رئیس کمیسیون امنیت‌ ملی و سیاست‌ خارجی مجلس:

قطعنامه صادر شود در مذاکرات هسته‌ای تجدید نظر می‌کنیم/ رفتارهای مسالمت آمیز کشورمان با آژانس نتیجه عکس داده است

رئیس کمیسیون امنیت‌ ملی و سیاست‌ خارجی مجلس گفت: با سفر مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به سرزمین‌های اشغالی، آژانس برای بار چندم اثبات کرد که به جای اینکه سازمان فنی باشد تبدیل به سازمانی سیاسی شده است.

قطعنامه صادر شود در مذاکرات هسته‌ای تجدید نظر می‌کنیم/ رفتارهای مسالمت آمیز کشورمان با آژانس نتیجه عکس داده است

وحید جلال‌زاده درباره احتمال صدور قطعنامه علیه کشورمان در جلسه آینده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: با سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به سرزمین‌های اشغالی آژانس برای بار چندم اثبات کرد که به جای اینکه سازمان فنی باشد تبدیل به سازمانی سیاسی شده است.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات وین برای احیای برجام علاقمند بود که موارد اختلافی خود با آژانس را نیز حل و فصل کند و در آن نقشه راهی که در سفر سال گذشته آقای گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران ترسیم شد بنا بر این بود که آژانس سوالات خود را مطرح کند و جمهوری اسلامی ایران به آنها پاسخ بدهد و اگر برای آژانس ابهامی باقی ماند ایران آنها را برطرف کند.

نماینده ارومیه در مجلس تصریح کرد: متاسفانه قبل از اینکه گزارش اصلی آژانس منتشر شود آقای گروسی در پارلمان اروپا مواضع خودش علیه ایران را اعلام کرد یعنی گزارش قبل از اینکه به صورت رسمی منتشر شود در پارلمان اروپا از زبان آقای گروسی به اطلاع آنها رسانده شد و این موضوع نشان داد که آنها به دنبال حقیقت نیستند.

رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها در پارلمان تکلیف دولت‌ها برای مقابله با زیاده‌خواهی‌های غربی‌ها را روشن کرده است، اضافه کرد: برای مجلس این دولت و آن دولت هم تفاوتی ندارد، البته مجلس به دنبال حمایت از توانمندی‌های هسته‌ای کشورمان است، به دنبال این هستیم که دولت‌ها بتوانند معاهدات خود عمل کنند.

جلال‌زاده خاطرنشان کرد: انتظار امروز نمایندگان مجلس از دولت این است که قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را اجرایی کند، نمایندگان در این قانون تمام تلاششان این بود که به جاده یکطرفه بهره‌برداری از پروتکل الحاقی پایان دهند و لذا دولت را مکلف کردیم در یک بازه زمانی اگر تحریم‌ها برداشته نشد باید به اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی پایان داده شود.

وی ادامه داد: در بحث دوربین‌های نظارتی آژانس در تاسیسات هسته‌ای کشورمان نیز به خاطر اینکه بهانه به دست غربی‌ها ندهیم تصویربرداری دوربین‌ها را متوقف نکردیم، هرچند هیچ تصویری از این دوربین‌ها به آژانس داده نشد.

نماینده ارومیه در مجلس تصریح کرد: گزارشات اخیر گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان می‌دهد که رفتارهای مسالمت آمیز کشورمان با آژانس تاکنون نتیجه عکس داده است لذا نمایندگان مجلس از دولت درخواست دارند که پاسخ قاطعی به آژانس داده شود.

رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس عنوان کرد: اینکه غربی‌ها در مذاکرات نمی‌توانند به نتایج مطلوب خودشان دست پیدا کنند و امتیازات بیشتر از جمهوری اسلامی بگیرند و آژانس و گزارش آن را ابزاری برای فشار به جمهوری اسلامی کردند قطعاً پاسخی قوی دریافت خواهند کرد، اگر قطعنامه صادر شود حتما در فرآیند مذاکرات برجامی با 1+4 تجدید نظر خواهیم کرد.

جلال‌زاده با بیان اینکه اعضای کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس فردا (چهارشنبه 18خرداد) در جلسه فوق‌العاده با حضور مسئولان مربوطه موضوعات پیش آمده اخیر اعم از سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اراضی اشغالی را بررسی خواهیم کرد، اظهار داشت: قطعا پس از بررسی‌ها در کمیسیون مواضع لازم و انقلابی را اتخاذ خواهیم کرد و به عنوان کمیسیون تخصصی آن مواضع را به اطلاع عموم مردم کشورمان خواهیم رساند.

منبع: همشهری آنلاین‌
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 22
  • ناشناس
    1

    تجدید نظرت برای خودت

  • جوان ایرانی
    2

    ماهم دعامیکنیم که تحریمها برداشته شود،،چون دیگرتوان کمر راست کردن برایمان نمانده...گرانیهابیدادمیکندوهرروزهم بدترمیشود،،،بیشترازهمه خوردو خوراک مردم و لوازم خانگی که خودم الان یک سال است دخترم به عقده ولی به قرآن خدا هنوز یک نمکدان هم نگرفتم ونمیتونم بااین وضعیت بگیرم...مسئولین عزیز همت کنیدتوی بازارها گرانی بیدادمیکند شمارو به علی قسم میدم به قرآن قسم میدم رسیدگی کنیدبه مردم عزیز ایران...درسته نظارت دارید ولی بیشتر و بیشتر بایدنظارت شود،،،سودجویان و دلالان کمر مردم را دارن خوردمیکنند.باتشکر،،،بنده خدا

  • ناشناس
    1

    با مردم چه کرده اید؟ ایا میدانید ؟

  • ناشناس
    3

    خخخخخخخ....

  • عبدالله
    2

    طی 20 سال برنامه هسته ای ایران ارزش دلار از 800 تومان به 31000 تومان رسیده يعني زیر 2 درصد در مقابل چه سودی داشته یا خواهد داشت ؟ فقط ایران ضعیف تر شده و وابسته تر به روسیه

  • ناشناس
    3

    ۴۳ساله کل دنیا دروغ میگن وفقط شماراست میگید.بس هست یاوه گویی.

  • ناشناس
    2

    تهران چه پاسخی به اقدامات ضد ایرانی در شورای حکام دارد؟ لغو برجام و ساخت بمب اتمی واجب است!

  • ناشناس
    2

    خدا انشالله همه تون را نابود کند

  • ناشناس
    3

    خبر دارید تو مملکت چه خبره داری برای خودت فتوا میدی شما خودت بچه هات خواهران دختران مشکلی ندارند مشکل فقط مردم هستند که شما رو نمی فهمند

  • ناشناس
    3

    واقعآ شما ها ایرانی هستن خانم خانم ها

  • ناشناس
    2

    این مذاکراتی که تهدید به قطع ان میکنید سالهاست که مرده و تنها وسیله ایست برای سرگرم کردن مردم و امیدواری کاذب فقط در این میان روسها منتفع شدند و ما شدبم کارت بازی انان با غرب جالب است که باز هم عبرت نمیگیریم نفع برندگان بعدی هم هیات های ریز و درشت دیپلماتیک بودند که چند سال رفتند و امدند و خوردند و هزینه اش را به دوش مردم به فلاکت کشیده شده ایران انداختند و ادای مذاکره را دراوردند...

  • ناشناس
    1

    قطعنامه صادر میشود، مذاکرات به بن بست میرسد، تحریمها لغو نمیشود، تهاجم برق آسا و اشغال کشور انجام میشود، و ....‌

  • دروغگوها
    1

    آره مذاکرات رو ترک میکنید و پدر آمریکا و غرب را در می اورید و مردم شان را به روز سیاه مینشانید!!!نفت شان را تحریم میکنید ، کلیه مراودات دنیا با انها را مسدود میکنید ،،
    دلم برای مردمشان میسوزد ،بایست در شرایط سخت اقتصادی زندگی کنند ،
    راستی ورود اتباع شان به ایران را ممنوع کنید (بجز آقا زاده هایشان)

  • اصغر
    1

    ببينيم و تعريف كنيم

    نظرات شما -
    • ایرونی
      1

      یعنی تا الان از این اراجیف ها نشنیدید تازه میخواهید ببینید مثلا انتقام سخت تحریم کاغذپاره است مقابله به مثل اتش زدن و........

  • اميري
    2

    جناب "ناشناس" خودتو خسته نكن . از آب و هواي كمپ آلباني بگو

  • ممد
    1

    بله حاجی مردم دارن له میشن اونوقت شما نادیده میگیری مردم را آقا مذاکرات نتیجه مستقیمی با اقتصاد ایران داره

  • حسن
    1

    سایتهای هسته ای ایران فقط باید زیرزمینی و در اعماق زمین و کوهها ساخته شود و باید بدون اتکا به کشورهای دیگر بشود و بتوانیم نیروگاه اتمی را خودمان بسازیم.با وجود اینهمه دشمن که ناشی از سیاست غلط خارجی کشور بوده حتی باید بمبهای اتمی را هرچه سریعتر بسازیم و حرام اعلام کردن آن بسیار احمقانه و ساده لوحانه خواهد بود چون کشورهای دشمن و متخاصم در مقیاس بالا و تعداد زیاد و آماده شلیک در اختیار دارند.

  • ناشناس
    1

    گروسی بره دماغش بگیره که مفش نریزه تو دهانش

  • داربوش
    0

    بس کنین این همه دروغ و دول .قرار نیست تحریم ها برداشته بشه و قرار نیست ما برجام و احیا کنیم.پیش تورم صد درصدی الان رو به وجود اووردین تا برج شش که تمام تحریم ها بر میگرده و دلار میشه صد و پنجاه تومن مقداری از شوک شو‌ گرفته باشین.کالا برگ و کوپن هم برای همون موقع ست .فقط نمیدونم با کار خونه هایی که تعطیل خواهد شد حتما و جمعیت بیمار پس از سوپر تحریم چه خواهید کرد.خدا به دادکون برسه با این برنامه ای که چیدین

  • داریوش
    0

    بابا بسه دیگه .وقتی من با تو با اون با اون یکی با اون یکی دیگه و با همه مشکل دارم .میگم اونا بد هستن .بعنی این منم که مشکل دارم .چرا به کره جنوبی و ژاپن نمیکن دارن بمب میسازن.گیرم که بمب هم ساختیم بعد باید مثل کره شمالی جلبک بخوریم و .هر کاری دلتون میخواد میکنین .دیکه چرا این همه دروغ و دری وری تحویل ما میدین

  • نادر مهدیان
    1

    خواسته عاقلانه مردم خروج از NPT