فعال سیاسی اصولگرا:
لغو تحریم ها به تنهایی برای گشایش اقتصادی کافی نیست/ دولت رئیسی باید هنر مدیریت و برنامه ریزی در پساتحریم داشته باشد
فعال سیاسی اصولگرا گفت: اگر تحریم ها همین امروز برداشته شوند، آیا وضعیت چاه های نفت ما به گونه ای است که سریع ظرفیت تولید را به سطح قبل خروج آمریکا از برجام برسانیم؟ آیا آمادگی وجود دارد که سریع نیازهای تکنولوژی و مواد اولیه کارخانجات تأمین شوند؟ چقدر دولت برای جذب سرمایه گذاری خارجی طرح و برنامه دارد؟
عزت الله یوسفیان ملا درباره آثار اقتصادی احیای برجام گفت: هرچند با حصول توافق در کوتاه مدت شاهد کاهش قیمت ارز و افزایش فروش نفت خواهیم بود اما تحقق گشایشهای برجامی بستگی به مدیریت دولت دارد. به عنوان مثال اگر مدیریت درستی اتفاق نیفتد، احتمال دارد تحریم ها لغو شود اما ما نتوانیم تولید نفتمان را به میزان قبل تحریم برسانیم.
وی با اشاره به مشکلات دولت روحانی در عملیاتی سازی فرصت های برجامی افزود: وقتی برجام وارد فاز اجرایی شد گلایه دولتمردان آن بود که سوئیفت بانک مرکزی باز است اما هیچ بانک خارجی حاضر نیست با ایران وارد همکاری و نقل و انتقال مالی شود بنابراین امروز نیز باید دید دولت سیزدهم چقدر می تواند از موضوع احیای برجام برای ایجاد گشایش های اقتصادی در کشور استفاده کند.
این نماینده ادوار مجلس اظهار کرد: اگر تحریم ها همین امروز برداشته شوند، آیا وضعیت چاه های نفت ما به گونه ای است که سریع ظرفیت تولید را به سطح قبل خروج آمریکا از برجام برسانیم؟ آیا آمادگی وجود دارد که سریع نیازهای تکنولوژی و مواد اولیه کارخانجات تأمین شوند؟ چقدر دولت برای جذب سرمایه گذاری خارجی طرح و برنامه دارد؟
وی افزود: امروز حتی آمریکا و چین به عنوان قدرت اول و دوم اقتصادی دنیا برای جذب سرمایه گذار خارجی بسترسازی می کنند چون این اتفاق عامل رونق اقتصادی و افزایش اطمینان و اعتماد به امنیت سرمایه در آن کشور می شود. در مجموع نفس برداشتن تحریم موجب نمی شود که همه چیز اتوماتیک به حالت قبل برگردد بلکه باید دولت هنر مدیریت و برنامه ریزی خود را نشان دهد.
یوسفیان با بیان اینکه دولت روحانی نتوانست از فرصت لغو تحریم ها به درستی استفاده کند، اظهار کرد: برخی از این وزرا اقتصادی به همکاری با کشورهای بلوک شرق نداشتند و فقط به همکاری اقتصادی با اروپا تأکید می کردند، اروپایی ها نیز این موضوع را فهمیده بودند و برای ما تاقچه بالا می گذاشتند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی افزود: حتی اگر همکاری با شرکت های اروپایی بهتر باشد، حتما ما باید با شرکت های چینی نیز روابط اقتصادی تعریف کنیم تا بازار رقابت بین سرمایه گذاران خارجی شود، اگر بازار ایران فقط دست اروپایی ها باشد، آنها هر کاری بخواهند انجام می دهند بنابراین بازارمان را نباید انحصاری در اختیار اروپایی ها قرار دهیم.
امیدواریم که با درایتی که رهبری و تیم مذاکره کننده بخرج دادند تحریم های حداکثری هر چه زودتر برداشته شود چرخ اقتصادی مردم و دولت به حالت بهره وری برسد آنچه که حائز اهمیت است از این فرصت بوجود آمده دولت نیازمند وزرایی هست که بتوانند همراه با این فرصتت بدست آمده نسبت به برنامه ریزی در جهت استفاده از این سرمایه گذاریها باشند از طرفی ایران هم از تمامی ظرفیت های نفتی برای نوسازی صنعت گاز و نفت استفاده کند از شرکت های آمریکایی و غربی هر کدام بسته به توانایی خود از آنها بخواهد در این بخشها ورود پیدا کنند خرید و ورود تجهیزات فنی و بهداشتی برای بیمارستانها بروز کردن تجهیزات بیمارستانی بروز کردن تجهیزات ساخت دارو برای کشور جایگزین کردن تجهیزات جدید همراه با گرفتن دفترچه های فنی ما سریعا باید کارخانجات را بهر صورتی شده ارد مدار کنیم کارخانجاتی نظیر آلومینیوم هپکو و.....انشاالله با توکل به خدای منان و استفاده از وزرای کاردان دور از مسایل سیاسی از مدیریت آنها بهره بگیریم
عرب عربه کاریش نمی شودکرد
، اگر بازار ایران فقط دست اروپایی ها باشد، آنها هر کاری بخواهند انجام می دهند. راست میگه اتوموبیل امریکایی را مثل زمان شاه ده برابر بهمون میندازند نه مثل چینیهای عزیز که الان دارند خودرو با ضرر بهمون میدن .سایراقلام ومایحتاج قدیمی را از پیرترهاتون قیمتهایش را بپرسید .
مردک کی چوب لا چرخ روحانی گذاشت ؟واقعا مردم را گاگول فرض کردی ؟
امید وار نباش با وجود این مسولین بیکفایت نابود خواهیم شد به امریکا چه ربطی داره فرزندان این مسولین تو امریکا دارن زندگی میکنند