معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان:

خیلی موافق راه‌اندازی سایت‌ های همسریابی نیستیم/ رصد و کنترل فضای مجازی سخت است

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، با اشاره به راه‌اندازی پلتفرم همسریابی

خیلی موافق راه‌اندازی سایت‌ های همسریابی نیستیم/ رصد و کنترل فضای مجازی سخت است

محمد مهدی تندگویان اظهار کرد: یافتن زوج مناسب جزء مشکلات اساسی و اولویت دار حوزه ازدواج نیست، یعنی اینطور نیست که آمار خیلی بالایی متقاضی امر ازدواج داشته باشیم که دغدغه و مشکل اساسی آنها عدم یافتن زوج مناسب باشد بلکه مشکل در پیوند و شکل گیری ازدواج است به طوری که ازدواجی که انتظار می‌رود ظرف شش ماه یا یک سال به پیوند برسد ممکن است سه تا چهار سال طول بکشد و این جزء مشکلات ما است. مدت زمان ورود به بحث جدی ازدواج و زندگی نباید آنقدر طولانی شود که حاشیه‌هایی نظیر جدایی و آسیب روحی برای جوانان ایجاد کند.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی این است که نباید زمان آشنایی و انتخاب تا ورود به ازدواج طولانی شود، با اشاره به پایشهای انجام شده در این معاونت، ادامه داد: مطابق با پایش‌های انجام شده از بین جوانانی که اعلام کرده‌اند قصد ازدواج دارند، حدود ۷۰ درصد معتقد به حضور خانواده‌ها در امر ازدواج و از بین همین تعدادِ معتقد به حضور خانواده‌ها، حدود ۶۰ درصد اعلام کرده‌اند که تصمیم گیری نهایی با خودشان است، بنابراین نگرشها در ازدواج تغییر کرده است که می‌توان گفت شاید راه اندازی چنین پلتفرم‌هایی برای همسریابی بتواند هم موانع را برای حضور خانواده در فرآیند ازدواج بردارد و هم رضایت جوانان را کسب کند.

معاون امور جوانان، با اشاره به پلتفرم "همدم"، افزود: درباره این پلتفرم نمی‌توان فعلا نظری داد و آن را رد و یا تایید کرد. باید به آن زمان داد و دید مدل ساختار و نظارت و راستی آزمایی آن به چه شکلی است و رسیدگی به تخلفات و رصد آنلاین را در دستور کار خود قرار داده است یا خیر تا بتواند به ازدواج پایدار جوانان کمک کند.

وی همچنین این را هم گفت که اگر خروجی این پلتفرم پایش شود می‌توان درباره آن نظر داد اما در حال حاضر با مدلهای غیر قانونی سایت‌های همسریابی که تا کنون در کشور وجود داشته و غیرقانونی فعالیت کرده‌اند، خروجی مثبتی نداشته‌ایم و تبعات منفی آن نیز زیاد بوده است به طوری که عمدتا منجر به ازدواج موقت و ناپایدار و فروپاشی زندگی ها شده و خیلی از متاهلین به این سایت‌ها مراجعه و با پرداخت مبالغی خود را مجرد معرفی کرده‌اند. بنابراین باید پس از فعالیت یکی دو ساله این پلتفرم جدید، آمار آن را دید و نسبت به آن نظر داد.

تندگویان با بیان اینکه این معاونت خیلی موافق راه اندازی سایت‌ها یا پلتفرم‌های همسریابی نیست، گفت: از جمله دلایلی که ما خیلی با چنین سایت هایی موافق نیستیم، بحث نظارت جدی و حضور یک دستگاه نظارتی برخط و آنلاین بر روی این سایت‌ها برای رصد و شناسایی متخلفین است. اگر این مسائل در این سامانه لحاظ شود امیدوارم تخلفاتی شکل نگیرد و ما پس از مدتی باید پایش کنیم و ببینیم که تا چه میزان این سامانه منجر به ازدواج شده و تا چه میزان ازدواج‌های انجام شده توسط آن پایدار بوده است. بنابراین الان نمی‌توان نسبت به آن نظری داد.

معاون امور جوانان، تصریح کرد: مشکل اصلی این است که مجوز دادن به این سامانه‌ها و سایت‌ها یک بحث است و نظارت آنلاین و امکان برخورد به موقع با خطا و هر نوع مفسده این سایت ها بحثی اساسی تر است. اگر هر نهادی بخواهد این کار را انجام دهد علاوه بر تامین ایمنی افرادی که می‌خواهند در این سایت‌ها حاضر شوند باید از طُرقی نظیر امکان رصد مستقیم نهاد متولی، راستی آزمایی مراجعین را انجام و یا با سازمان نظارتی قوی مثل پلیس فتا برای این راستی آزمایی ارتباط داشته باشد.

وی معتقد است که در صورتی پلتفرم‌های آنلاین در حوزه همسریابی موفق عمل خواهند کرد که تمامی ارتباطات درون آنها به صورت آنلاین رصد شده تا اینگونه از ازدواج‌های موقت و دوستی‌های سطحی جلوگیری و ارتباطات به ازدواج‌های پایدار ختم شوند.

تندگویان با اشاره به حدود ۶۰۰۰ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده تحت نظر نهادهای رسمی نظیر بهزیستی و این معاونت، یادآور شد: ما پیشنهاد داده بودیم که دفاتر مشاوره تخصصی ما ظرفیت همسریابی مناسب از طریق خود را دارند. به نظر ما رصد همسریابی از طریق این دفاتر تخصصی مشاوره ازدواج نسبت به پلتفرم‌هایی بر بستر فضای مجازی بسیار بهتر و آسان‌تر است. می‌توان ظرفیت این دفاتر را در سایت واحدی در اختیار مردم قرار داد و این بخش را به شرح وظایف این دفاتر اضافه کرد چراکه خیلی از مجردین برای انتخاب همسر مناسب به دفاتر ما مراجعه کرده و هم اکنون این بستر وجود دارد که می‌توان آن را هدفمند کرد.

معاون امور جوانان با بیان اینکه این پیشنهاد به کمیته تخصصی موضوع ذیل شورای اجتماعی کشور داده شد، افزود: منظور ما شکل گیری آشنایی به جای حضور در فضای مجازی به صورت حضوری و در دفاتر مشاوره ازدواج تحت نظر مشاور انجام شود نه در بستر فضای مجازی که رصد و کنترل آن سخت است و همسریابی باید تحت نظر مشاورین امین و صلاحیت دار باشد.

منبع: ایسنا

66

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • دن کیشوت
    0

    صدام کوچولو رفت پای تخته،گفتم بنویس گفت خیلی سخته!

  • ماد ة العلل و مسبب الاسباب
    0

    خانه ازپای بست ویران است خواجه درنقش بندایوان است. خب همسرازمجرای اصیل واصلی گزینش شد،حال باسربازی،شغل،مسکن،چه بایدکرد؛اگربسترهای راستین وراسخ رابناوبنیان کرد،خودبخود سرازازدواج، سربرمی آورد،علت رو اهتمام واعتنابورزید،ونه معلول،دردرا،درمان کنید،والاباصرف بیمارستان شیک و پزشک اتوکشیده که درد،درمان نمی شود.موانع رشدرابرطرف کنید،خودبخود منتجّ به نتیجه ی شکوفایی وثمره ومیوه خواهد شد، واین عهدومیثاق ناگسستنی هرتخم و بذربالنده درزمین تعالی کناررفت.

  • محمد
    0

    نه سازمان تبلیغات و نه رئیس مجلس نباید وارد این کار می شدند شرائط ازدواج باید مهیا شود که مهمترینش کار است کار است کار است

  • ناشناس
    0

    مشكل جوانان ما اين نيست كه نميتونن فرد مورد علاقه خودشون رو براي ادامه زندگي پيدا كنن، مشكلات مالي، شغل مناسب، خانه و اطمينان به آينده است كه نميزاره يه جوان ازدواج كنه، چرا مسئولين ما اينقدر ....

  • من
    0

    اینجا چهره هم را می بینند خوب بیرون هم می بینند چه فرقی با اینترنت الان داره؟ چندین بار این طرح ها اجرا شده پروندهاش در پلیس فتاست مشگل مگه این هست؟ مشکل جوانان الان اقتصاد زیر صفر هست .اجاره خانه هست این سرگرمی بیش نیست اقای طراح سایت بعدیکسال خواهی دید نه تنها جواب نداد بلکه پرونده های قوه قضائیه زیاد شد

  • رضا سان
    0

    جمع کنید این بساط....نسل جوان هوشیاره داره بین آشنایانش میبینه جمع و جور کردن یک خانواده چقدر مشقت دارد بروید این مشکلات را حل کنید به جای این جنگولک بازیها

  • میرسلیم
    0

    گور باباتون با سایتتون مرتیکه امکانات ازدواج را فراهم کنید پیدا کردن زنش پیش کش هرکی بخواد زن بگیره بلده چکار بکنه .عجب اسگولهای برای مردم تصمیم میگیرند .بهتره برید شهر نورا راه اندازی کنید ی آخوندم بزارید صیغه بخونه تا لااقل اونیکه نمیتونه ازدواج کنه ازاونجا استفاده نکنه لامذهبهای بی دین

  • ،،،،،،،،*****،،،،،
    0

    وقتی طرف پول داره خونه داره ماشین داره امکانات داره ،سالم وپاک هستش ،یا حداقل یکی از اینهارو داره ،،خب مسلما میتونه ازدواج کنه ،دیگه سایت همسر یابی برای،چی هستش...

  • مورچه
    0

    این سایت خیلی بده خجالت چیزخوبی که اونیکه طرح این سایت رااجرایی کرده بدردعمه ش میخوره وبس