دیدار روحانی با سران کوبا، الجزایر و مالزی

رئیس جمهور روابط ایران و الجزایر را بسیار دیرینه و صمیمی خواند و تاکید کرد که دو کشور باید روابط تجاری و اقتصادی خود را به عنوان دو دولت دوست گسترش دهند. روحانی با نخست وزیر مالزی و رئیس جمهور کوبا هم دیدار کرد.

دیدار روحانی با سران کوبا، الجزایر و مالزی

حجت الاسلام حسن روحانی عصر جمعه در دیدار عبد القادر بن صالح رئیس‌جمهور موقت الجزایر با بیان اینکه باید دو کشور حجم مبادلات تجاری خود را با طراحی سازوکارهای جدید و تدابیر ویژه بیش از پیش تقویت کنند، گفت: ایجاد کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور می تواند به تقویت این همکاری ها یاری برساند.

رئیس جمهور موقت الجزایر نیز در این دیدار روابط دو کشور را تاریخی و ریشه‌ای دانست و تاکید کرد: دو کشور باید همه موانع را در مسیر گسترش روابط بردارند.

عبد القادر بن صالح اظهارداشت: خوشحالم که دو کشور در عمده حوزه ها اشتراک نظر و توافق دارند و در این میان باید سطح همکاری های اقتصادی همپای توانمندی ها و ظرفیت های ایران و الجزایر ارتقاء یابد.

وی همچنین گزارشی را از تازه ترین تحولات کشورش بیان کرد.

رییس‌جمهور: ایران برای گسترش روابط با مالزی آماده است

رئیس جمهور در دیدار "ماهاتیر محمد" نخست وزیر مالزی تاکید کرد که ایران برای گسترش روابط با مالزی در همه حوزه های مورد علاقه آماده است و امیدواریم بزودی شاهد توسعه بیش از پیش این همکاری ها باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی عصر جمعه در حاشیه اجلاس سران غیرمتعهدها به نخست وزیر مالزی گفت: همواره تلاش‌های شما برای توسعه مالزی مورد تحسین نخبگان و از جمله در ایران بوده است.

وی با بیان اینکه توسعه روابط اقتصادی تهران - کوالالامپور به نفع دو ملت و دو دولت است ، اظهارداشت: باید سازوکارهای جدیدی برای توسعه بیش از پیش همکاری های همه جانبه مشترک ایجاد کنیم.
رئیس جمهور گفت که ایران علاقه مند است با مالزی تجربه موفق تعرفه های ترجیحی را برای توسعه روابط مشترک تجاری ، تکرار کند. همچنین سرمایه‌گذاری متقابل هم می‌بایست در دستور کار توسعه روابط اقتصادی ایران و مالزی قرار بگیرد.
روحانی با بیان اینکه فشار آمریکا نباید ملت‌های بزرگ از جمله ایران و مالزی را تسلیم کند، افزود: ایران در یکسال گذشته بعلت فشار آمریکا، مشکلاتی را متحمل شد اما با برنامه‌ریزی و مقاومت مردم از این مرحله با موفقیت عبور کرده ایم و رشد مثبت شاخص های اقتصادی، بیانگر این واقعیت است.
رئیس جمهور اظهارداشت: مردم ما با مقاومت خود ، به خوبی نشان دادند که در برابر فشار آمریکا تسلیم نمی‌شوند.
روحانی با اشاره به اینکه ایران علاقمند است روابط دانشگاهی و تکنولوژیک خود را با کشور مالزی توسعه دهد، گفت: دو کشور در حوزه‌های مختلف پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند و می‌توانند با انتقال تجربه یکدیگر را یاری دهند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه "همه ما عضو امت اسلام هستیم و هیچ فرقی میان مذاهب اسلامی نیست"، تصریح کرد: نباید مذاهب گوناگون در جهان اسلام ، باعث اختلاف شوند و ما باید در برابر دشمنان مشترک با یکدیگر متحد باشیم.
نخست وزیر مالزی نیز در این دیدار با بیان اینکه " همواره خودم را به عنوان دوست ایران می‌دانم و پیشرفت‌های ایران در حوزه فناوری‌های نو و علوم، برای من شگفت‌آور و در عین حال خوشحال کننده است"، گفت:تحریم‌های آمریکا فقط علیه ایران نیست بلکه علیه دیگر کشورها از جمله مالزی نیز هست و ما باید به دنبال اجرای ترتیبانی برای توسعه همکاری های مشترک باشیم.
ماهاتیر محمد با بیان اینکه "من توانایی‌های تکنولوژیک و علمی ایران و پیشرفت کشور شما را تحسین می‌کنم"، تصریح کرد: مالزی تحت تأثیر مقاومت دولت و ملت ایران در برابر فشارهای آمریکا قرار گرفته چرا که شما به خوبی توانستید از فشارهای آمریکا رهایی یابید و این مقاومت ستودنی است.
وی افزود: مالزی و ایران به عنوان دو کشور مسلمان می‌توانند با استفاده از ظرفیت‌های علمی و اقتصادی خود به پیشرفت‌های بزرگی برسند و موجب پیشرفت مسلمانان نیز بشوند.

روحانی: قدرت‌های استکباری در برابر مقاومت ملت ایران و کوبا، چاره‌ای جز تسلیم ندارند

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران و کوبا بهای ایستادگی و پافشاری خود برای استقلال در مقابل سیاستهای فزون‌خواهانه آمریکا را می‌پردازند، تصریح کرد: تردیدی نیست که دو کشور با همکاری یکدیگر از این مرحله نیز گذر خواهند کرد و قدرتهای استکباری در برابر مقاومت ما، چاره ای جز تسلیم ندارند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی عصر جمعه در دیدار میگل دایاز-کانل رئیس جمهور کوبا که در حاشیه اجلاس سران جنبش غیرمتعهدها در باکو برگزار شد، گفت: ما ملت کوبا را ملت مبارزه و ایستادگی می دانیم. کوبا و ایران بهای استقلال خود را پرداخت می کنند. ایستادگی ملت ما در خاورمیانه زبانزد است و اگر مقاومت شما هم نبود آمریکا نه تنها بر کوبا بلکه بر آمریکای لاتین سلطه می یافت.

رئیس جمهور گفت: کوبا و ایران همواره روابط گرم و دوستانه ای داشته اند و مواضع دو کشور در سیاستهای منطقه ای و جهانی به یکدیگر نزدیک بوده است و در دوره کنونی باید مسیرهای جدیدی برای توسعه روابط مشترک اقتصادی بویژه در حوزه انرژی بررسی شود.
دکتر روحانی با بیان اشتراک نظر دو کشور در خصوص مسایل مهم بین المللی از جمله تروریسم ، رژیم صهیونیستی و ضرورت تقویت جنبش عدم تعهد ، افزود: دو کشور همواره در حوزه های علمی و فناوری های نوین بخصوص در عرصه سلامت و داروسازی، همکاری های خوبی داشته اند و ما آمادگی داریم این همکاری ها را توسعه دهیم.
رئیس جمهور با اشاره به شاخص های مثبت اقتصادی در ایران به رغم فشارهای آمریکا گفت: علیرغم فشار حداکثری آمریکا ما توانسته ایم با اتکا به توانمندی های داخلی، از مشکلات عبور کنیم.
رئیس جمهور کوبا نیز در این دیدار با بیان اینکه کوبا همواره خواهان روابط گرم و صمیمانه با جمهوری اسلامی ایران است ، سخنرانی دکتر روحانی در نشست غیرمتعهدها را فوق العاده مستحکم و صریح عنوان کرد و اظهارداشت: شما امروز سیاستهای زیاده خواهانه آمریکا را به خوبی تشریح کردید.
میگل دایاز-کانل با اشاره به اینکه کوبا همواره سیاستهای خصمانه آمریکا علیه ایران را محکوم به بدقولی های آمریکا در خصوص توافقاتش با کوبا و خروج از توافق هسته ای با ایران اشاره کرد و گفت: خروج آمریکا از برجام نیز از دیدگاه کوبا محکوم است و ما همیشه از آرمانهای ملت و دولت ایران طرفداری می کنیم.
رئیس جمهور کوبا ، پیوند ایران و کوبا را تاریخی و مستحکم خواند و اظهارداشت: باید مبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور در همه حوزه های مورد علاقه بیش از پیش گسترش یابد.
وی افزود: کوبا نیز از تحریمهای ظالمانه امریکا رنج برده است و این کشور اکنون با تشدید تحریمها ، می کوشد مانع رسیدن سوخت به کوبا شود اما بی تردید با همبستگی مردم ، از این مرحله نیز عبور خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

66

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید