همسرکشی در خراسان جنوبی / مرد جوان حین مشاجره زن باردارش را کشت
جانشین انتظامی نهبندان از قتل خانمی به همراه جنین ۶ ماههاش خبر داد و گفت: قاتل در کمتر از ۶ ساعت در این شهرستان دستگیر شد.

سرهنگ علی اکبر رضایی روز یکشنبه 31 فروردین اظهار کرد: برابر اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک مورد مرگ مشکوک خانمی به همراه جنین ۶ ماهه در بیمارستان شهرستان نهبندان (خراسان جنوبی)، بلافاصله بررسی و پیگیری موضوع در دستور کار کارگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.
وی بیان کرد: کارگاهان پلیس آگاهی شهرستان با بررسیها و تحقیقات میدانی انجام شده متوجه شدند مقتول بعد از مشاجره و دعوا با شوهرش، مصدوم و به بیمارستان منتقل شده است که در بیمارستان مشخص شد جنین ۶ ماهه که در شکم داشت سقط و مادر نیز بعد از چند ساعت فوت میکند.
وی افزود: ماموران با اشراف اطلاعاتی و کار تخصصی متهم به قتل را شناسایی و پس از هماهنگی با مراجع قضایی وی را در کمتر از ۶ ساعت دستگیر کردند.
سرهنگ رضایی تصریح کرد: متهم در تحقیقات و بازجوییهای پلیسی، به قتل ارتکابی اعتراف و انگیزه خود را اختلافات خانوادگی عنوان داشت که در این خصوص متهم پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.
اول تست الکل بگیرید
از عوامل اصلی این روزهای بزه و قتل و درگیری
مصرف مشروبات الکلی هست و دراگ هست
بر حذر باش ز آب آتش رنگ
که تفش اژدهاست و ناب نهنگ
ای خدا ای خدا ؟؟؟؟
شمارا به خدا قسم اینقدر سر به سر هم نذارید که کار به اینجاها کشیده شود !