کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات انجمن شرکتهای دانش بنیان خراسان رضوی تشکیل شد
به همت بلند شرکت های دانش بنیان حوزه فاوا، کمیسیون ICT انجمن دانش بنیان با طی مراحل و فرآیندهای قانونی افتتاح شد.
از آنجایی که سهم قابل توجهی معادل بیش از یک چهارم از شرکت های دانش بنیان در کشور در دسته فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرمافزارهای رایانهای مجوز گرفته اند و همچنین استان خراسان رضوی به عنوان یکی از قطب های فناوری اطلاعات در کشور شناخته می شود و بیش از یک سوم شرکت های فناور در پارک علم و فناوری خراسان و نیز تعداد زیادی از شرکت های انجمن دانش بنیان خراسان در رسته ICT پذیرش شده اند و با دغدغه حل چالش ها و احصاء نیازهای حقیقی این شرکت ها که محرک اقتصاد مقاومتی در شرایط تحریمی و مولد کارآفرینی و اشتغال زایی بوده اند و در شرایط همه گیری کرونا بیشترین نقش را در ثبات و حل راهکارهای جایگزین در جامعه ایفا نمودند. این کمیسیون با استقبال بینظیر و پتانسیل بالایی شکل گرفت.
مهندس سید مهدی حسینی سمنانی مدیرعامل شرکت دانش بنیان اکسیر رایانه صبا (سهامی خاص) به عنوان موسس و رئیس هیئت رئیسه کمیسیون ICT در گزارشی به تشریح اقدامات جهت شکل گیری این کمیسیون پرداخت.
وی گفت: با نظر مثبت هیئت مدیره ی محترم انجمن دانش بنیان و حمایت اکوسیستم فناوری استان در تاریخ یکم بهمن ماه 1399 پس از طی مراحل اولیه، جلسه صفرم هم اندیشی اعضاء بصورت حضوری و برخط شکل گرفت و طی یک هفته از طریق افکارسنجی الکترونیک نیازها و مشکلات اشتراکی استخراج شده و آئین نامه تشکیل کمیسیون ICT تدوین و پس از امضاء هسته مرکزی به تصویب هیئت مدیره ی محترم انجمن دانش بنیان رسید.
پس از آن انتخابات بلاکچینی هیئت رئیسه کمیسیون در روز یکشنبه مورخ 991119 با مشارکت حداکثری و حضور بیش از 95 درصدی صاحبین رای مجاز در بازه یک ساعته با موفقیت رکورد شکست و به فاصله کمی از اتمام و پس از تأیید هیئت ناظرین نتایج به اطلاع عموم رسید و هیئت رئیسه 5 نفره کمیسیون تشکیل شد و از همان روز جلسات آنلاین اعضای منتخب و با انگیزه کمیسیون ICT در جهت پیگیری امور آغاز شد و اولین جلسه حضوری در روز پنجشنبه مورخ 991123 در کارخانه نوآوری مشهد با برگزاری انتخابات داخلی هیئت رئیسه انجام و مهندس سید مهدی حسینی سمنانی با کسب کامل 5 رأی هیئت رئیسه به عنوان مسئول و رئیس کمیسیون و مهندس احمدرضا منصوری با کسب 3 رأی از 5 رأی ممکن تائب رئیس کمیسیون شدند.
وی افزود : نیازهای اشتراکی شرکت های دانش بنیان در 12 سرفصل اولویت بندی شد که به شرح زیر میباشد:
چالش سرمایه های انسانی در جذب و تربیت و حفظ و نگهداشت و کاهش رقابت های منفی با تدوین مرامنامه
چالش اعتماد سازی در نهادهای استانی و کشوری و استفاده از ظرفیت های بالفعل شرکت های دانش بنیان
چالش کاهش زمان پاسخگویی متولیان و اضافه شدن شاخص زمان در ارائه خدمات به شرکت ها
چالش استقرار و تامین زیر ساخت و حمایت از ساخت و ساز در نواحی پارک های علم و فناوری
چالش کسورات مالیاتی و بیمه ای و کاهش حق عضویت هاو کاهش هزینه های سربار
چالش هم افزایی داخلی شرکت ها و اشتراک تجارب و انتقال دانش و فناوری
چالش پیگیری معضل دارایی های نامشهود در شرکت های دانش بنیان ICT
چالش اطلاع رسانی شفاف و آگاهی رسانی به موقع برای بهره مندی شرکت ها از حقوق و امتیازات قانونی
چالش مشارکت در تصمیم سازی ها و تعریف خدمت واقعی در بهینه سازی اکوسیستم حوزه ICT
چالش بانک اطلاعاتی دانش بنیان های ICT و ارتباطات هم افزا و شبکه سازی نخبگان ICT
چالش مطالبه گری از متولیان و تصمیم سازان اکوسیستم فناوری و ایجاد تعاملات سازنده
چالش موازی کاری در نهاد های حاکمیتی و بهبود فضای کسب و کارهای این حوزه
وی تصریح کرد : با تمام توان و انگیزه به دنبال ایجاد تحول و پیگیری و مطالبه گری جهت حذف چالش های اشتراکی همه شرکت های عضو هستیم و برای اثربخشی و نتیجه گیری با تمام اجزای اکوسیستم فاوا و فناوری همکاری و تعامل خواهیم داشت.
مهندس حسینی تاکید کرد: به هیچ عنوان در این مسیر به دنبال تولیگری و تصدیگری نخواهیم بود و همه با هم با هماهنگی و هم افزایی و سرعت عمل مبتنی بر رعایت دقت لازم و ارزش آفرینی های خلاقانه و مبتنی بر نوآفرینی و نوآوری آینده ی روشنی را ترسیم خواهیم نمود.
وی اضافه نمود: در پایان جادارد مراتب تشکر و قدردانی و تبریک و تهنیت خویش را به همه نخبگان و فرهیختگانی که با امیدآفرینی و تلاش خستگی ناپذیر در ترسیم الگویی فوق العاده از همکاری و هم افزایی نقش آفریدند، ابراز دارم و بدون شک این حرکت ها برکت افزای بهبود فضای کسب و کار در حوزه دانش بنیانی خواهد بود.
با هم برای اهداف مشترک ...
منبع: روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان
18