زمانی برای قطع رابطه با دوست صمیمی
بعضی مواقع دوستی ها به جایی می رسند که دیگر ادامه آن ممکن نیست و زمان آن می رسد که یک رابطه اشتباه را قطع کرد و به آن پایان داد.
دوستان خوب همیشه باعث خرسندی و افتخار انسان هستند، اما گاهی اوقات داشتن ارتباط با برخی از دوستان نه تنها باعث وجود راه حلی برای مشکلات نمی شود بلکه خود، معضل به حساب می آیند.قطع رابطه با دوستان بی ثمر بهترین راه حل ممکن می باشد.
گاهی آنقدر به بودن با یک نفر عادت می کنیم که همه ضعف ها و کاستی های او را می پذیریم اما لازم است درباره ی دوستی با او بیاندیشید و مطمئن شوید که از ادامه ی این رابطه احساس خوبی دارید زیرا برخی از رابطه های دوستانه سرشار از استرس هستند که سبب بروز مشکلاتی در سلامت فرد مانند فشار خون بالا و خطر ابتلا به افسردگی می شود.
قطع رابطه با این دسته از دوستان یکی از سخت ترین و مهم ترین تصمیم زندگیتان است اما در نهایت این تصمیم می تواند موجب شادی و سلامت شما شود.
اگر در تشخیص اینکه ادامه ی رابطه دوستانه شما به سودتان یا ضررتان است ، باز مانده اید ، این بخش به شما کمک می کند تا 11 مورد از علائم رابطه ی بی ثمر را بدانید و چگونگی قطع رابطه دوستانه را یاد بگیرید.
علائم رابطه ی دوستانه بی ثمر و زمان قطع رابطه با دوست
دائما ناامیدتان می کند.
دوستی که همیشه در حال تغییر دادن برنامه است و دیر بر سر قرار حاضر می شود و فراموش می کند که تماس بگیرد مشکلی دارد و اغلب این افراد در موارد احساسی نیز دل شما را می شکنند مثلا به شما اجازه صحبت کردن نمی دهد به حرفهایتان گوش نمی کند و نا امیدتان می کند و سبب می شود احساس سرخوردگی کنید.
او یک دروغگو است
اگر دوست تان درباره زندگی و تمام مسائلش به شما دروغ می گوید، این رابطه را تمام کنید. افراد دروغگو به جز اینکه با شما صادق نیستند از مشکلات روانی بزرگتری نیز رنج می برند پس اگر با یک دروغگو دوست هستید، برای تمام کردن دوستی تان اقدام کنید .
قطع رابطه با دوستی که به شما خیانت می کند
اگر دوست شما اقدامات وحشتناکی مانند قرار عاشقانه با فرد مورد علاقه تان گذاشت و یا راز زندگی تان را فاش کرد ، دیگر هرگز او را نبخشید و اقدامات او را نادیده نگیرید و بار دیگر به او اعتماد نکنید.
در مواردی خاص این شکاف و ترک قابل ترمیمند بنابراین پیش از قطع ارتباط با یک دوست، خوب فکر کنید و مطمئن شوید که کار او خیانت بوده است.
قطع رابطه با دوستی که به شما توهین می کند
اگر دوست تان شما را مورد توهین کلامی و دشنام قرار می دهد و پشت سرتان پیش دوستان دیگرتان بدگویی می کند و به شما نیش و کنایه می زند در ادامه این رابطه تجدید نظر کنید. موجب سردرد شما می شود.
گاهی به دلیل شکاف های ترمیم ناپذیر یک رابطه باید پایان پذیرد اما دلایل پایان دادن به رابطه آشکار نیست. در این مورد باید به بدن خود گوش دهید و اگر دچار احساساتی مانند افسردگی، اضطراب، استرس یا ناکامی گشتید رابطه را تمام کنید . اگر پس از ملاقات یک دوست دچار سردرد یا دل درد شدید بدنتان به شما هشدار می دهد که اوضاع نا به سامان است.
مایه ی آبروریزی شماست
رابطه دوستی باید طوری باشد که یک دوست موجب مسرت دوستش شود نه اینکه طوری باشد که شما به علت رفتارهای غلط و اشتباه او را از خانواده یا دیگر دوستانتان پنهان کنید.
اگر از فردی دائما رفتارهای غلط و اشتباه مایه ی آبروریزی سر زد قطعا با او قطع رابطه کنید. اگر رفتارهای شرم آور کم باشد و شما دیگر رفتارهای او را دوست داشته باشید، در صورتی به دوستی ادامه دهید که احساس بدی نداشته باشید.
با شما به حسادت و رقابت می پردازد
رابطه دوستانه قوی در صورتی برقرار است که در آن حمایت و تشویق بدون تقابل و رقابت جریان داشته باشد . پس اگر در دوستیتان چشم وهم چشمی، رقابت فشرده و حسادت های زننده وجود داشت از این نوع دوستی صرف نظر کنید.
کسل کننده است
اگر با دوستتان صمیمی نیستید و با او حرف های واقعی نمی زنید احساستان را بیان نمی کنید او را از لیست دوستانتان حذف کنید . اگر هنگامی که با دوستی هستید اما حواستان جای دیگریست و یا دوست داشتید به جای او فرد دیگری بود ،به علت آن فکر کنید و درباره ی قطع رابطه با او بیاندیشید.
او دیگر آدم سابق نیست
بیشتر افراد به دلیل تغییراتی که در زندگی خود دارند دوستان خود را هر 7 سال یکبار با دوستان جدید جایگزین می کنند زیرا زندگی تغییرپذیر آنها باعث می شود که دیگر شرایط لازم برای برقراری دوستی را نداشته باشند و بینشان حرفی برای گفتن باقی نماند. اینگونه دوستی ها اغلب به صورت تدریجی پایان می پذیرد.
تحت کنترل او قرار دارید
اگر به دلیل رفتارهای کنترل کننده دوستتان بر اساس خود واقعی تان رفتار نمی کنید و دوست تان روی شما مانور می دهد به خوبی فکر کنید و در دوستی خود تجدید نظر کنید زیرا دوستان خوب موجب برجسته شدن شخصیت حقیقی ما می شوند .
چگونگی قطع رابطه با دوست
پیش از هرگونه قطع رابطه برای حل مشکلات آن رابطه تلاش خود را انجام دهید، زیرا اگر اشتباه کرده باشید پس از قطع رابطه دیگر نمی توانید رابطه ی قبلی خود را بازگردانید. هیچ گاه صریح به دوستتان نگویید که قصد قطع ارتباط با او را دارید، تنها به تدریج از او فاصله بگیرید و وقت خود را با دوستان دیگر سپری کنید .
• مرحله اول تصمیم درباره ی قطع رابطه است، پس اگر تصمیم تان بر قطع رابطه است و از آن مصمم هستید، وارد عمل شوید، به یاد داشته باشید هنگامی که برای قطع رابطه اقدام کردید ، برگشتن و ارتباط دوباره بسیار دشوار است.
• اگر از دوست خود عصبانی هستید، سریعا تصمیم بر قطع ارتباط نگیرید. برای اینکه از رفتار خودتان پشیمان نشوید ، تصمیم گیری را به بعد از آرام شدن موکول کنید.
• حرف هایی که قرار است برای آخرین بار به دوست خود بگویید یادداشت نمائید و آنها را بسنجید زیرا دوستتان هرگز آنها را فراموش نمی کند .
• بهترین زمان و مکان را برای انتقال پیام انتخاب نمائید. اگر دوست شما ، همکار یا همکلاسی شماست به شخصه و رودر رو اقدام کنید و اگر از او دور هستید ، به او تلفن بزنید یا یادداشتی برایش بفرستید.
• هیچ گاه به خاطر وسوسه ی دوستان مشترکتان رابطه خود را با دوست دیگرتان قطع نکنید.
• محترمانه با دوست سابق خود در موقعیت های اجتماعی رفتار کنید.
• حتی اگر مجبور به گفتن دروغی مصلحتی شوید ، رابطه را دوستانه خاتمه دهید چون او روزی دوست شما بوده است.
• قطع هر رابطه ایی سبب ایجاد کمبودهایی برای طرفین می شود . پس پیش از تحمل هر گونه کمبود، فکر کنید و درست تصمیم بگیرید و مسائل را سبک و سنگین نمائید .
وشما مگر دوستید
همیشه معیارهای کلیشه ای جواب نمیده؛در زندگی چالشهای بسیار متنوعی وجود دارد که هر کسی با توجه به سرنوشت و یا صلاحدید زندگیش باید با شخصی همسفر شود که اشتراکات روحی و روانیشان در افاقه بر این چالشها یاریگر باشد.و اینکه شاید من در یک رابطه افتضاح به بار آورده باشم ولی اگر طرف مقابل من ذره ای انصاف داشت یک فرصت کامل بر ای رفع سوء تفاهم ها میداد نه اینکه رقیب جدیدی برای من از آستین بیرون بیاورد و موجب تحقیر و آزار من شود .البته" کارما" در این مواقع کارش را خوب بلد است ولی چه فایده!!
من باید فرصتی میداشتم که خداحافظی کنم نه اینکه بدون این توضیحات طرد شوم.
حالا مگه چی شده؟
هیچی...
راه ما جدا شد ؛همین.
خخخ
ممنون عالی بود
مفید بود استفاده کردم