خانم جوان در پوشش میوه فروش سیار کلاهبرداری می کرد

اعضای باند کلاهبرداری که به روش اسکیمر و در پوشش میوه فروش سیار از شهروندان همدانی کلاهبرداری می کردند شناسایی و سردسته آنها بازداشت شد.

خانم جوان در پوشش میوه فروش سیار کلاهبرداری می کرد

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان گفت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان به پلیس فتا مبنی بر اینکه از حساب بانکی آنان مبالغی به سرقت رفته است، با توجه به حساسیت موضوع، مراتب به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.

وی افزود: پس از دریافت اظهارات مالباختگان این پرونده، موضوع در دستور کار قرار گرفت و کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.

رئیس پلیس فتا همدان بیان کرد: در تحقیقات اولیه کارشناسان پلیس فتا مشخص شد همه قربانیان این پرونده بعد از خرید میوه از یک میوه فروش سیار حسابشان خالی شده و به روش اسکیمر مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند.

سرهنگ زارعی گفت: ماموران با بررسی های تکمیلی و همه جانبه و بهره‌گیری از روش‌های فنی و علمی موفق شدند این فرد را شناسایی و پس از تشریفات قضایی، مجرم را دریکی از استان های مجاور دستگیر و به همراه تجهیزات اسکیمر به پلیس فتا همدان منتقل کنند.

وی گفت: متهمه که خانمی جوان بود پس از مواجهه با شکات پرونده و مستندات جمع آوری شده توسط پلیس، لب به اعتراف گشود به کلاهبرداری از هشت نفر با این روش به ارزش ریالی حدود ۲ میلیارد ریال اعتراف کرد و پرده از نحوه اقدامات مجرمانه خود برداشت.

رئیس پلیس فتا همدان ادامه داد: متهمه به همراهی ۲ نفر دیگر اقدام به کلاهبرداری به روش اسکمیر در نقاط مختلف کشور کرده بود که شناسایی دیگر مالباختگان نیز در دستور کار پلیس فتا قرار دارد.

سرهنگ زارعی از شهروندان خواست حین خرید به هیچ وجه رمز کارت بانکی شان را در اختیار فروشندگان قرار نداده و رمز کارت بانکی را خودشان وارد کنند.

وی افزود: همچنین شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک می‌توانند موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.gov.ir و تماس با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان در میان بگذارند.

۵۵ مجرم سایبری ۹ ماهه سال جاری شناسایی و دستگیر شدند و میزان کشفیات در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۱ درصد افزایش داشته است.

مهمترین جرائم سایبری امسال در استان همدان به ترتیب کلاهبرداری اینترنتی با ۴۱ درصد، برداشت غیرمجاز ۳۳ درصد، دسترسی غیرمجاز ۱۱ درصد، مزاحمت اینترنتی چهار درصد، هتک حیثیت و نشر اکاذیب سه درصد و سایر جرائم هفت درصد است.

منبع: رکنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید