موضوعی که ابراهیم رئیسی را خیلی عصبانی کرد/ دختر رئیسی: ۱۳ ساله بودم که پدر و مادرم صاحب خانه شدند/ نقطه ضعف پدرم مهربانی اوست

فرزند ابراهیم رییسی تاکید کرد: در سال ۹۶ تخریبی علیه پدرم مطرح شد مبنی بر اینکه ایشان بین زنان و مردان دیوار می‌کشد در حالی که ایشان بین زنان و مردان دیوار نمی‌کشد.

موضوعی که ابراهیم رئیسی را خیلی عصبانی کرد/ دختر رئیسی: ۱۳ ساله بودم که پدر و مادرم صاحب خانه شدند/ نقطه ضعف پدرم مهربانی اوست

ریحانه سادات رییسی، که به عنوان نماینده حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رییسی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شرکت کرده بود، درباره سوابق کاری پدرش گفت: ایشان ابتدا دادستان همدان بودند و بعد از آن دادستان کرج شدند. بعد از آن هم به عنوان دادستان تهران انتخاب شدند. ایشان پس از آن به عنوان رئیس بازرسی کل کشور انتخاب شدند.

وی ادامه داد: پس از آن، رییسی معاون اول قوه قضاییه شد و بعد از آن هم مسئولیت دادستان کل کشور را برعهده گرفتند. بعد از آن هم مسئولیت تولیت آستان قدس رضوی برعهده داشتند و بعد از حدود سه سال هم رئیس قوه قضاییه شدند.

فرزند ابراهیم رییسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا رییسی اخیراً با مشکلی مواجه شدند که بر آن مشکل فائق آیند، اظهار داشت: در زمینه فساد اقتصادی که دامنگیر کشور ما بود، به ویژه در قوه قضاییه، شاهد این بودیم که ایشان مماشات نکردند و در واقع، حتی با اهالی قوه قضاییه هم برخورد کردند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه بهترین اخلاق ابراهیم رییسی در چه موضوعی متبلور است، خاطرنشان کرد: ایشان بسیار سخت ظلم را قبول می‌کند و با ظلم مبارزه می‌کند لذا این مسئله یکی از اخلاق‌های با صلابت ایشان است.

نماینده ابراهیم رییسی در پاسخ به سوالی دیگری درباره خلقیات بد ابراهیم رییسی ابراز داشت: بنده خصلت بدی از ایشان سراغ ندارم، اما یک تصوری در سال ۹۶ در انتخابات شکل گرفت و می‌گفتند که ایشان خیلی سید خوبی است و اخلاق سیاسی را رعایت کرده. البته شاید به زعم مردم به دلیل اینکه در سیاست اخلاق سیاسی رعایت نمی‌شود، این هست که طرف باید به جای قاطعیت و صلابت در واقع یک نوع فریب هم داشته باشد، بنابراین رییسی در انتخابات سال ۹۶ از وجه اخلاق سیاسی با مردم صحبت کردند؛ چه در مناظرات و چه بعد از آن؛ لذا به نظر می‌رسد یک بازبینی نسبت به اخلاق سیاسی سیاستمداران باید صورت گیرد.

فرزند ابراهیم رییسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آخرین موضوعی که پدر بابت آن عصبانی شدند چه بود، یادآور شد: زمانی که ایشان متوجه فساد در فرایند خصوصی‌سازی شرکت رشت الکتریک شدند، به حدی عصبانی شدند که می‌گفتند بنده شرمنده شهدا هستم. فیلم‌های این موضوع هم موجود است. از اینکه سرمایه ملی دست چند فرد قدرتمند قرار گرفته بود، ایشان بسیار عصبانی شدند.

رییسی در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه بزرگترین نقطه قوت ابراهیم رییسی چیست، عنوان کرد: ایشان خیلی مهربان است.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه نقطه ضعف ابراهیم رییسی چیست، گفت: در پاسخ به این سوال هم باید بگویم که ایشان خیلی مهربان و رئوف هستند.

رییسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شما فکر می‌کنید که برخی از مردم چه تصویر اشتباهی ممکن است از ابراهیم رییسی در ذهن داشته باشند، ابراز داشت: دیوار. در سال ۹۶ تخریبی علیه ایشان مطرح شد مبنی بر اینکه ایشان بین زنان و مردان دیوار می‌کشد در حالی که ایشان بین زنان و مردان دیوار نمی‌کشد بلکه پلی ایجاد می‌کند که باعث پیشرفت هم خانم‌ها و هم آقایان می‌شود.

وی در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه رییسی چند فرزند دارد، بیان کرد: ما دو خواهر هستیم.

فرزند ابراهیم رییسی درباره تحصیلات خود یادآور شد: بنده در دو رشته تحصیل کردم. لیسانس جامعه شناسی دارم و فوق لیسانس جامعه شناسی دارم. همچنین بنده یک فوق لیسانس دیگر در رشته علوم حدیث دارم و در حال حاضر هم دانشجوی دکترای دانشگاه تهران هستم.

فرزند ابراهیم رییسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مادر شما در چه زمینه‌ای در حال فعالیت است، اظهار داشت: ایشان دانشیار دانشگاه شهید بهشتی در رشته فلسفه تعلیم و تربیت است. همچنین اندیشمند زن جهان اسلام معرفی شدند. فکر می‌کنم که ایشان بسیار شناخته شده هستند و تالیفاتی هم در زمینه فلسفه تعلیم و تربیت دارند و متخصصان در این حوزه کاملاً ایشان را می‌شناسند.

رییسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما در جایی هم مشغول به کار هستید، عنوان کرد: بنده حدود سه سال است که تدریس می‌کنم.

وی درباره تحصیلات خواهر خود نیز گفت: ایشان لیسانس فیزیک از دانشگاه شریف دارد و در حال حاضر هم در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته علوم حدیث است.

رییسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا پدر شما در طول زندگی‌شان تاکنون اجاره‌نشین بودند، تصریح کرد: بنده ۱۳ ساله بودم که پدر و مادرم صاحب خانه شدند.

در ادامه برنامه مجری از فرزند ابراهیم رییسی خواست تا اولین واژه یا عبارتی که در وصف پدرش در ذهن‌تان می‌آید را با این جملات مطرح کند:

شفافیت: حق مردم.

ساده‌زیستی: وظیفه مسئولان است.

بخش خصوصی: باید برای همه مردم باشد نه برای قشری خاص.

تحول: دولت مردمی برای ایران قوی.

منبع: ایرنا

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 34
  • کاربر ناشناس
    0

    افرین به آقای رئیسی مهربون

    نظرات شما -
    • ۹۹۹۹
      0

      خداوند خودش نگهدار ملت باشد

  • کاربر ناشناس
    0

    طریقه ی تیتر مطالب شما خیلی بد است لطفا تجدید نظر بفرمایید

  • قلندر
    0

    چقدر مهربان یاد عمو پورنگ افتادم

    نظرات شما -
    • آب منگول
      0

      اصلاح طلب ساکت شو

    • ناشناس
      0

      از بسکه کارتون خرس مهربونا دیده

    • درود خدا بر محمد و آل محمد (مهری )
      0

      قلندر یک اصلاح طلب هست که فقط همه رو مسخره میکنه

  • کاربر ناشناس
    0

    باشه

  • بی نام
    0

    درود خدا بر سید خراسانی

  • احمد
    0

    خدایا این ملت را آنطور که خود مصلحت میدانی یاری کن

  • کاربر ناشناس
    0

    اقای ابراهیم رئیسی شایسته ترین کسی است که می تواند کشور را اداره. کند وکشور را از دست دزدان ودلالان وراندان خوارن و قاچاق چیان وچپاول گران واصلاح طلبان غرب زده بی بخار نجات دهد ایشان حتما عمل می کند نه صحبت

  • کاربر ناشناس
    0

    من که دوره قبل به ایشون رای دادم کاش کسانی که خود را خواص میدانستن به حسن رای نمیدادن که اینقد ر کشور و زندگی مردم رو عقب بندازه

    نظرات شما -
    • Hadi
      0

      کرباس سر و ته ندارد ، همه مانند هم هستند و ارثیه خود را که سال ۵۷ به انها رسیده خوب حراست می کنند .

  • حسین
    0

    به رئیسی انتصابی رای ندهید ای مردم آگاه ایران شمآرابدبخت مکند چون درس حوزه خوانده وازاقتصادچیزی نمیداند

  • عبدالله
    0

    ایشان واقعا انسان سالم ومتدینی است ولی یک عیب بزرگ هم دارد که خیلی ساده است وسریع فریب پیشنهادهای غلط اطرافیان را می خورد به عنوان مثال ملاقات با تتلو کاری بود که یک جوان خام هم انجام نمی داد.

    نظرات شما -
    • حبیب
      0

      آخوند و سادگی !!!؛؛؛؛ اخوندها حداقل کل دوره دکتری ( باندازه ۲۷ واحد ) در حوضه " دروس چگونه میتوان حریف همه شد " را فرا می گیرند

  • سعید پور مسعود دبیر فیزیک
    0

    از ظواهر مشخصه این دختر خیلی سختی کشیده!!

  • محمد
    0

    خدا جای حق نشسته افرادی که از روحانی حمایت کردند پیش خدا روح سیاه شدند وباید ی روزی جوابگوی حرمت شکنی که کردند باشند چون خداوند بیناست وهمه چیز را میداند وروحانی با فریب افکار عمومی به ناحق ودروغ رئیس جمهور شد ودیدیم چه به سر این مملکت آورد حال هم بیکار نمی نشیند وتا دقیقه آخر فتنه خواهند کرد جمهوری اسلامی ایران ورهبری عزیز هیچ گاه برکسی ظلم نمی کند ولی یک عده دنیا طلب ومفت خور دنبال این هستن ب هر صورتی که هست درمملکت ایجاد دودستگی کنند واین بار باید خیلی مواظب باشیم که این آقایان پر مدعا که بیش از سی سال مملکت در دستشان بود چه بلایی به سر مردم آوردند خدایا خود مواظب مکر این عمرعاص های زمانه ما با ش

    نظرات شما -
    • زرگانی به محمد
      0

      افرادی مثل تو ریاکار ساندیس خور پیش خدا روسیاه ترینی ای ملعون پاچه خوار مفلس مفلوک تو فکر کردی برات پیتی زرررشک تو در پیت هم نیستی برو جوجه تیغی برو بسوز دستبوس

  • کاربر ناشناس
    0

    وای باز هم دولت بیافته دست یک روحانی؟! مگه روحانیون سابق چه کردند که این آقای رئیسی بخواد روی دست اونها بلند شه؟ کشور ما به یک اقتصاد دان آگاه نیاز داره

    نظرات شما -
    • نریمان
      0

      آخوند ها همه فن حریفدهستند ، نمونه یک نیمچه آخوند ۲۰ ساله دادستان یک شهر می شود

    • هفت لنگ بختیاری
      0

      اخوند باتفکر انقلابی باید انتخاب کنیم نه تفکر غربی

  • ناشناس
    0

    یه راننده خاور هم از مهربونی پدرت خیلی چیزها می گفت !!!

  • مرزبانی
    0

    طبق گفته دختر رئیسی ،از رئیسی اخلاق بدی سراغ ندارد. مگر می شود کسی حتی یک اخلاق بد هم نداشته باشد . این دیگر دروغ خیلی خیلی بزرگی است.

  • سیدابراهیم ظمسایی
    0

    بنده در این دوره از انتخابات به نظر پسرم رای میدم آخه بنده یه جانباز ترکش به جمجمه هستم و تشخیص شخص صالح راگجایشی ندارم به فتوای امام.ر.یا باید انسان سواد تشخیص را داشته باشد ساله حرف فردمورد اطمینان کند آقای رئیسی انشاالله که مردمو خوشنود خواهد کرد

  • علی
    0

    بازم خدا خیرش بده اومد اختلاس گرا رو گرفت ولی نمی دونم چرا از زمانیکه سلطان ها رو گرفتن و اعدام کردن همه چیز خیلی افزایش قیمت داشت مثل سکه که دو برابر شد ولی همه انتظار داشتن قیمت بکشه پایین

  • reza
    0

    فکر کن لیسانس فیزیک در دانشگاه شریف بعد برای تکمیل فوق لیسانس حدیث ؟؟؟؟؟ معلوم است که در دانشگاه شریف بدون هیچ زد و بندی قبول شده . یاد مرحوم مریم میرزا خانی افتادم . مادر هم دانشیار یعنی حقوق حدود ماهانه 30 میلیون تومن البته اگه کم گفتم ببخشید . چقدر خاکی و ساده زیست . کاشکی فقط یه سوال از نمایندگان محترم بکنند .... درامد ماهانه خانواده شما چقدر است . اصلا به هیچی کار نداشته باشید فقط و فقط یک سوال . درآمد ماهانه خانواده شما چقدر است ؟؟

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      آب بریز اونجایی که میسوزه
      درس خواندن تلاش کردن دارن نون بازوی خودشونو میخورن
      مال تو رو که نمی‌خورن
      تو مث اونا عرضه داشته باش.

  • لیلا
    0

    چقدر به پدربزرگش شباهت دارد

  • زرگانی
    0

    یه سید ایرانی اصیل داشتیم آن هم آیتالله العظمی سید محمد خاتمی مردی که هیچوقت حب قدرت نداشت و مملکت را آباد کرد 76میلیون فدایی داری سید عزیز اولاد پیامبر ص

    نظرات شما -
    • به زرگانی زرگانی بخون زرگانی
      0

      جناب زرگانی موضع خودتونو روشن کنید لطفا

  • م
    0

    سلام پدر بزرگتان جناب علم الهدی را نرسانید و بگویید این دو روزه دنیا ارزش آخرت ابدی را ندارد .

  • علی
    0

    مگه لیسانس حدیث هم داریم جل الخالق

  • هفت لنگ بختیاری
    0

    درودوبرشیر دختران انقلاب دختر حاج قاسم ودختر ایت الله ریسی