جهانگیری یا روحانی؟ / اصلاحطلبان بر سر دوراهی نامزد پوششی
اسحاق جهانگیری در جریان انتخابات ریاستجمهوری و اولین روز مناظره انتخابات رویکرد قابل قبولی را از خود ارائه داد.
به گزارش خبر فوری ، اولین مناظره انتخاباتی نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در حالی روز گذشته با محوریت اجتماعی برگزار شد که هرکدام از داوطلبان دیدگاهها و نظرات خود را پیرامون مسائل اجتماعی مختلف بیان کردند.
در مناظره روز جمعه شاید مهمترین رویدادی که نظر بسیاری از رسانهها وافکار عمومی را به خود جلب کرد اظهارات اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور کشورمان در مسند داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری بود. جهانگیری که از وی به عنوان نامزد پوششی جریان اصلاحطلب و اعتدالی در انتخابات ریاستجمهوری پیش رو نام برده میشود در جریان مناظره انتخاباتی دیروز اثبات کرد که به عنوان یک چهره سیاسی پتانسیل این موضوع را دارد تا به عنوان یک فرد مستقل و با توجه به اظهارات خود به عنوان نماینده اصلاحطلبان در انتخابات اقدامات لازم را انجام دهد.
اظهارات جهانگیری پیرامون اقدامات دولت یازدهم و جدال نفسگیر وی با محمدباقر قالیباف شهردار تهران که شاید با توجه به عملکرد رئیسی در مناظره دیروز اصلیترین رقیب روحانی و جهانگیری باشد به خوبی روشن کرد که اصلاحطلبان با یک راهبرد و تاکتیک مشخص در راستای معرفی جهانگیری به عنوان گزینه خود وارد عمل شدند به گونهای که "عبدالواحد موسوی لاری نائبرئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در نشست خبری خود براین موضوع تاکید داشت که اصلاحطلبان از میان روحانی و جهانگیری یک نفر را به عنوان گزینه نهایی خود معرفی خواهند کرد"، اظهاراتی که به خوبی نمایانگر این است که شاید آنچه جناح رقیب اصلاحطلبان یعنی اصولگرایان از آمدن جهانگیری به عنوان نامزد پوششی تصور میکردند خیالی بیش نبوده است چرا که جهانگیری دیروز ثابت کرد که آمده است نماینده گفتمانی که در آن رشد و پیشرفت کرده است یعنی اصلاحطلبی باشد.
حال با توجه به رویکرد موفق جهانگیری درعرصه مناظره انتخاباتی بدون شک وی را باید به عنوان یکی از مدعیان اصلی حضور در مسند ریاستجمهوری بداینم رویکردی که شاید برآمده از عملکرد جهانگیری باشد.
یا توجه به کارنامه موفق جهانگیری در سمتهایی که داشته است و رویکرد موفقی وی در جریان مناظره انتخاباتی در دفاع از جریان و گفتمان متبوعش وی در حال حاضر یکی از مهمترین گزینههای انتخاباتی است که طبق نظرسنجیها از سبد رای بالایی نیز برخوردار است.
نظرسنجیها به خوبی گویای این است که جهانگیری در روند انتخابات آمار خوبی را به خود اختصاص داده از این رو باید منتظر باشیم تا ببینیم جریان اصلاحطلبی وبزرگان این جناح چه تدبیری را در مقابل جریان رقیب و دیرینه خود یعنی اصولگرایان اتخاذ خواهند کرد تا رئیسجمهور آینده به جریان سیاسی آنها تعلق خاطر داشته باشد.
فرضیه کنار گذاشتن روحانی به نفع جهانگیری در عرصه و فضای سیاسی امروز کشورمان دور از دسترس نیست چرا که جریانات سیاسی برای پیروزی در انتخابات آن هم از نوع ریاستجمهوری تمام تلاش خود را میکنند از این رو باید منتظر روزهای آتی باشیم و ببینیم که جریان انتخابات به چه سمتی پیش میرود تا بتوان قضاوتی کامل را ارائه کرد اما نکتهای که بدون شک باید به آن اشاره کرد این است که جهانگیری به عنوان شاگرد مکتب هاشمی رفسنجانی به آنچه اعتقاد دارد پایبند است وطبق اصول حرکت میکند.
17
هاشمی طبا
وقتی بعد از 4 سال یک جمهور برای انتخاب مجدد نیاز به تبلیغات داشته باشد یعنی کارش را درست انجام نداده !! روحانی اگر کشور را درست اداره کرده بود دیگر نیازی به تبلیغات تلویزیون و جهانگیری و هزارتا پشتیبان اصلاح طلب و ... نداشت !!