با تلاش یک تیم استارت‌آپی؛

دعوا‌های آپارتمانی بر سر مشترک بودن کنتور‌های آب، گاز و انرژی با یک ایده های‌تک تمام می‌شود

مدیرعامل یک شرکت استارت‌آپی گفت: مشکل انشعابات ساختمانی در کشور با استفاده از اینترنت اشیا حل شده است.

دعوا‌های آپارتمانی بر سر مشترک بودن کنتور‌های آب، گاز و انرژی با یک ایده های‌تک تمام می‌شود

پژمان فرمانبر مدیرعامل شرکت استارت‌آپ سپتک با اشاره به فعالیت‌های این استارت‌آپ، اظهار کرد: مشترک بودن کنتور‌های آب، گاز و انرژی یکی از اشکالات بزرگ آپارتمان‌های در حال ساخت یا ساخته شده در کشور است که به دلایل متعدد این اشکالات تا امروز قابل حل نبود و ما با استفاده از دانش روز و اتکا به جوانان توانمند ایرانی توانستیم این گجت هوشمند تفکیک آب، گاز و انرژی را تولید کنیم.

وی در خصوص ویژگی‌های این گجت هوشمند ادامه داد: در واقع این گجت هوشمند دارای ویژگی‌هایی همچون کنتور نسل ۴، دارا بودن اپلیکیشن، اطلاع‌رسانی آنی از مصرف، دقت بالا، عدم افت فشار، شناسایی نشت، طول عمر بسیار بالا، عدم نیاز به لوله کشی مجزا برای هر واحد، قابلیت نصب عمودی و افقی و قابلیت کار در هر نقطه از کشور با هر دمایی را دارد.

فرمانبر تصریح کرد: ما یک تیم ۱۵ نفره در حوزه تحقیق و توسعه محصولمان هستیم و سه سال است که در این حوزه فعالیت می‌کنیم. البته این محصول امروز در کانال‌های مختلف به فروش می‌رسد، اما بیشترین تمرکز ما در حوزه تولید انشعابات خانگی در حوزه آب و برق و گاز است.

مدیرعامل این استارت‌آپ در خصوص کسب مقام اول در حوزه استارت‌آپ فناوری اطلاعات اظهار کرد: ما توانستیم مقام اول استارت‌آپ برتر حوزه فناوری اطلاعات سال ۹۸ از نگاه وزارت ارتباطات کسب کنیم.

وی درخصوص نحوه انتخاب این استارت‌آپ به عنوان رتبه برتر گفت: شرکت ارتباطات با همراهی یک گروه از داوران، همه شرکت‌های استارت‌آپی که در این حوزه فعال هستند را بدون اطلاع خود شرکت‌ها ارزیابی کرده و امتیازدهی می‌کنند.

فرمانبر با بیان اینکه تقریبا ۹۰ درصد از شرکت‌های استارت‌آپی در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند، تاکید کرد: شاید نقطه قوت این استارت‌آپ از نگاه داوران این بود که محصول های‌تک با توجه به نیاز جامعه ارائه کردیم، از طرف دیگر به دلیل تحریم‌ها امکان واردات به کشور وجود نداشت و همچنین تولید این محصول در خارج از کشور نیز مقرون به صرفه نبود.

مدیرعامل این شرکت استارت‌آپی تصریح کرد: مسئله انشعابات ساختمانی است تقریبا در هیچ کدام از کشور‌های جهان به چشم نمی‌آید به همین دلیل ما تلاش کردیم تا این محصول را در ۲ سال گذشته به مرحله تولید و تجاری‌سازی رساندیم.

وی ادامه داد: محصول ما کپی برداری از روی یک محصول خارجی نبوده و بر اساس نیاز و مشکل کشور طراحی شده است؛ البته تلاش می‌کنیم با شرکت‌های فناورانه خارج از کشور همکاری داشته باشیم و حتی در بسیاری از موارد از آن‌ها جلوتر هستیم و توانسته‌ایم در نمایشگاه‌های خارجی محصولمان را به فروش برسانیم.

فرمانبر با بیان اینکه این محصول در کشور‌های حاشیه خلیج فارس مشتری داشته و مورد استقبال قرار گرفته است، گفت: شاید همه این دلایل عاملی بوده تا هیئت داوران از بین ۳۰۰ استارت‌آپی که به مرحله نهایی داوری رسیده بودند ما را به عنوان استارت آپ برتر انتخاب کنند.

وی درخصوص وعده‌های داده شده برای حمایت از این استارت‌آپ گفت: با توجه به این که تجربه اول ما در این کار است نمی‌دانیم که تا چه حد این وعده‌ها عملی خواهد شد، البته اگر این حمایت‌ها به مرحله اجرا در بیاید اتفاقات خوبی برای استارت‌آپ ما رخ خواهد داد.

مدیرعامل این شرکت استارت‌آپی خاطرنشان کرد: طبق آنچه که به ما وعده داده شده قرار است تسهیلات و تضمین‌های بانکی به ماداده شود، همچنین وعده حضور در نمایشگاه خارجی و داخلی داده شده، اما نمی‌دانم تا چه میزان عملی شود.

منبع: دانشجو

24

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید