ماجرای «ایمیل‌های فاش شده» هیلاری کلینتون؛ ادعاهای ضدایرانی وجود خارجی نداشت 

با نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ تلاش دارد یک پرونده قدیمی که پیشتر برای او خاطرات خوبی را ساخته، دوباره باز کند؛ «ایمیل‌های هیلاری کلینتون».

ماجرای «ایمیل‌های فاش شده» هیلاری کلینتون؛ ادعاهای ضدایرانی وجود خارجی نداشت 

رئیس جمهور کنونی آمریکا در جریان انتخابات سال ۲۰۱۶ میلادی بسیار از این ماجرا برای حمله به رقیب خود استفاده کرد و در نهایت هم موفق شد وزیر خارجه پیشین آمریکا در انتخاباتی جنجالی را شکست دهد.

رئیس جمهوری آمریکا اکنون با نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات سوم نوامبر ۲۰۲۰ میلادی تلاش می‌کند حجم بیشتری از ایمیل‌های خانم کلینتون را از حالت محرمانه خارج و آنها را منتشر کند.

ترامپ هرچند برای انتشار هرچه سریعتر ایمیل‌های هیلاری کلینتون اصرار دارد، اما هنوز هیچ متن جدیدی از ایمیل‌های وزیر خارجه پیشین آمریکا منتشر نشده است.

در ۲۴ ساعت گذشته در شبکه‌های اجتماعی فارسی زبان مطالب گسترده‌ای از موضوعات عجیب و غریب منتشر شد که مدعی بودند از ایمیل‌های هیلاری کلینتون استخراج شده است. در این متون که به ویژه در توییتر و تلگرام بسیار در میان کاربران دست به دست می‌شد، از همکاری میان اوباما و [سردار] سلیمانی گرفته تا تاسیس داعش با برنامه مشترک ایران و آمریکا و حتی پیمان همکاری میان داعش و سپاه پاسداران صحبت می‌شد. [ادعاهایی سراسر دروغ که به دست منافقین افتاده بود].

ماجرا اما آنجا کلید خورد که دونالد ترامپ از مایک پمپئو انتقاد کرد که چرا ایمیل‌های هیلاری کلینتون در زمان تصدی وزارت خارجه آمریکا از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ را منتشر نکرده است. بعد از آن بود که تلاش‌ها برای از طبقه‌بندی خارج کردن ایمیل‌های خانم کلینتون از سوی دولت آمریکا سرعت گرفت.

با این وجود تا این لحظه هنوز متن یا ایمیل تازه‌ای از خانم کلینتون منتشر نشده است. روز جمعه ۹ اکتبر، مایک پمپئو در گفتگو با شبکه فاکس نیوز اعلام کرد در اولین فرصت ممکن و احتمالا پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این ایمیل‌ها منتشر خواهد شد.

وب‌سایت فارن پالسی روز سه‌شنبه ۱۳ اکتبر، در مقاله‌ای به این موضوع پرداخت و این پرسش را مطرح کرد که این ایمیل‌ها شامل چه موضوعاتی خواهد بود؟ فارن پالسی در این مقاله همچنین اعلام کرد ما هنوز نمی‌دانیم قرار است چه میزان از ایمیل‌های خانم کلینتون در زمان حضور او به عنوان وزیر امور خارجه منتشر شود. ضمن اینکه نمی‌دانیم محدودیت‌های موضوعی در خصوص انتشار وجود خواهد داشت یا خیر؟

این در حالیست که دقیقا روز گذشته شبکه‌های اجتماعی فارسی زبان اسیر اخبار جعلی شده بود که مشخص نبود چه ریشه‌ای دارد. برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی که منتقد جمهوری اسلامی هستند، در رشته توییت‌هایی از ارتباط میان دولت اوباما و [سردار] قاسم سلیمانی سخن گفتند و بر همین اساس استدلال کردند که [شهادت] فرمانده سپاه قدس، جای خوشحالی فراوانی داشته است.

در این توییت‌ها که هزاران نفر هم آنها را لایک کرده بودند، همچنین موضوعات عجیب و غریب دیگری نیز مورد اشاره قرار گرفته بود که طبیعتا واقعی نبودند. چرا که اساسا هنوز ایمیلی منتشر نشده که از میان آنها اسنادی استخراج شود.

همچنین برخی از این کاربران لینک‌هایی هم برای ادعاهای خود اضافه کرده بودند که با مراجعه به آنها به سادگی می‌توان متوجه شد هیچ کدام آنها جدید نیستند و تماما مربوط به چند سال قبل‌اند.

برخی هم البته از رسانه‌های فارسی زبان انتقاد کردند که چرا موضوع به این مهمی را پوشش نداده‌اند. آنها البته احتمالا اطلاع نداشتند که نه تنها رسانه‌های فارسی زبان، که اساسا اکثر رسانه‌ها این موضوع را پوشش نداده‌اند. به جز چندین سایت و خبرگزاری که آنها هم فریب خوردند، هیچ رسانه دیگری این موضوع را پوشش نداده بود و ماجرا به حساب‌های کاربری غیرواقعی در توییتر و کانال‌های تلگرامی با مبدا نامشخص در تلگرام محدود ماند، چرا که اساسا خبری وجود نداشت که پوشش داده شود.

در ماجراهایی از این دست سرعت انتشار اخبار غیرواقعی و همچنین گستردگی رسانه‌هایی چون توییتر و تلگرام بر روند انتشار اخبار بدون توجه به صحت و حقانیت خبر اثر می‌گذارد و کاربرانی که به صورت طبیعی از شنیدن اخبار عجیب با تیرهای غریب شگفت‌زده می‌شوند بسیار سریعتر و هیجان‌زده‌تر از موارد معمول این گزارش‌های جعلی را نشر می‌دهند.

منبع: یورو نیوز

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • آرش شجاعی
    0

    همه دروغ میگن فقط شما راست میگی

    نظرات شما -
    • حشاشین
      0

      مشتی این حرف که میگه(همه دروغ میگن فقط شما راست میگی)دیگه نخ نما شده بزار اول ایمل ها منتشر بشه بعد شروع به حرف زدن بکنید تازه اگه ایمیلی در کار بوده باشه