اصلاح قانون انتخابات، مانع کاندیداتوری سیدمحمد خاتمی در ۱۴۰۰ می شود؟
یک عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها با بیان اینکه افکار عمومی تفکیکی میان اصلاح طلبان و دولت قائل نیست، گفت: سرنوشت اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری به عملکرد دولت گره خورده است.
محسن رهامی، درباره برنامه جریان اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: اصلاحطلبان فعلاً در این زمینه نظر قطعی ندادهاند و جلسات اتاقهای فکر به صورت محدود به خاطر بیماری کرونا تشکیل میشود.
وی در ادامه با اشاره به استقبال کم مردم از انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل آنچه نارضایتیها می خواند، تصریح کرد: باید ببینیم برای انتخابات ریاست جمهوری چه شرایطی حاکم میشود و ما اصلا کاندیدا خواهیم داشت یا خیر. ما معتقد هستیم هرچه فضا در انتخابات تنگ تر باشد، امکان حضور مردم و آرای خاکستری کمتر میشود. در شرایط منطقهای و بینالمللی کشور باید تلاش شود تا حضور حداکثری مردم در انتخابات فراهم شود، اما اقداماتی در حال انجام است مثل سپردن تایید صلاحیت نامزدهای انتخابات شورای شهر به شورای نگهبان که این برخلاف جمهوریت نظام است.
این عضوشورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها در ادامه اظهار کرد: نمایندگان مجلس به جای توجه به منافع ملی و آوردن مردم به پای کار به فکر منافع جناحی خود هستند و در تلاش هستند که اصلاحطلبان سرکار نیایند مثلا تا اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، میخواهند سقف ۷۰ سال را تعیین کنند تا افرادی مثل سید محمد خاتمی دیگر نتوانند وارد انتخابات شوند. آنها در واقع میخواهند قبایی اندازه خود بدوزند در حالی که این اقدامات به نفع کشور نیست.
وی تأکید کرد: اگر شرایط مساعد باشد اصلاحات قطعاً با کاندیداهای خود وارد میدان میشود. من معتقد هستم اگر کاندیدای اصلاحطلب و با برنامه مشخص داشته باشیم مردم استقبال میکنند. از سویی معتقد هستم تفکیکی میان اقدامات دولت روحانی و دولت اصلاحات قائل شویم و دولت خاتمی را به عنوان نمونه عملکرد اصلاحطلبان به مردم معرفی کنیم. مردم خاطره خوبی از عملکرد دولت اصلاحات دارند.
منبع: ایسنا
24
وقتی هم که ایشون مانع قانونی نداشتن یه دیدار داشتن و بعد برگشتن و کناره گرفتن . یادمه توی روزنامه گفت که حیف که نمیتونم بگم به من چی گفتن. این ها رو ما یادمون نمیره.