درخواست غیر متعارف بقایی و جوانفکر / پرونده ما را آیتالله هاشمی شاهرودی بررسی کند
روزنامه کیهان نوشت؛ حمید بقایی و علیاکبر جوانفکر میگوید پرونده قضایی آنها نه توسط قوهقضائیه بلکه از سوی آیتالله هاشمی شاهرودی بررسی شود.
این دو که به همراه حبیبالله خراسانی، ضمن حضور در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) مدعی بستنشینی شدهاند، در بیانیهای نوشتهاند: «اگر ظلم آشکار فقط به ما چند نفر و خادمان مردم در دولت قبل محدود میشد، دل به لطف و یاری خدا میبستیم، زبان به کام میگرفتیم و به تکرار تجربه تلخ زندان تن میدادیم. اما از آنجا که دستگاه قضایی تحت زعامت آقای آملی لاریجانی از سال ۱۳۹۰ تمامی تلاش خود را برای تضعیف و تخریب دولت دهم و همچنین برآورده ساختن خواسته از پیش اعلام شده شیمون پرز ملعون یعنی بدنام کردن دکتر احمدینژاد و دولت او بهکار بسته و همچنان بر این منش غیرانسانی و مشی ظالمانه اصرار میورزد و از سوی دیگر هیچ ملجاء و مرجع دیگری برای استمداد فراروی خود نیافتهایم، به بستنشینی در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) روی آوردهایم.
نظر به اصرار و پیشنهاد شمار زیادی از مردم عزیز، از رهبر معظم انقلاب نیز درخواست میکنیم در صورت صلاحدید، حضرت آیتالله شاهرودی رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس سابق دستگاه قضایی را مأمور به رسیدگی همه ادعاها و اتهامات مطروحه علیه اینجانبان و دولت قبل نمایند و پیشاپیش نیز اعلام میدارم که چنانچه اتهامات نسبت داده شده را وارد تشخیص دادند، درخواست اشد مجازات نسبت به خود را داریم. در غیر اینصورت، انتظار داریم به فوریت نسبت به رفع ظلم از ما و همه کسانی که هدف ظلم و بیعدالتی قرار گرفتهاند، تصمیمگیری شود.»
یادآور میشود پیش از این نیز در ماجرای بازداشت و رسیدگی قضایی به پرونده اتهامات مهدی هاشمی نیز، مرحوم هاشمی خواستار گرفتن پرونده از قاضی و سپردن آن به قاضی دیگری که مد نظرش بود، شده بود. طبیعی است که چنین خواستههایی در گماشتن قاضی مطلوب خود برای پرونده اتهامات، جایی در نظامهای حقوقی و قضایی دنیا ندارد؛ ضمن اینکه حلقه انحرافی ثابت کرده به هیچ وجه منالوجوه زیر بار قانون نمیرود و نام بردن از آیتالله هاشمی شاهرودی، غیر از بهانهای برای محکمهگریزی نیست.
یادآور میشود محمود احمدینژاد روز چهارشنبه ضمن حضور در کنار بقایی و مشایی در حرم عبدالعظیم؛ اظهارات تندی علیه «خانواده لاریجانی» عنوان کرد. این در حالی است که او و حلقه حامیان نزدیک وی، ضمن لابیگری گسترده در مجلس هشتم، عامل اصلی ریاست علی لاریجانی و کنار رفتن حداد عادل از ریاست مجلس بودند. با این حال، روابط لاریجانی و احمدینژاد از میانه راه به وخامت گرائید که اوج آن در اقدامات دور از شأن طرفین در ماجرای استیضاح وزیر کار و رفاه (بهمن ۹۱) با آتش بیاری کسانی چون علی مطهری بود. جالب این که علی مطهری نیز جزو سهمیه احمدینژاد برای فهرست انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان بود.
حلقه احمدینژاد رفتار زیگزاگی مشابهی نیز با کسانی چون مرحوم هاشمی رفسنجانی و سید حسن خمینی داشتهاند؛ زمانی، احمدینژاد بیشترین مجادلات و خصومتهای دوطرفه را با هاشمی داشت اما پس از رد صلاحیت مشایی و هاشمی در انتخابات ۹۲، پیشنهاد اعتراض هماهنگ و مشترک را به هاشمی داد.
همچنین اگرچه احمدینژاد و سید حسن خمینی درگیریهای متعدد از جمله در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) داشتند، اما سیدحسن یکی از دفاتر فعالیت احمدینژاد و اطرافیانش را در شمال شهر تهران تأمین کرده است.
گفتنی است مدعیان تحصن، دیروز پس از مواجه شدن با بیاعتنایی و عدم استقبال مردم، مجبور به پایان نمایش خود شدند.
15