اگر فرزند خردسال دارید این ترفندهای روانشناسی حتما به کارتان می‌آید

تعامل با کودکان ممکن است از شما انرژی زیادی ببرد، اما راه‌هایی برای آسان‌تر کردن این کار وجود دارند.

اگر فرزند خردسال دارید این ترفندهای روانشناسی حتما به کارتان می‌آید

پدر و مادری کردن گاهی اوقات ممکن است واقعاً سخت باشد، زیرا تعامل با کودکان از تعامل با بزرگسالان بسیار دشوارتر است.

در حالی که بزرگسالان می‌توانند خیلی چیز‌ها را بفهمند و درک کنند، اما باید همان چیز‌ها را به کودکان آموزش داد. برای والدینی که اولین بار است فرزند آورده اند، این قطعاً می‌تواند طاقت فرسا باشد و شاید حتی بعد از تلاش بسیار هم، بازهم کودکشان به راحتی آن‌ها را درک نکند.

درست است که تعامل با کودکان سخت است، اما این روند می‌تواند آسان‌تر باشد. یک راه حل بسیار علمی و ساده برای این مشکل وجود دارد. ترفند‌های روانشناختی؛ ترفند‌های روانشناختی ترفند‌هایی برای خارج کردن مغز از یکنواختی و به راه انداختن آن هستند.

این ترفند‌ها برای ورزش مغز و کمک به شما برای شکستن الگو‌ها به وجود آمده اند. این ترفند‌ها حتی وقتی می‌خواهید از کودک خود بخواهید کاری را انجام دهد، اما آن‌ها تمایلی به انجام آن ندارند، مفید است. بنابراین، با ذهن کودک خود یک بازی روانشناختی انجام دهید تا او هر کاری که شما می‌خواهید را انجام دهد.

سخت نگیرید

بچه‌ها گاهی اوقات عجیب و غریب و فوق العاده دیوانه هستند. بنابراین آن‌ها توانایی تحریک شما را دارند و در برابر آنچه شما می‌گویید سرکشی می‌کنند، زیرا این باعث سرگرمی آن‌ها می‌شود.

برای این که آن‌ها کار‌ها را همان طور که شما می‌گویید انجام دهند، نباید مجازات‌های بسیار سخت برای آن‌ها تعیین کنید. به یاد داشته باشید که آن‌ها فقط بچه‌هایی کوچک هستند. مجازات‌های شدید برای آن‌ها ممکن است آن‌ها را علیه شما بشوراند و این در طولانی مدت ممکن است بد باشد.

با بچه‌ها مانند بچه‌ها رفتار کنید، به جای ۵ بار، ۲ بار آن‌ها را ببوسید. یا به جای ۴ تا تافی، ۱ عدد به آن‌ها بدهید. این مجازات برای آن‌ها کافی خواهد بود. این به شما کمک می‌کند تا بچه‌های خود را به درستی تربیت کنید.

نه نگویید

بچه‌ها فوق العاده سَرکِشند. تا به آن‌ها "نه" بگویید دلخور و رجور می‌شوند. بنابراین نه نگویید! برای این که بچه هایتان آن طور که می‌خواهید بار بیایند، باید در سخت گیری و عادت‌های خود اصلاحاتی انجام دهید. بنابراین، عادت کنید بگویید "بله، اما ... ".

وقتی فرزندتان از شما می‌خواهد کاری را که نمی‌خواهید انجام دهید، مستقیماً از این کار امتناع نورزید. فقط بگویید: "باشه، اما شما باید قبل از آن تکلیف خود را انجام بدهی. " این کار، یک روش تربیتی مثبت است و فرزندتان سعی خواهد کرد آن چه را که به او می‌گویید درک کند.

از طریق داستان تعریف کردن، مسائل را برای بچه هایتان توضیح دهید

خواندن و تعریف کردن داستان، قدرت تخیل فرزند شما را افزایش می‌دهد. به علاوه این راهی عالی برای ترغیب او به انجام کار‌هایی است که در داستان‌های شما آمده اند. اما وقتی بیشتر به او کمک می‌کنید که داستانی تکرارپذیر و واقع گرایانه به او بگویید.

دقیقا مانند پدران و مادران ما که داستان "یک کلاغ چهل کلاغ" را برای ما تعریف می‌کردند تا به اهمیت خبرچین و غیبت نکردن در زندگی پی ببریم. بنابراین، این راهکار را حتما امتحان کنید.

از برانگیختن احساسات استفاده کنید

این یک روش عالی برای تعامل با بچه‌هایی است که به اندازه کافی بزرگ شده اند و احساسات را درک می‌کنند. کاری را به آن‌ها تحمیل نکنید در عوض به آن‌ها راجع به چیزی که نیاز دارید بگویید و سپس آن‌ها را برای انجام آن کار، آزاد گذارید. این باعث احساساتی شدن آن‌ها می‌شود و ممکن است به همین دلیل، آن کار را انجام دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

4167

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید