دارندگان مدرک دکترا و متخصصان دانشگاهی مشمول «ویزای طلایی» امارات شدند

اقامت ۱۰ ساله به موجب تسهیلات در نظر گرفته شده در «ویزای طلایی» وعده‌ای است که امارات عربی متحده به تازگی برای جذب متخصصان و دارندگان مدارک دانشگاهی مطرح کرده است.

دارندگان مدرک دکترا و متخصصان دانشگاهی مشمول «ویزای طلایی» امارات شدند

امارات عربی متحده در واقع با این ابتکار، دامنه اعطای ویزای طلایی را که اجازه اقامت ۱۰ ساله به دارندگان آن می‌دهد گسترش داده تا از این طریق متخصصان بیشتری را به اقامت در این کشور ترغیب کند.

شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی و نخست وزیر امارات عربی متحده روز یکشنبه با اشاره به تسهیلات مضاعف در نظرگرفته شده برای اقامت متخصصان تصریح کرد که کشورش اعطای «ویزای طلایی» را که تضمین کننده اقامت ۱۰ ساله است برای برخی گروه‌های شغلی از جمله دارندگان مدراک تخصصی و سایر موارد تصویب کرده است.

حاکم دبی با انتشار توئیتی اعلام کرد که ویزای طلایی از این پس برای کلیه افراد متقاضی دارای مدرک دکترا، پزشکان، افراد دارای مدرک مهندسی در زمینه علوم انفورماتیک، الکترونیک، برنامه نویسی، برق و بیوتکنولوژی و نیز دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های این کشور که معدل بالا داشته باشند، صادر خواهد شد.

به این افراد هچنین باید متخصصان فعال در برخی دیگر از حوزه‌های علمی از جمله هوش مصنوعی، تحلیل داده و اپیدمیولوژی را نیز اضافه کرد.

اتباع خارجی در امارات عربی متحده عمدتا دارای ویزای کار چند ساله هستند که با توجه به شرایط شغلی قابل تمدید است.

دولت امارات عربی متحده طی دو سال گذشته تلاش کرده که انعطاف‌پذیری بیشتری را در زمینه صدور ویزا از خود نشان دهد؛ به نحوی که برای سرمایه‌گذاران، دانشجویان و متخصصان برخی مشاغل اعطای مجوز اقامت‌ طولانی را در دستور کار قرار داده است.

برنامه اعطای ویزای بلند مدت جهت اقامت در امارات عربی متحده برای نخستین بار سال ۲۰۱۸ میلادی از سوی دولت این کشور اعلام شد.

امارات سپس یکسال بعد از آن صدور این نوع روادید را به جریان انداخت وسرمایه گذاران خارجی، کارآفرینان، مدیران ارشد، دانشمندان و دانشجویان نخبه را در اولویت قرار داد.

بر این اساس برای افراد و گروه‌های شغلی که مشمول این نوع تسهیلات اقامتی شدند ویزای تمدیدپذیر ۵ و ۱۰ ساله صادر شد.

امیرنشین دبی، یکی از مراکز مهم تجارت و مقاصد اصلی گردشگری در خاورمیانه ماه سپتامبر اعلام کرد که به بازنشستگان ثروتمند خارجی نیز ویزای تمدیدپذیر پنج ساله اعطا می‌شود.

اقتصاد امارات عربی متحده، کشوری که از تولید کنندگان نفت و گاز خاورمیانه محسوب می‌شود همانند بسیاری از دیگر کشورهای جهان به شدت تحت تأثیر همه‌گیری بیماری کووید۱۹ و کاهش قیمت نفت قرار گرفته و همین امر سبب شده تا بسیاری از مهاجران تصمیم به ترک این کشور بگیرند.

با این حال دولتمردان اماراتی هم‌اکنون تمام تمرکز خود را بر صنعت گردشگری و حفظ روند رشد اقتصادی متمرکز کرده و برای این‌ کار گشایش‌هایی در سیاست‌های اعطای ویزا و جذب سرمایه‌گذار و متخصص فراهم کرده‌اند.

منبع: یورونیوز

24

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ق
    0

    پاشیم بریم امارات!!!! حداقل بهتر از ایران مدیریت دارن. دزد و مفت خور و آقا و آقازاده کمتر دارن شاید به آرامش برسیم

  • محمود
    0

    عقل ما باندازه این کشور فسقلی هم نمی رسد ما همانطور که خاکمان را به امارات با بهای ناجیز می فروشیم نخبگان خود را نیز با این روش از دست میدهیم بجای ان افرادی بی هویت بی سواد معلوم نیست جگونه وارد این مملکت می شوند وبعضی از این افراد کارهایی دراین مملکت انجام می دهند که پی امد نا مطلوبی دارد.خیلی از این افراد کارت هویتی هم ندارند. خدا به داد ما برسد.پایان

  • بینام
    0

    تمام دنیا ارتقا سطح شعوری پیدا کردن، بعد دولت ما میگه مگه دولت موظف هست برا همه ایجاد شغل کنه چ آفتی افتاد ب ایران ک علاجی براش نیست

  • ناشناس
    0

    پیش ب سوی مهاجرت؟مسئولین خوابن دارن همه جوره اعم از انسانی مالی دامی ونباتی وکلا ایرانو غارت میکنن همین

  • بینام
    0

    آقای جهانگیری8سالی که دردولت قبل کاری کردی عندالله بینی وبین الله اندازه یکصدم پولی که ازبیت المال گرفتی بحال مردم بیچاره وفقیرایران کارکردی؟؟؟؟؟اگریک بیمارلاعلاج گرفتیدویایکی ازفرزندانتان ناخلف شدنگیدجرا اثرلقمه بوده که ازحق کارگربدبخت گرفته وبهخانواده داده اید