آیا کرونا باعث رونق بازار تکنولوژی های پزشکی شده است؟
گرچه شیوع ویروس کرونا از چین آغاز شده است اما اکنون جامعه جهانی را درگیر کرده است. درواقع کمتر کشوری در جهان درباره ورود کرونا به مرزهای خود نگرانی ندارد. در چنین شرایطی تکنولوژی های پزشکی روز به روز پررونق تر می شوند.
گرچه شیوع ویروس کرونا از چین آغاز شده است اما اکنون جامعه جهانی را درگیر کرده است. درواقع کمتر کشوری در جهان درباره ورود کرونا به مرزهای خود نگرانی ندارد. در چنین شرایطی به نظر می رسد تکنولوژی های پزشکی روز به روز پررونق تر می شوند.
به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، یورونیوز در جدیدترین نسخه بیزینس لاین خود به بررسی تأثیر هوش مصنوعی و داده های بزرگ در بخش مراقبت های بهداشتی پرداخته است.
گسترش سریع Covid-19 از شهر چینی ووهان به ده ها کشور در سراسر جهان باعث وحشت گسترده جهانی شده است. مقامات چین ضمن تلاش برای جلوگیری از شیوع و افزایش قدرت درمان، اقدام به حمایت از فناوری کرده اند که مورد استقبال سرمایه گذاران نیز قرار گرفت.
شیوع ویروس کرونا در چین، تحولات بی سابقه ای در بخش مراقبت های بهداشتی ایجاد کرده است که توسط هوش مصنوعی و داده های بزرگ کنترل می شوند. توسعه هوش مصنوعی در کنترل ویروس کرونا از بخش اداری تا بخشهای درمانی گسترده است. درواقع از طبقه بندی و تحلیل اطلاعات بیماران تا نظافت و ضدعفونی خیابانها می تواند با کمک هوش مصنوعی انجام شود.
به نظر می رسد هوش مصنوعی یه یکی از ابعاد مهم درمانی تبدیل شده است. زیرا به عنوان یکی از برترین راههای نجات افراد زا بیماری در نظر گرفته می شود. این سرمایه گذاری که در حال حاضر به هوش مصنوعی در سرتاسر جهان تزریق می شود ، حدود 6.6 میلیارد دلار است. پیش بینی می شود تا سال 2026 ، این سرمایه گذاری ها سالانه 150 میلیارد دلار در سال سود بدست آورند.
بهداشت عمومی جنرال الکتریک نیز تقریبا نیمی از بودجه تحقیق و توسعه خود را در زمینه دیجیتال و هوش مصنوعی سرمایه گذاری می کند. الی چیلوت ، مدیر عامل بازارهای شرقی در GE Healthcare می گوید: "در برخی جوامع داده های متعدد و بی استفاده زیادی وجود دارد. اگر به هر دلیلی از داده ها استفاده نکنید به این معنی است که داده ها هدر رفته است. هوش مصنوعی بسیار سریعتر از مغز انسان حرکت می کند و می تواند داده های پزشکی را جمع و ارزیابی کند."
منبع: انتخاب
70