یک تحلیلگر مسائل سیاسی مطرح کرد:

دنده معکوس رئیسی از میانه‌رو ها به سمت تندرو‌ها

یک تحلیلگر مسائل سیاسی نوشت: در میان مسئولان کشور، رئیس جمهور به عنوان مسئول قوۀ اجرایی کشور قاعدتاً باید در امور مربوط به التهابات و مناقشات اجتماعی، موضع ملایمتر و مداراجویانه‌تری نسبت به دیگران اتخاذ کند، اما گویی آقای رئیسی اصرار دارد این معادله را معکوس کند.

 دنده معکوس رئیسی از میانه‌رو ها به سمت تندرو‌ها

احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی‌اش نوشت: سید ابراهیم رئیسی این روز‌ها ظاهراً دنده معکوس کشیده است.

او که در ماه‌های ابتدایی ریاست جمهوری‌اش می‌کوشید تا رضایت اقشار میانه‌روتر جامعه را جلب کند، اکنون به طرزی آشکار تمام تلاشش را صرف جلب رضایت نیرو‌های تندروتر حامی حکومت کرده است.

سخنان آقای رئیسی در دیدار با اعضای «ستاد امر به معروف و نهی از منکر» گواهی تازه از این چرخش است. با آنکه دیگر مقام‌های بلندمرتبۀ جمهوری اسلامی به منظور کاهش التهاب اجتماعی بر سر موضوع پوشش زنان، اغلب لحنی به نسبت ملایم در پیش گرفتند، آقای رئیسی به خلاف آنان موضعی تهاجمی و انعطاف‌ناپذیر در این مورد از خود نشان داده و در واقع به مناقشه‌ای در حال فروکش، جانی تازه بخشیده است.

در میان مسئولان کشور، رئیس جمهور به عنوان مسئول قوۀ اجرایی کشور قاعدتاً باید در امور مربوط به التهابات و مناقشات اجتماعی، موضع ملایمتر و مداراجویانه‌تری نسبت به دیگران اتخاذ کند، اما گویی آقای رئیسی اصرار دارد این معادله را معکوس کند.

به گفتۀ آقای رئیسی، نهاد‌های حاکم برای عمل به «وظایف‌شان» نباید تحت تأثیر «جوسازی‌ها» قرار گیرند.

بر خلاف نظر آقای رئیسی، جوسازی‌های مورد اشارۀ وی، اصولاً به قصد وادارسازی مسئولان به انجام پاره‌ای از «وظایفی» که برای خودشان تعریف کرده‌اند، صورت می‌گیرد نه به قصد بازداشتن آنان از انجام این وظایف!

صحنه‌های برخورد فیزیکی و تبادل اظهارات خشن بین مأموران امر به معروف و یا گشت ارشاد با زنان و دختران اصطلاحاً بدحجاب در خیابان‌های شهر‌های کشور مورد علاقۀ کیست؟ جز آنان که با نمایش دادن این صحنه‌ها علاوه بر برانگیختن عواطف عمومی، اصولاٌ دیانت را امری اجباری و زورگویانه معرفی می‌کنند؟

اگر این صحنه‌ها تعطیل شود، آن‌ها چه وسیله‌ای برای «جوسازی» مورد نظر آقای رئیسی در اختیار خواهند داشت؟ و اگر تعطیل نشود و شبانه - روز در میدان‌های بزرگ شهر تکرار شود، هدیه‌ای بهتر از آن برای «جوسازان» مورد اشارۀ آقای رئیسی پیدا خواهد شد؟

متأسفانه آقای رئیسی با دید و نگرش خاص خود، ناخواسته در زمین «جوسازان» بازی می‌کند.

ظاهراً به گمان وی هر چه «صورت قانون» به خود گرفته است، باید به هر شیوه و بهایی اجرایی شود. در مناظره‌های انتخاباتی سال ۱۳۹۶ وقتی از او پرسیدند که چگونه می‌خواهد فلان تعداد شغل را ایجاد کند، او به جای توضیح در بارۀ راه‌های عملی ایجاد اشتغال، چندین بار تأکید کرد که ایجاد این میزان شغل مصوبۀ قانونی مجلس است! گویی به صرف آنکه مجلس ایجاد چند میلیون شغل در سال را تصویب کند، حتماً این مقدار شغل بدون توجه به شرایط عینی اقتصاد کشور قابلیت اجرایی خواهد یافت!

با این همه، چرخش این روز‌های آقای رئیسی، به نظرم دلیلی بیش از نگرش او به «صورت‌های قانونی» داشته باشد. ظاهراً در پشت صحنۀ سیاست و دور از چشم ما اتفاقاتی در جریان است.

منبع: فرارو
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • بنده خدا
    2

    دم شما گرم کم نیار اقا رییسی پوست بکن این ملت حقشه

  • ناشناس
    0

    تشکر از دکتر سید آیت الله العظمی

  • ناشناس
    1

    شما قانون شکنان نگران شدید که وقتی یک کسی که هم مردمی هست و در بین آنها می رود و هم تاکید بر اجرای قانون می کند؟
    دست شما ها رو شده با این ادبیات های سخبف و عوامانه و تمام شد آن دوران رها شدگی و کم کم بیشتر رها شدگی ها کمتر و کمتر می شود

  • حسنی
    0

    اطاق فکر شمارا نمیدونم چه کسی اداره میکنه ولی هرکس که هست دقیقا تیشه به ریشه ایران دارد میزند معیشت - امنیت - تورم - حجاب - گرانی - ندادن حقوق بازنشستگان کم بود حالا گیر دادید به پزشکان کجای دنیا سهمیه ویزیت به پزشکان میدهند به هر دکتر سهمیه دادید چهل تا کد رهگیر حالا اگر مریض چهل و یکمی از راه رسید چه کسی باید او را ویزیت کند . اصلا به خلاقیت های اطاق فکر شما باید سوپر جایزه اسکار داد. اقای رئیسی شما میدانید چه بلبشوئی در ویزیت پزشکان بوجود اوردید بیمار باید یک ساعت در دارو خانه بایستد تا کد رهگیر اقای دکتر از طریق اینتر نت نشان داده شود باید یک ساعت در ازمایشگاه و یا عکسبرداری بایستد تا کد رهگیر دکتر بالا بیاد و این در حالیست اکثر داروخانه ها و ازمایشگاه ها فقط با بیمه چند تا بانک کار میکنند و اصولا بیمه های دولتی و تامین اجتماعی و نیروهای مسلح را نمی پذیرند و ازاد حساب میکنند. اقای رئیسی عجب کلنگی در دست گرفته اید ؟ یک جای سالم در بدن بیمار و مریض ایران زمین نمانده دستمریزاد . !!