بازتاب گسترده خبر ساخت «لامبورگینی» ایرانی در رسانهها دور از انتظار بود
طراح و سرپرست تیم طراحی لامبورگینی دستساز ایرانی گفت: معتقدم ساخت این خودرو نقطهی عطف در صنعت خودروسازی در ایران است، و رسانههای خارجی در شوک این هستند که با وجود تحریم چگونه چنین پروژهای در ایران ساخته شده است.
«مسعود مرادی» با بیان اینکه خودرو لامبورگینی مدل مورسیه لاگو در ایران بهصورت مهندسی معکوس طراحی شده است، اظهار کرد: این خودرو دارای پیشرانه ۶ سیلندر خورجینی با ظرفیت ۳۸۰۰ سیسی است که ۳۰۶ اسب بخار قدرت دارد و حداکثر سرعت آن ۲۸۰ کیلومتر بر ساعت است و از گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک بهره میبرد.
وی افزود: شاسی این خودرو بر پایهی پلتفرم لامبورگینی ساخته شده و بدنه و قسمتهای داخلی آن نیز با لامبورگینی مورسیه لاگو یکسان است، بدنه این خودرو از جنس مواد کامپوزیت سبک بوده و تریم داخلی خودرو از جمله صندلیها، داشبورد و پایهها نیز از مواد کامپوزیت سبک با پوشش چرم طبیعی ساخته شده است.
طراح و سرپرست تیم طراحی لامبورگینی با بیان اینکه مراحل طراحی لامبورگینی ایرانی توسط متخصصان داخلی انجام شده است، گفت: ابتدا مدل این خودرو با طراحی دیجیتال آغاز شد و پس از آن بر مبنای طرح دیجیتال، مدل چوبی آن ساخته شده و از روی همان مدل کار ساخت قالبها و قطعات انجام گرفت
مرادی با بیان اینکه طبق فرآیند مدلسازی، همه قطعات این خودرو توسط متخصصان داخلی ساخته شده است، گفت: ما برای ساخت بدنه و قسمتهای داخلی خودرو به هیچعنوان از قطعات خارجی استفاده نکردیم و همه قطعات آن در داخل کشور مدلسازی و ساخته شدهاند.
وی یکی از اهداف اصلی برای ساخت این خودرو را دستیابی به نحوه ساخت و دانش فنی و بومیسازی خودروهای سوپر اسپورت دانست و گفت: با استفاده از این روش، میتوانیم مدلهای جدید از خودرو سوپر اسپورت را در داخل کشور طراحی کرده و بسازیم.
طراح و سرپرست تیم طراحی لامبورگینی در خصوص امکان تولید انبوه لامبورگینی در کشور، اظهار کرد: موضوع مالکیت معنوی خودرو توسط مشاور حقوق بینالملل ما در دست بررسی است و پس از کسب نتیجه در صورت امکان بصورت شکل رونمایی شده و یا با جراحی چهره تولید خواهد شد، چون تیم ما مقید به رعایت مسائل مالکیت معنوی و اخلاق صنعتی است.
مرادی افزود: گزینه بعدی طراحی یک خودروی کاملاً جدید است.
وی با بیان اینکه ساخت خودروی لامبورگینی آغاز حرکتی برای ساخت و طراحی خودرو سوپر اسپورت در کشور است، یادآورشد: هدف از ساخت این خودرو رسیدن به خود باوری و غرور ملی همچنین کارآفرینی در کشور است، امید میرود روزی برسد که در ساخت سوپراسپرتهای پیشرفته جزو کشورهای پیشرو شده و آن را به همه کشورهای خارجی صادر کنیم.
منبع: ایسنا
1696