پرواز مشهد به تهران به دلیل نقص فنی به مبدا بازگشت
مدیرکل شرکت هواپیمایی ایران ایرتور در خراسان رضوی گفت: پرواز عصر شنبه مشهد به تهران این شرکت به دلیل نقص فنی پس از پرواز به فرودگاه مشهد بازگشت.
![پرواز مشهد به تهران به دلیل نقص فنی به مبدا بازگشت](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/ZTI4MDITMSgN/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJA_7Alg6rY2_/ZTI4MDITMSgN.jpg)
حسین ترابیان شنبه شب افزود: پرواز شماره 969 این شرکت به مقصد تهران ساعت 17 و 30 دقیقه امروز از فرودگاه مشهد انجام شد اما حوالی ساعت 18 با اعلام نقص فنی از سوی خلبان، به فرودگاه مشهد بازگشت.
وی اظهار داشت: این پرواز پس از رفع نقص حوالی ساعت 23 و 45 دقیقه امشب انجام خواهد شد.
وی با عذرخواهی از مسافران این پرواز گفت: بر اساس شیوه نامه رعایت حقوق مسافران، پاسخگویی و اطلاع رسانی به مسافران این پرواز صورت گرفت و پذیرایی از آنها انجام شد.
ترابیان افزود: این پرواز 270 مسافر دارد.
فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد پس از فرودگاه مهرآباد تهران دومین فرودگاه پرترافیک کشور است که به طور میانگین روزانه 180 پرواز و در زمان اوج مسافرتها روزانه تا 250 پرواز ورودی و خروجی در آن انجام می شود.
منبع: ایرنا
1981