این شرور مسلح چیتگر تهران را ناامن کرده بود

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک سارق مسلح که با زورگیری و تهدید سلاح گرم از شهروندان سرقت می‌کرد، خبر داد.

این شرور مسلح چیتگر تهران را ناامن کرده بود

سرهنگ محمد افشار با اشاره به حساسیت بالای این پرونده اظهار داشت: پس از وقوع چندین فقره سرقت مسلحانه، شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۸۱ چیتگر قرار گرفت. مأموران با بررسی محل‌های وقوع جرم و استفاده از روش‌های نوین پلیسی، هویت سارق را شناسایی و مشخصات وی را به تمامی واحدهای گشت اعلام کردند.

در ادامه گشت‌های هدفمند، مأموران متهم را هنگام زورگیری از یکی از شهروندان شناسایی کردند. با مشاهده پلیس، سارق سوار بر خودرو اقدام به فرار کرد، اما با اجرای طرح مهار و استفاده از قانون به‌کارگیری سلاح، خودرو متوقف و متهم دستگیر شد.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت افزود: در بازرسی از خودروی متهم، یک قبضه سلاح گرم، دو قبضه سلاح سرد، مقداری مواد مخدر صنعتی و مدارک متعلق به مالباختگان کشف شد. متهم در بازجویی‌ها به سرقت‌های مسلحانه اعتراف کرد و تاکنون ۱۴ نفر از شکات شناسایی شده‌اند. تحقیقات برای شناسایی دیگر مالباختگان ادامه دارد.

سرهنگ افشار از شهروندان خواست در صورت مشاهده سرقت، زورگیری یا هرگونه مورد مشکوک، سریعاً از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: رکنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • آمیرزا
    1

    پلیس این همه زحمت شبانه روزی و تحقیق روی این پرونده ها انجام میده و به سختی و وارد کردن خسارتهای مالی و معنوی به مال باختگان از طرف اشرار - اونهارو دستگیر میکنه اما مدت زیادی توی زندان نمیمانند و بعد از یک دوره کوتاه حبس آزاد میشوند و به تجربیات خودشون میافزایند و دوباره شروع به جرم و جنایت میکنند بهتر و خشن تر از دفعه قبل

  • حاج مرتضي مداح
    0

    اعدام تاجامعه و خانواده هامون نفس بکشند

  • مهدی
    0

    اعدام فوری در ملا عام و به صورت زنده از رسانه پخش گردد.