حدود ۲ هزار تبلت میان دانشآموزان نیازمند زنجانی توزیع شد
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: با همکاریهای انجام گرفته و راهاندازی پویشی، حدود ۲ هزار تبلت با مشارکت خیرین در مناطق شهری و روستایی تحویل دانشآموزان نیازمند شده است.
حسن مظفری در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه بیشتر این تبلت ها در روستاهای مناطق حاشیه نشین استان توزیع شده است افزود: طی جلسهای با دیگر شرکتها و کارخانههای تولیدی حدود ۵۰۰ تبلت دیگر تهیه و به دانش آموزان نیازمند تحویل شده است.
وی اظهار داشت: حمایت استانی موجب تحقق این کار ارزشمند در استان شده و طبق برنامه ریزی ها تلاش شده تبلت ها بصورت امانی از سوی مدیران مدارس در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار گیرد که در صورت نیاز و پس از جمع آوری به دیگر نیازمندان تحویل شود.
مظفری ادامه داد: این کار به این دلیل انجام می گرفت که طبق اخبار واصله تبلت های تحویلی به برخی از دانش آموزان از سوی خانواده های آنان به فروش می رسد و برای پیشگیری از این مساله به مدیران مدارس اعلام شده است که این وسیله بصورت امانتی به گروههای هدف داده شود.
این مسوول ادامه داد: طی جلسه با دانشگاه علوم پزشکی استان ۲ دقیقه آموزش کرونایی توسط معلمان علاوه بر استان به سطح کشوری نیز گسترش یافته است که چنین اقدامی سهم بسزایی در افزایش آگاهی در این خصوص و کاهش بروز بیماری دارد.
مظفری با اشاره به اینکه شرایط برگزاری حضوری امتحانات نیمسال اول به دلیل شرایط کرونایی فراهم نیست افزود: طبق مصوبات ستاد ملی کرونا و وزارت آموزش و پروش ارزشیابی تحصیلی بصورت غیرحضوری انجام میگیرد.
وی اضافه کرد: بر این اساس لحاظ کردن همه مولفه ها اعم از شرایط آموزشی، بهداشتی و صیانت از سلامت معلمان و دانش آموزان در فرآیند برگزاری امتحانات بسیار مهم و ضروری است.
این مسوول ادامه داد: طبق شیوه نامه ارسالی از سوی وزارت آموزش و پرورش استان امتحانات داخلی و نهایی پایه دوازدهم مدارس بزرگسالان، راه دور، ایثارگران، جاماندگان پایه دوازدهم سال قبل(تجدیدی) و پیش دانشگاهی نظام قدیم بصورت حضوری خواهد بود.
وی اضافه کرد: ارزشیابی دروس شایستگی های فنی شاخه فنی و حرفه ای به صورت پودمانی است و استانداردهای مهارتی شاخه کار ودانش بر اساس مصوبه ستاد کرونا و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: از همه امکانات و ظرفیتها در راستای برگزاری مطلوبتر و دقیق تر امتحانات بر اساس دستورالعمل ارسالی از سوی وزارتخانه بکارگیری خواهد شد.
این مسوول خاطرنشان کرد: طبق همین شیوه نامه دانش آموزانی که در نقاط روستایی هستند و امکان ارزشیابی در بستر شبکه شاد به شکل مجازی برای آنها وجود ندارد، نمرات ارزشیابی مستمر دانش آموزان با مصوبه شورای مدرسه و با نظارت مدیر به عنوان نمره پایانی نوبت اول لحاظ میشود.
منبع: ایرنا
68