی و درگیری و قتل عمد باشد) چونکه وکیل مدافع، وکیل در وسیله است و نه نتیجه و در هر حال صرفنظر از نتیجه دعوی، وکیل دادگستری مستحق دریافت تمام اجرت است. اگر موکل بطور کتبی یا شفاهی در قرارداد وکالت شرط کند در صورت صدور رأی و اجرای حکم به نفع موکل، وکیل مدافع مستحق اجرت است نام این قرارداد دیگر نمی تواند وکالت باشد و به این نوع قرارداد جعاله می گویند چونکه قرارداد وکالت انجام دادن مورد وکالت به نمایندگی از سوی موکل است و نه حصول نتیجه مثبت به نفع موکل!