شریعتمداری: ایران باید اعضای سفارت آلمان را ممنوعالخروج کند
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به واکنش آلمان به اعدام جمشید شارمهد نوشت: ایران میتواند و باید در اولین گام، اعضای سفارت آلمان را ممنوع الخروج کند و افسر اطلاعاتی مستقر در سفارت آلمان را که رابط جمشید شارمهد با (BND) بوده و هویت او از سوی شارمهد افشا شده به دادگاه احضار و محاکمه کند.
حسین شریعتمداری در یادداشتی تحت عنوان « دستور ترور دیکته دولت آلمان بود!» نوشت:
۱- وزارت خارجه آلمان در اعتراض به حکم اعدام «جمشید شارمهد»، سرکرده گروه تروریستی «تندر»، کاردار ایران در برلین را احضار و دو کارمند سفارت ایران را اخراج کرده است! جمشید شارمهد که به ارتکاب چند اقدام تروریستی و قتل عام دهها نفر اعتراف کرده و علاوهبر اعترافات صریح نامبرده، اسناد این جنایات نیز در دست است و تابعیت دوگانه آلمانی دارد.
فقط بخشی از اقدامات وحشیانه این تروریست عبارتند از:
بمب گذاری در حسینیه شیراز که شهادت ۱۴ نفر از عزاداران حسینی(ع) و مجروح شدن ۳۰۰ نفر دیگر را در پی داشت.
بمب گذاری در سد سیوند شیراز و طراحی ترور مسئول این پروژه.
بمب گذاری و انفجار کفشداری حرم مطهر امام خمینی رضوانالله تعالی علیه.
به آتش کشیدن هتل جهان تهران در حالی که مشغول ساخت و تهیه بمب بود.
ارتباط مستقیم و ضبط شده با ۹ افسر اطلاعاتی سازمان جاسوسی آمریکا CIA.
اجرای ۵ عملیات تروریستی در نقاط مختلف کشور.
طراحی ۲۳ عملیات تروریستی که با دستگیری او ناکام ماند.
و ...
۲- دادگاه رسیدگی به جنایات این جرثومه فساد و تباهی در ۷ جلسه با حضور این تروریست وحشی و وکیل مدافع او و شاکیان و خانواده شهدایی که توسط او به شهادت رسیده بودند و به ریاست قاضی صلواتی برگزار شده و متهم به تمامی جنایاتی که مرتکب شده بود اعتراف کرده است، ضمن آن که دهها سند غیرقابل انکار نیز از ارتکاب جنایات یاد شده حکایت میکرد که در دادگاه ارائه شده است.
۳- با توجه به موارد یاد شده کمترین تردیدی باقی نمیماند که جمشید شارمهد، از سوی دولت آلمان مأموریت انجام عملیات تروریستی را بر عهده داشته است و اقدام وزارت خارجه آلمان در احضار کاردار ایران و اخراج دو کارمند سفارت جمهوری اسلامی ایران از نوع عملیات فریب و «فرار به جلو» برای پاک کردن ردپای دولت آلمان در این عملیات تروریستی بوده است. چرا که در عرف شناخته شده دیپلماتیک، وقتی یکی از اتباع دولت خارجی مرتکب جنایتی میشود، دولت متبوع وی (شارمهد تابعیت دوگانه آلمانی داشته است اگرچه ایران تابعیت دوگانه را قانونی نمیداند)، تلاش میکند تا پای خود را از ماجرا بیرون بکشد ولی دولت آلمان علیرغم تمامی اسنادی که از وقوع جنایات فراوان این تروریست حکایت میکند، دست پیش را گرفته و با فرار به جلو سعی دارد، اصل ماجرا را انکار کند! چرا؟! بخوانید!
۴- جمشید شارمهد تابعیت دوگانه ایرانی- آلمانی داشته است و در ایران تحت نظارت سفارت آلمان بوده و از طریق سفارت آلمان با افسر آژانس اطلاعاتی آلمان(Bundes nachrichten dienst (BND در تماس بوده است. حال چگونه میتوان باور کرد که دولت آلمان و آژانس اطلاعاتی و جاسوسی این کشور (BND) از اقدامات تروریستی وی بیاطلاع بوده باشد؟! اسناد یاد شده نشان میدهند که دولت آلمان نگران اطلاعاتی است که جمشید شارمهد در اختیار مراکز اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران گذاشته و نقش سفارت آلمان در ترورها و سرپُلها را لو داده است. دقیقاً همان نگرانی و اضطرابی که دولت انگلیس بعد از لو رفتن اطلاعات سّری خود از سوی علیرضا اکبری با آن روبهرو شده بود.
۵- آلمان با احضار کاردار و اخراج دو کارمند سفارت ایران درپی فرار از مسئولیتی است که در جنایات جمشید شارمهد داشته است. با این توضیح که دولت آلمان از این طریق میکوشد واکنش ایران به جنایات هولناک سرویس اطلاعاتی آلمان را در حد «مقابله به مثل» یعنی احضار سفیر آلمان و اخراج دو کارمند سفارت این کشور محدود کرده و تنزل بدهد و ایران را از محاکمه سفیر آلمان و شکایت از آلمان به دادگاه بینالمللی منصرف کند!
۶- انتظار آن است که جمهوری اسلامی ایران و مخصوصاً سرویسهای اطلاعاتی کشورمان در این طرح فریب گرفتار نشوند و برای مقابله با جنایات دولت آلمان به اخراج دو کارمند سفارت آن کشور بسنده نکنند. پای خون پاک دهها شهید و صدها مجروح در میان است. ایران میتواند و باید در اولین گام، اعضای سفارت آلمان را ممنوع الخروج کند و افسر اطلاعاتی مستقر در سفارت آلمان را که رابط جمشید شارمهد با (BND) بوده و هویت او از سوی شارمهد افشا شده به دادگاه احضار و محاکمه کند و گام بعدی باید شکایت از دولت آلمان به دیوان کیفری بینالمللی (International Criminal Court) به جرم اعزام تروریست و قتل عام مردم مظلوم کشورمان باشد.