آغاز انتقال جنجالی مسلمانان روهینجا به جزیرهای در بنگلادش
بنگلادش روز پنجشنبه روند جنجالی انتقال بیش از هزار پناهنده روهینجایی به منطقهای که به طور مداوم در معرض سیکلونها، طوفانهای شدید و سیل قرار دارد و سازمان ملل و گروههای حقوق بشری آن را خطرناک میدانند، آغاز کرد.
حدود ۹۲۲ روهینجایی اردوگاههای کاکس بازار را با اتوبوسهایی به مقصد بندر چیتاگونگ ترک کردند تا به کشتیهای وابسته به نیروی دریایی در باسان چار در خلیج بنگال در روز جمعه منتقل شوند.
انور حسین رئیس پلیس گفت، ۲۰ اتوبوس در دو کاروان منطقه را ترک کردند که در کاروان اول ۴۲۳ تن در ۱۰ اتوبوس و در کاروان دوم ۴۹۹ تن در ۱۰ اتوبوس دیگر بودند. اتوبوسهای دیگر هم طی ساعات آتی آماده حرکت هستند.
دفتر سازمان ملل در بنگلادس امروز اعلام کرد، در عملیات انتقال مشارکت ندارد و اطلاعاتش در این باره اندک است.
نیروی دریایی بنگلادش برای اسکان حداقل یکصد هزار پناهنده روهینجایی، پناهگاههایی، همراه با یک گودال بزرگ برای محافظت از آنها در برابر سیل، در این جزیره ساخته است.
پیش از این، مقامات به خبرگزاری فرانسه گفته بودند که در مرحله اول انتقال پناهجویان، حدود ۲۵۰۰ پناهنده روهینجایی در جزیره مستقر میشوند.
حدود ۷۵۰ هزار پناهنده مسلمان روهینجا، اقلیت تحت آزار و شکنجه در میانمار، در سال ۲۰۱۷ به دلیل پاکسازی قومی در غرب این کشور به رهبری ارتش و شبه نظامیان بودایی از خانههای خود فرار کردهاند.
منبع: ایسنا
66
اگه به سرزمین غیر مسلمانان می رفتند انسانی تر باهاشون برخورد می کردند.چرا ایران و عربستان که مدعی هستند انها را کمک نمی کنند.فقط اروپا بایستی بار مسلمانان را به دوش بکشد.
دل آدم میشکنه براشون واقعا این همه کشور مسلمون داریم چرا کمکی به حال این بیچاره ها نمیکنن