سخنگوی دولت:
هر سه ماه یکبار عملکرد مدیران ارشد دولت ارزیابی میشود/ وزیر پیشنهادی کار در موعد قانونی به مجلس معرفی میشود
سخنگوی دولت گفت: رئیس جمهور و هیئت دولت ظرف یک سال به همه استانهای کشور سر زدند و این یک رکوردشکنی در تاریخ انقلاب است. او گفت دور جدید سفرها به شکل تقویت شده بازطراحی خواهد شد.
یک سال از استقرار دولت سیزدهم میگذرد و در طول این مدت، اخبار متعددی درخصوص کابینه و مسائل مرتبط با آن به گوش میرسد.
نتایج سفرهای استانی رئیس جمهور و برخی مشکلات باقی مانده از قبل که دولت تصمیم بر حل آنها گرفته، موضوع سفر احتمالی رئیسجمهور به نیویورک و شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، پرداخت نقدی یارانهها و شایعات پیرامون تغییرات در دولت در آستانه یک سالگی، ازجمله موضوعاتی است که در گفتگو با آقای علی بهادری جهرمی به بررسی آنها پرداختیم.
بهادری جهرمی دکترای حقوق عمومی از دانشگاه تهران دارد و عضو هیئت علمی دانشگده حقوق دانشگاه تربیت مدرس است و به عنوان سخنگو، رئیس شورای اطلاع رسانی و دبیر دولت، یکی از چهرههای جوان کابینه آیتالله رئیسی محسوب میشود.
متن گفتگو با وی را در ادامه میخوانید:
** وزیر پیشنهادی کار در موعد قانونی به مجلس معرفی میشود
* یکی از مهمترین و پربحث ترین موضوعات مرتبط با کابینه، گمانهزنی درباره معرفی وزیر پیشنهادی کار به مجلس شورای اسلامی است؛ خصوصا اینکه بعد از استعفای آقای عبدالملکی مدت زمان زیادیست که این وزارتخانه با سرپرستی آقای زاهدیوفا اداره میشود. آیا همین آقای زاهدی وفا به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی خواهد شد و یا کس دیگری مد نظر رئیس جمهور است؟ برخی اسامی در این رابطه در فضای مجازی منتشر شده است.
(با خنده) همان دوستانی که منبع انتشار این اخبار هستند بگویند که اسامی را از کجا میآورند؛ دولت هیچگونه اظهارنظر رسمی در اینباره نداشته و تصمیمگیری نهایی هنوز در اینباره صورت نگرفته است. برنامه دولت تبعیت از قانون در معرفی وزیر پیشنهادی است و قانون هم مهلت سهماه را مشخص کرده و در همان مهلت نیز گزینه مدنظر به مجلس معرفی خواهد شد.
** استیضاحی از سوی مجلس اعلام وصول نشده است
* هر از گاهی زمزمهای از جابجاییها در دولت و یا حتی استضیاح وزرا شنیده میشود. آیا ما بزودی شاهد تغییر در دولت خواهیم بود؟
بنده نمیتوانم درباره مجلس اظهارنظر کنم؛ نمایندگان مجلس اظهارنظرهای شخصی دارند و از سوی دیگر مجلس نیز بهعنوان نهادی که صلاحیتهای قانونی دارد، ممکن است تصمیمات و اظهارنظرهایی داشته باشد. مراجع رسمیِ مجلس تصمیمات قوه مقننه را اعلام میکنند ولی درباره استیضاح باید بگویم که بهجز یک مورد که درباره وزارت صمت اعلام وصول شد و اخبار آن از خود مجلس انتشار یافت، هیچ موضوع استیضاح اعلاموصولشدهای از سوی مجلس نداریم.
البته ممکن است یک و یا چند نماینده نظری داشته باشند و نظرشان هم محترم است ولی این مسئله باید فرایندهای قانونی مجلس را طی کند تا به تصمیم جمعیِ قوه مقننه برسد؛ چنین موضوعی به دولت اعلام نشده است.
درباره شایعات نیز، این مسئله نُقل و نباتِ همیشگی بسیاری از محافل بوده است؛ شایعات از همان یکی-دو ماه ابتداییِ دولت هم وجود داشت؛ برخی علاقه دارند که افرادی جابجا شوند و علایق خود را در قالب شایعه مینویسند و برخی هم به جای خبر، شایعه مطرح میکنند. دولت اگر تصمیمی در هر حوزهای داشته باشد و یا خبری نیازمند اطلاعرسانی عمومی باشد، آن را کامل به اطلاع عموم مردم خواهد رساند؛ لذا در این حوزه هیچگونه اخباری که مورد تأیید دولت باشد، وجود ندارد.
** کمیتهای برای انتصبات دولت تشکیل شده است
* یکی از موارد دیگری که زیاد درخصوص دولت شنیده شده، این است که قرار بود یک کمیتهای تشکیل شود تا عوامل وضع موجود که در دولت سابق بودند، در دستگاههای اجرایی حضور نداشته و جابجا شوند، این مسئله در چه مرحلهای قرار دارد؟ آیا اقدامی از سوی دولت انجام گرفته است؟
موضوع انتصابات یکی از مسائل اساسی هر دولتی بوده و برای دولت کنونی هم به همین شکل است؛ باید همزمان درخصوص مناصب مدیریتی در سطح کشور تصمیمگیری شود و همچنین باید دقت داشت که این تصمیمگیری نامناسب نباشد؛ یعنی خدای ناکرده یک مدیرِ کارآمد، بیدلیل از جای خود جابجا نشود و یا یک مدیر ناکارآمد با تحقیق و بررسیِ ناکافی منصوب و جایگزین نشود. همیشه باید کسی که جایگزین میشود، کارآمدتر از گزینه قبلی باشد و یا دلیلی برای جابجایی وجود داشته باشد.
بههمین منظور برای تعیین تکلیف مناصب مدیریتی، قانونگذار یک کمیته را پیشبینی کرده بود که در پُستهای محلی که معمولاً با تأخیر در تصمیمگیری مواجه میشوند، مدیران استانی و شهرستانی در جایی که اختلاف دیدگاه بین یک وزارتخانه با استاندار رخ میدهد، یکی از معاونین رئیسجمهور به انتخاب خود وی و بههمراه وزیر کشور و آن وزیر مربوطهای که آن دستگاه زیرمجموعهی آن است، در قالب یک کمیته مسئله را تعیین تکلیف و اختلاف را حل کند.
رئیسجمهور معاون اجرایی خود را بهعنوان نماینده مشخص کرد تا بهصورت نوبهای و دورهای درباره مواردی که هنوز تصمیمگیری نهایی نشده، تصمیم گیری کند و یا نسبت به تثبیت مدیر کارآمدی که به برنامههای دولت التزام داشته و میتواند خدمترسانی مناسبی به مردم داشته باشد و یا نسبت به جایگزینی یک گزینه مطلوبتر اقدام کند.
گزارش روند پیشرفت نیز توسط معاون اجرایی رئیسجمهور هر دو-سه جلسه یکبار در جلسه دولت به تفکیک استان و دستگاههای اجرایی ارائه میشود؛ البته انتظار رئیسجمهور از دستگاههای اجرایی این بود که با سرعت بیشتری این مسیر طی شود و همچنان مطالبه مستمر ایشان است که این موضوع در همه مناصب و سطوح هرچه سریعتر تعیین تکلیف نهایی شود.
** عملکرد وزرا به صورت مرتب ارزیابی میشود
* آقای رئیسجمهور اعلام کرده بود که بر عملکرد وزرا، هیئت دولت و کابینه نظارت خواهد داشت، این نظارت چگونه است؟ آیا واقعا عملکردها نسبت به برنامههای وزرا و دولت بررسی شده، اگر بله، با چه سازوکاری این نظارت صورت گرفته است؟
نظارت بر عملکرد نه صرفاً وزرا، بلکه بر عملکرد مدیران ارشد دولت وجود دارد و در دو حوزه بهصورت منظم، عملکرد بخشهای مختلف گزارشگیری میشود؛ این گزارش، از سوی نهادهای فرابخشی جمعآوری شده و به رئیسجمهور و معاون اول تقدیم میشود.
یک حوزه نیز، حوزه گزارشگیریهای منظم سهماهه است و هر سهماه یکبار گزارش پیشرفت برنامهها و اقدامات دستگاههای مختلف ذیل 5 محورِ شعارهای انتخاباتی، دستورات رئیسجمهور، قوانین و اسناد بالادستی، فرمایشات و دستورات مقام معظم رهبری و سند تحول دولت أخذ میشود و بهصورت منظم و دورهای به رئیسجمهور و معاون اول تقدیم میشود.
مسئله بعدی گزارشهای موردی درباره برنامههای خاص است؛ یک دستور و برنامه و اقدام خاص که به یک یا چند دستگاه تکلیف میشود، گزارش آن بهصورت موردی جمعآوری شده و نوبهای بعضاً در هیئت دولت مطرح میشود. مثلاً طرح نهضت ملی مسکن، حوزه اشتغال، پیشرفت فعالیت و فعال شدن کمیسیونهای مشترک با سایر کشورها که هدفگذاریهای خاص خود را دارد، در هیئت دولت ارائه میشود.
مبتنی بر این گزارشها و مبتنی بر رصدهای بقیه بخشها مانند سازمان اداری استخدامی، سازمان برنامه و بودجه، حوزه دبیرخانه دولت و بخشهای مختلف که حالت فرابخشی دارند، زیرنظر معاون اول ارزیابی عملکرد از نظر پیشرفت برنامهها و اقدامات ارائه میشود که یک نوبت از این ارزیابی به وزرای دولت تقدیم شده است. این مسیر بهصورت منظم ادامه خواهد داشت و رئیسجمهور هم نسبت به آن اشراف دارد و نقاط قوت و ضعف را میداند و البته خود وزرا هم بر این مسئله اشراف دارند.
علاوه بر این دو حوزه، جلسات نظارت ستادیِ رئیسجمهور هم شروع شده و اولین وزارتخانه، وزارت راه بود؛ رئیسجمهور در همه وزارتخانهها حاضر خواهد شد و بر تمامی وزارتخانهها نظارت ستادی انجام میگیرد.
** مقدمات سفر آقای رئیسی به نیویورک انجام شده است
* هرسال در اواخر شهریور و اوایل مهرماه موضوع سفر رئیس جمهور به نیویورک و شرکت در اجلاس عمومی سازمان ملل مطرح میشود که البته در یکی دو سال گذشته این حضور به دلیل فراگیری ویروس کرونا، به شکل مجازی انجام میشد؛ اما امسال اعلام شد که احتمالاً رئیسجمهور به نیویورک سفر خواهد داشت؛ آیا انجام این سفر قطعیت دارد و اقدامی برای مقدمات صورت گرفته؟ و اینکه آیا طرف آمریکایی محدودیتی برای این سفر اعلام کرده است یا خیر؟
سیاست این دولت در حوزه سیاست خارجه، دیپلماسی متوازن بوده و ما همه مسیرهای سیاست خارجی را برای حصول منافع ملتمان در همه زمینهها در حداکثر ظرفیت ممکن پیگیری میکنیم. یکی از این موارد مهم نیز سازمانها و مجامع بینالمللی است. دولت قطعا در حد توان در این مجامع و نهادها حضور موثر و فعال خواهد داشت و درباره مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز اقدامات اولیه و مقدماتی صورت گرفته و باید منتظر باشیم که مسیر چگونه طی خواهد شد.
باید اقداماتی که لازم است از سوی سازمان ملل برای ایجاد مقدمات سفر انجام گیرد و شرایط کرونا، بهداشت جهانی و امثال آن را مدنظر قرار بدهیم. باید بگذاریم که کمی به زمان معین نزدیکتر شویم تا انشاالله قطعیت سفر در همان ایام روشن شود.
** پرداخت یارانه نقدی تا آمادهشدن کالابرگ الکترونیکی ادامه دارد
* از اقدامات مهمی که دولت سیزدهم انجام داده، بحث مردمیسازی یارانهها بود که چندماهی است کلید خورده؛ رئیسجمهور و مسئولین دولتی اهداف دولت را در اینباره به مردم اطلاعرسانی کردهاند و حتما یک قطعه از این پازل، بحث پرداخت یارانههاست. اعلام شد که دوماه پرداخت نقدی انجام میگیرد و بعد از آن نیز کالابرگ الکترونیکی داده میشود؛ در برخی محافل خبری هم مطرح میشود که جمعبندیای در اینزمینه صورت نگرفته، دولت چه تصمیمی در این باره دارد؟
شما گفتید که "اعلام شد"، ولی مرجع مجهول است؛ چه کسی اعلام کرد؟ برخی اخبار در مراجع غیردولتی و یا غیررسمیِ خارج از دولت بهصورت یک حدس و گمان و تحلیلهایی مطرح شده و همان نیز به دولت منتسب میشود. در گفتوگوی زنده تلویزیونیِ رئیسجمهور با مردم هم اعلام شد تا زمانی که زیرساختهای کالابرگ الکترونیکی که یک تکلیف قانونی است و در قانون بودجه گفته شده فراهم بشود، موضوع از طریق دیگری که همان پرداخت نقدی است پیش خواهد رفت.
دولت زمانی را برای این موضوع مقرر نکرده؛ در ابتدای کار 2 ماه یارانه را بهصورت همزمان یکجا واریز کرد تا برای فشار و شوک تورمی در ماه اول که مضاعف پیشبینی میشد، امکان جبران بیشتری وجود داشته باشد. شاید این واریز دوماه وجه بهصورت همزمان باعث شد دیگران تحلیل کنند که شاید بعد از دو ماه تکرار نشود ولی از روز اول، زمانی اعلام نشد و بعد از آن بارها بصورت شفاف اعلام شد تا زمانی که زیرساخت پرداخت یارانه به شیوه کالابرگ الکترونیک فراهم شود، همین مسیر پرداخت یارانه نقدی استمرار خواهد داشت و چیزی غیر از این نیز هرگز اعلام نشده است؛ آن تحلیلهایی که وجود داشته، برداشت شخصی و یا رسانهای بوده است.
** به حضور در صحنهی مشکلات و بین مردم اعتقاد داریم
* بنابر نظر کارشناسان و بهاذعانِ حتی برخی کسانی که نسبت سیاسیای هم با دولت سیزدهم ندارند، یکی از نقاط قوت دولت آقای رئیسی سفرهای استانی و حضور بیواسطه بین مردم در اقصینقاط کشور بود که خود رئیسجمهور و هیئت وزیران در آن حضور مییابند؛ برنامه دولت برای اینکه این سفرها منتج به نتیجه شده و مشکلات استانها برطرف شود چیست و این روند پس از پایان دور اول سفرها، به چه شکلی ادامه خواهد یافت؟
از ابتدا این سفرهای استانی بهگونهای برنامهریزی شده که حتماً منتج به نتیجه شوند و آثارش را همین امروز هم میبینیم؛ اگر برداشت شما این است که 100 درصد مصوبات سفر استانی در بازه زمانیِ کوتاه به نتیجه برسد، خیر؛ اساساً مصوبات سفرهای استانی زماندار بوده و کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت هستند.
کارها در زمانبندی خود پیگیری میشود و بسیاری از مصوبات کوتاهمدت به نتیجه رسیده و قابل گزارشدهی از سوی رسانههاست و رسانههای محلی گزارشات آن را منتشر میکنند. قبل از هر سفر، موضوعات اولویتدار بهویژه پروژههای نیمهتمام که سالهای سال بر زمینمانده و مطالبه مردم است، از مقامات محلی اخذ و موضوعات در تهران با حضور مقامات ملی و محلی بررسی و جمعبندی میشود؛ چیزی تصویب میشود که پیشبینی امکان اجرا داشته باشد.
معاون اجرایی رئیسجمهور تحقق مصوبات سفر را مستمراً پیگیری میکند و در جایی که باید تخصیص بودجه انجام شود، سازمان برنامه و بودجه کمک میکند و آنجا هم که نیاز به تصمیم دولت دارد، تصمیمگیری میشود. همچنین معاون اجرایی رئیسجمهور سفرهایی را برای پیگیری حل و فصل مشکلات احتمالی موجود در پیشرفت مصوبات و یا گزارشگیری از مصوبات انجام میدهد.
با این مسیر، تا الان میتوان گفت مصوبات سفرهای استانی بهصورت اجمال وضعیت قابل قبولی داشته. البته بنده نمیگویم که پیشرفت آن خوب است، باید جلوتر برویم تا امکان اجراییشدنِ مصوبات بیش از قبل فراهم شود؛ پیشرفت قابل قبول بوده و بسیاری از مصوبات هم طبق برنامه زمانی در دست اجراست.
این سفرهای استانی دولت سیزدهم در یکسال، رکوردشکنی در تاریخ انقلاب اسلامی بوده، دولت توانست در یکسال تمام استانها را برود و این با صرفنظر از سفرهای موردی است که رئیسجمهور و یا معاون اول بهواسطه حوادث و مسائلِ پیشآمده داشتند. با تجربه این سفرها، سفرهای دور بعد هم بازطراحی میشوند و قطعاً تقویتشدهتر برگزار خواهد شد. دولت به بودن در میانِ مردم، لمس مشکلات و مسائل و شنیدن درددل مردم در صحنهی مشکلات محلی و عمومی ایمان و باور دارد و این مهم جزو گفتمان این دولت است که این مسیر هرگز رها نخواهد شد.
** واردات خودرو در دولت بررسی میشود
* آییننامه واردات خودرو اکنون در دولت است و خیلیها منتظر نتیجه نهایی آن هستند. این آییننامه الان در چه مرحلهای قرار دارد؟
وزارت صمت این آییننامه را به دولت پیشنهاد داد و بعد از بررسی در کمیسیون اقتصادی دولت، به صحن هیئت وزیران آمد؛ دو-سه ماده ازآن مورد بحث و چالش قرار گرفت و به کمیسیون اقتصادی دولت ارجاع شد تا کمیسیون آنها را جمعبندی کند.
این مسئله ابعاد و زوایای مختلفی دارد، در عین حال که نگاه دولت به این است که واردات خودرو نباید ممنوع باشد، باید مراقب بود به تولید داخل هم ضربه وارد نشود و فقط فضا رقابتی شود؛ ما نمیخواهیم تولید داخل را از بین ببریم بلکه میخواهیم با ایجاد فضای رقابتی موجب رشد تولید داخل شویم و همچنین نباید اجازه دهیم که انحصار در واردات رخ دهد و انحصار در واردات با انحصار در تولید فرقی ندارد.
همچنین نباید اجازه دهیم که اگر واردات منجر به حل مشکل خودرو شد، بازار ارز خراب بشود چون خراب شدنِ بازار ارز حتی همین بازار خودرو و مابقی بازارها را تحت تأثیر قرار میدهد. باید جمعبندی روشنی از جوانب و زوایای مختلف بشود تا امکان طرح دوباره در هیئت دولت را داشته باشد و نیازمند کار کارشناسی بیشتری است.
** از کنار مشکلات کشور بیواکنش عبور نمیکنیم
* ما در کشور از قبل با یکسری مشکلات روبرو بودیم که این دولت سعی دارد با سرعت آنها را حل کند. از طرف دیگر رویکرد اعلامی رئیسجمهور هم توجه کامل به کار کارشناسی در مسائل مختلف است. این سرعت و آن مراعاتِ کار کارشناسی چطور باهم جمع میشود؟
از ویژگیها و نقاط برتر این دولت، برنامهمحوری است؛ دولت سیزدهم اولین دولتی است که سند تحول دولت را بهعنوان برنامهای با بیش از 1000 اقدام و با شناسایی بیش از 100 چالش رسما و بهصورت عمومی اعلام کرد و گفت که مسائل مهم کشور در حدود 40 حوزه کارشناسی شده و راهکارهای اجرایی دولت هم عنوان شده است. این مسئله در هیچ دولتی پیش از این سابقه نداشته است. دولت سیزدهم خودش برنامه عملیاتی خود را عرضه کرد و مبتنی بر همان برنامه، مسیر خود را طراحی میکند.
درباره مسائل موردی هم همین نگاه جاری است. درست است که دولت وسط میدان مشکلات میرود اما مانند همین سفرهای استانی که عرض کردم، اینطور نیست که وسط میدان بدون برنامهریزی و بدون مطالعه و شناخت قبلی و بررسی جوانب کار تصمیمگیری شود.
این دولت به اینکه یک موضوع را «استخوان لای زخم» نگه دارد اعتقادی ندارد و اینطور عمل نمیکند؛ دولت بدون واکنش از کنار مسائلی که همه میدانیم مسئلهی کشور است عبور نمی کند و اجازه نمی دهد با فضای بیدولتی روبرو بشویم.
دولت خود را مسئول حل مشکلات مردم میداند و باید برای حل مشکلات نیز با برنامه و کار کارشناسی وارد میدان مشکلات شده و با کمک همین مردم مشکلات را برطرف کند.
دولت طبق اصل قانون اساسی مکلف است از موقعی که به جای وزیر برکنار شده سرپرست منصوب می کند بلافاصله گزینه پیشنهادی خود را برای تصدی وزارتخانه بلاتصدی به مجلس شورای اسلامی معرفی کند تا مجلس در فرصت کافی صلاحیت وزیر پیشنهادی را بررسی کند تا چنانچه گزینه معرفی شده صلاحیت کافی را نداشت فرصت کافی برای بررسی صلاحیت گزینه های بعدی فراهم باشد. دولت به عمد معرفی وزیر پیشنهادی را به مجلس شورای اسلامی تا پایان مهلت سه ماهه به تأخیر می اندازد که نمایندگان مجلس شورای به لحاظ محدودیت زمانی امکان رد صلاحیت وزیر پیشنهادی را نداشته باشند! این کار دولت سوءاستفاده از اصل قانون اساسی است!
اقای سخنگوی دولت رسالت خود را به ما مردم ابلاغ نمودی پس بی زحمت پیام ما مردم را هم به گوش دولت خود برسان،
ما مردم با صراحت کامل اعلام مینماییم که با طرح کالا برگ مجلس مخالف و خواستار حمایت نقدی یارانه ها هستیم ،
و توصیه اکید ما به شما این است که رسالت ما مردم را به گوش بزرگان خود برسان .
ما مردم صراحتا خدمت مجلس و دولت اعلام میکنیم که تن به ذلت نمیدهیم و با طرح کالابرگ مجلس و دولت مخالف هستیم.
مردم فقط حمایت نقدی را خواستارند و نه تن دادن به ذلت به طرح شما مسوولان!!!
خیانت ان است که با اینکه مسوولان میدانند قیمت کالاهای شهریور پارسال ۶۰درصدتصاعدی و امسال هم کل اجناس در ایران بالای ۱۰۰درصد تصاعدی شده انوقت نمایندگان نقشه قطع کردن یارانه نقدی مردم و افراد ضعیف جامعه را میکشند و میخواهند با قطع یارانه نقدی و دادن یارانه کالایی چند کالا به قیمت شهریور پارسال که میبایستی دوباره مردم از جیب خود خریداری!!!
ایا این خیانت اشکار نیست؟!!!
اگر این کار سوتفاهم مسوولان میباشد پس لطفا تامل کاملا جدی و اصلاح!!!
مردم فقط حمایت نقدی یارانه ها را خواستارند و لا غیر.
کالابرگ بدون پول ب چه کارمیادماملت فرودست پول خریدکالاراازکجابیاوریم همه ملت که درامدندارند همین ۳۰۰تومنی که میدید۵روزه خورده میشه ۲۵روزماه هوا میل میکنیم بیشترازاین ماملت فرودست راشرمنده خانواده نکنیداگروجدان دارید پول فروش نفت وگازو معادن زیرزمینی رابین ملت تقسیم کنید نه مخارج جنگ عربهاراتامین کنیدباثروت ماملت
اقای قالیباف رییس مجلس:
این است عدالت شما!!!؟؟
این است عدالت انقلابی گری مجلس شما؟!!!
این است گرفتن دست ضعفا و افراد ضعیف جامعه؟!!!
این بود تمام قدرت شما که به رخ ضعفا و قشر ضعیف جامعه نشانه رفته اید؟!!
این است ادعای امامین شما؟!
این است انصاف شما؟!!!
این بود حمایت شما اقای قالیباف و لشکر مخلص خدا؟!!!
چرا از خدا نمیترسید؟!!
چرا از اه و نفرین مظلومان واهمه ندارید؟!!!
چرا قانونی که بر ضد افراد ضعیف است را تصویب و همچنان مصررانه بر طبل اصرار خود برای طرح ناثواب شما که همان کالا برگ است میزنید؟!!!
مگر همه مردم ایران شاغل یا جیره خوار حکومت هستند که چنین قانونی را تصویب میکنید که فقط قشر ضعیف را نشانه رفته؟!!
بی انصافها شهریور پارسال بر اقلام و کالاها و خدمات بیش از ۶۰درصد تصاعد قیمت و امسال هم همه کالاها و خدمات در ایران زمین بیش از ۱۰۰درصد تصاعد قیمت؟!!!
حالا امده اید و نقشه ناثواب خود را به زور تحمیل جامعه میکنید؟!!!
کدام قانون وشرع گفته که بازور و تحمیل وضایع کردن حق و حق مردم خصوصا قشر ضعیف قانونی را تصویب و اجرا که اولین فشار مهلک را به همان قشر ضعیف نشانه رفته؟!!!
چرا از خدای خود نمیترسید؟!!
اه و نفرین مظلومان و قشر ضعیف دامن تمام کسانی را خواهد گرفت که بر طبل بی انصافی و ضایع کردن حق !!!!
شما خیال میکنید مردم فهم و شعور ندارند که این چنین با انها رفتار میکنید؟!!!
هدف شما از دادن کالا برگ فقط منفعت خودتان نه مردم و قشر ضعیف؟!!
هیهات اگر ما تن به این ذلت بدهیم و از حق خود بگذریم.
اب از سر ما گذشته برای ما اعدام هم صادر کنید برای ما گواراتر از این است که تن به خواری و ناحق شدن حق !!!
شما مسوولان حق را ضایع کردید!!!!
چرا شما مسوولان حرفهای به حق مردم را به باد استهزا و مسخره قرار میدهید؟!!!
فشار و ظلم و ستم از این بالاتر؟!!!!
بترسید از خدا !!!!
این کرسی قدرت فقط برای دو روز است چرا متذکر نمیشوید؟!!!
چرا باعث ازار و اذیت زیر دستان خود میشوید؟!!!
دیگر حرف و سخن و پند و اندرز و ایات اللهی برای شما کارساز نیست !!!
از این به بعد طرف حساب شما خدا خواهد بود نه ما مردم.
تمام.
تو بچه ات هم فوت کرد تلنگری برات نشد که اینقدر تظاهر نکنی و دروغ نگی!!!
ظلم وستم از مهمترین عوامل خشم الهی است.
ظلم در سه مرتبه ظلم به نفس،ظلم به خدا و ظلم به دیگران،به معنای خروج از دایره عدالت و حکم عقل و شرع است،چرا که موجب خروج انسان از مسیر افرینش و فلسفه و اهداف ان است
در این میان مظلومی که توانایی دفاع از خود را ندارد،بسیار خطرناکتر است،
زیرا در این زمان دادخواه او خداوند است و خداوند به اه مظلوم ،چنان ظالم را میگیرد که هیچ کس امید به رهایی او نیست.
چه فایده ای داره برای ملت اگر گنده کاری کرده باشه این مدیر ارشد پست بهتری بهش میدید تازه ارتقاء پیدا میکنه مثل کشورهای غربی که مثلا نامسلمونند نیستسد که هرکه خلاف کرد هرکی میخواد باشه طبق قانون مجازات بشه .43ساله همه جورتونو دیدیم اینا درباور ماملت نمیگنجد خدا بزودی زون نسلتونو صاف کنه
طی بررسی انجام شده کدام مسول را کنار گذاشتید یعنی همه خوب کار کردند؟!اگه کنار هم گاشته بشه جای دیگه پست بهتری مشغول میشه
خداوند از آقای روحانی و دولتش نگذرد که با ترک فعل و سوءمدیریتهای 8ساله خود مشکلات زیادی برای کشور و مردم درست کردند و امروز این مشکلات را به پای دولت آقای رئیسی مینویسند و با پررویی تمام طلبکار هم شدهاند!
خر چه داند قیمت نقل ونبات
دولت چندین ماه است افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را معطل کرده حالا مدعی جبران عقب ماندگی فضایی است آقایون لطف کنید اول عقب ماندگی دور بر وزمینی مردم خود را جبران کنید بعد سراغ فضا بروید
شما عقب ماندگی های زمینی رو جبران کنید نمیخاد عقب ماندگی های فضایی رو جبران کنید جاده استاندار نداره این کشور ملیاردها دلار درامد که ازجاهای مختلف جور کنید کمبود جاده وریل رابرای حجم ماشین و کاهش رکورد تلفات جاده ای باز هم کم است تدبیر بودجه
بودجه رتبه بندی فرهنگیان در بودجه1401 تصویب شده است.
گویا آقایان پول معلمین را در جای دیگر صرف کرده اند که حالا دستشان را برای علی الحساب دراز کرده اند.
از ستم کردن به کسی که به جز خداوند یاوری ندارد، بپرهیزید.
این دروغ می گفته که حق بیمه تکمیلی رو پرداخت کردیم و ۷ ماه هم جلو هستیم ؟
الان یک ماهه هیچ خبری نیست، از هر جای بیمه معلم هم پرسیدیم اظهار بی اطلاعی کردن
بازنشسته شرکت مخابرات
شما هیچوقت درک درستی از مشکلات مملکت نداشتید. تا حالا فکر کردید چرا کسی که دکترا میگیره دوباره باید بره در دانشگاه مشغول بشه؟ پس کی قراره در صنعت فعالیت کنند؟ عجیبه که اساتید دانشگاه کوچکترین آشنایی با درد صنعت ندارند اما همچنان ما درک نمیکنیم. شاید هم دلیلش اینه که خود مسئولین هم اکثرا مدارکی غیرمرتبط از دانشگاههای سطح پائین دارند.
بنده به عنوان یک فرهنگی کاملا مخالف با این تصمیم هستم دلیلش اینه که در روستاها و یا در شهرها دانش آموزانی داریم که خیلی بااستعدادتر از نفرات اول کنکور یا المپیاد هستند ولی با توجه به فقر و عدم برابری کیفیت آموزش منجر به نتیجه نمیشه اول باید عدالت آموزشی داشته باشیم بعد چنین تصمیمی ثوابه
این چه وضعیتی برای ملت درست کردین . شهرستان تربت جام و فریمان یک ام ار آی نداره بعد شما مسئولین دارین اغراق و دروغ به مردم میگین .پس کجاست این پیشرفت علمی کشور که یک مرکز تصویربرداری ام ار ای نتونستین توی این شهرها بیارین که مردم بدبخت بیچاره له شده زیر دست شما باید از درد بمیرند و شما مسئولین فقط فقط بفکر خودتان و وابستگانتان باشین و دیگر مردم هیچ سهمی از درمان و امکانات نداشته باشند
حاجی ایرانی همچنان در زندان عربستان سعودی است
یکی از حجاج کشورمان در روز عید غدیر به دلیل انداختن عکسی از حاج قاسم با کعبه توسط نیروهای سعودی بازداشت شده و همچنان در زندان به سر میبرد.
دولت اگر به دنبال صرفه اقتصادی برای کشاورزان است باید به چند مطلب رزی بینانه دقت کند .
1- مراکز تره بار یا بارفروشیها به محل حضور واسطه گران و دلالان تبدیل شده و میوه و تره بار چندین دست می گردد تا به دست مغازه دار برسد و آنجا هم مغازه دار مردم را نقره داغ میکند بزرگتریت فاصله قیمتها در بار فروشی یا میدانهای تره بار اتفاق می افتد در صورتیکه باید تنها خریدار از کشاورز میدان تره بار باید باشد و تمامی دلالن از داخل میدان جمع آوری و از فعالیتها اآنها در اطراف میدانها به جد لوگیری و برخورد قاطع شود و مغازه داران مستقیما از میدان خریداری کنند و نه واسطه های فراوانی که در فضای داخلی میدان بساط پهن کرده اند.
2- الگوی کشت به کشاورزها بدهند البته بر حسب شرایط منطقه ای و تجمیع کردن اراضی کشاورزی هر روستا به صورت یک تعاونی تا یک روستا با چند صد و یا هزاران هکتار دارای یک و یا دونوع کشت یسان بوده و بصورت قراردادی بفروش برسانند و خریدار موظف به تهیه بزر و سموم و کود باشد تا بدین صورت نیز توزیع کود به دلیل کاهش تعدد خریدار به درستی مدیریت بشود و بر حسب نوع کشت و مساحت زیر کشت تجمیع شده کود در اختیاران عاقدین قرارداد با کشاورز داده شود.این کار باعث جلوی گیری در هدر رفت زمین ، محصول ، کود و سموم و مچنین مدیریت تولید و صادارات می شود.
3- باید مراکز تحقیقات کشاورزی در تولید بذر ها اصلاح شده و سموم و کود به خوبی تأمین مالی شده و کشور را در تولید بذر و سموم و امواع کود خود کفا کرد چون تولیداد کشاورزی برای قرار گرفتن به ابزار تحریمی و یا تسلط بر کشورها بهترین ابزار می باشد.
3- محصولات کشاورزی باید در میدانهای تره با و یا توسط خود تعاونیهای متشکل از کشاورزان حتما صورتینگ شده و سایز بندی و بسته بندی شوند تا مردم به راحتی جنس مناسب را بخرند و شرایط برای منضبط کردن تولید محصولات با کیفیت و کشاورز ی مدرن فراهم و نهادینه شود .
این کارهای به ظاهر ساده گره گشای بسیاری از مشکلات کشور و ملت و کشاورزان و مدیریت صادرات است ولی اگر دستهای پنهان بگذارند و یا دولتی مقتدر این دستها را از کتف قطع کند و به این همه بی نظمی پایان دهد.
آمارهای اعلام شده باید باورپذیر باشد
اعلام آمار ۸۰ درصدی تأمین رفاه مردم و رضایت و امید به زندگی ۶۰ درصدی آنان از سوی برخی از مسئولان در شرایطی که با افزایش نرخ تورم و قیمتهای افسارگسیخته مایحتاج عمومی روبرو هستیم، تا چه اندازه میتواند واقعی باشد؟ به نظر من این آمارها مربوط به آن عده از کارمندان و مدیرانی است که حداکثر حقوق و مزایا را دریافت میکنند که آنان هم مسلماً ۸۰ درصد از جمعیت کشور نیستند! بهتر است مسئولان در بیان مشکلات مردم واقعبین باشند و با اینگونه آمارهای غیرکارشناسی شده، باعث تردید مردم دراینباره نشوند.
همین نسل بازنشستگان امروز حکومت پهلوی را شکست دادند حالا قابل تحمل نیست که دولت مردمی ظلم کند و حقوق آنها را پایمال کند.
بی قانون ترین دولتی که درتمام مدت عمرم د یده ام همین دولت هست چرامصوبه قانونی شور ایعالی کار اجرایی نمیشود
دست مریزاد اقای بیات ممنون از سرپرست زا رت کار و اقای موسوی ومخبر برای بازنشستگا ن چیزی در نمی آید ببینیم قالیباف بلکه حق قانونی ما را که به هیچ کس منت نداریم بگ یرد بدهد قربانت من بازنشسته
سرعت اینترنت افزایش یافته است/ باز هم 100درصد دروغ است.
با توجه به اینکه رهبری بارها منظور نمودن قانون درسر لوحه ی مسئولين را بسیار تاکيد کرده است و گفته است حتی خود من گردنم در مقابل قانون از مو باریکتر است، اما متأسفانه این دولت باشعار به ظاهر عامل قانون، کاملأ قانون گریزی میکند، و عملا مردم را نسبت به انقلاب بدبین میکنند، آنهم در زمانیکه رهبری میبایست، در مورد مسائل هسته ای و برجام و امنیت کشور در مقابل دشمنان قسم خورده، بسیار حساب شده و زیرکانه کار کند، دولت بجای کمک با برخی حرکات درست کمک به اهداف دشمن میکند بعبارتی زمان احمدینژاد دارد تکرا. میشود
دولت خیلی وقت است بازنشستگان را سوپرایز کرده خسته نباشن چرا شرمند می کنید بازنشستگانه
یکسال است بلوای افزایش قانونی بازنشستگان شده خوراک رسانه ایی مطبوعات. گرچه رسانه میلی بنا به رسالت ذاتی خودکه همانا سانسور وتوسل به دوروغ است یکساله که روزه ی اخبارشفاف گرفته است. لکن این نوع بی احترامی به قانونی که خودشان تصویب کردندغیراز ایجادجوبی اعتمادی نزدافکار عمومی هیچ نتیجه دیگری ندارد. شرم بادبرقانون شکنان وبی توجهی به نسل جنگ رفته وایثارگر. خداخودش کیفراینان رابدهد.
نتیجه مذاکرات وین سکه ۱۴ میلیون و ۵۰ هزار تومان شد
آقای رئیس جمهور تورا به جدتون حق وحقوق بازنشستگان تامین تا یه ریال پرداخت کنيد جواب خدارا چگونه خواهید داد. یاامام رضا
جزییات جلسه غیرعلنی مجلس؛ به ما گفتند مذاکرات تمام شد
نایب رییس کمیسیون امنیت مجلس خبر داد: آنچه به ما توضیح داده شده این است که مذاکرات تمام شده و روند توافق در حال انجام است و تصمیم سیاسی ایران گرفته شده است. طرف مقابل و مخصوصا آمریکا است که باید تصمیم سیاسی خود را بگیرد.
تاریخ: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
هیچ توافقی صورت نمیگیرد/ مذاکرات وین وقت تلف کردن است
به اعتقاد بنده هیچ توافقی صورت نخواهد گرفت، نه برجام و نه غیر برجام، این را من از روز اول گفتم.
شهیدان عزیزی چون سردار دلها حاج قاسم و سردار همدانی با نیروهای اندک از پاسداران، فاطمیون و زینبیون و بسیج مردم سوریه توانستند کشوری را که تنها 15 درصدش در اختیار دولت بود نجات دهند و گروهکهای مورد حمایت غرب و جبهه عبری- عربی را که بیش از 80 کشور پشتیبانشان بود قلع و قمع نمایند. سلام و صلوات و رحمت و برکات خداوند بر روح پرفتوح شهیدان حرم که با ایثار جانشان نگذاشتند آن خبیثان به آرزوی خود در قتلعام شیعه و سنی مخالف خود برسند. لعن و نفرین خداوند بر ورشکستگان مفلوکی که درصدد شکستن حرمت این عزیزان برآمدند.
نایبرئیس مجلس آنچنانی قبلی گفته عدهای کاسب برجام اگر میگذاشتند برجام به نتیجه میرسید! باعث تاسف است ایشان که ید طولایی درکسوت نمایندگی دارد این همه خسارتهای برجام و معطل ماندن 8 ساله کشور در دولت قبل برای به بار نشستن سیب و گلابی خیالی را هنوز ندیده است!
آمریکا علیرغم تکرار ادعای پیشرفت مذاکرات، دائم به اتهامزنی و افزایش تحریمها علیه ایران ادامه میدهد. آیا به چنین جانوری میشود اعتماد کرد؟
مدیرکل آژانس گفته که باید دسترسی آسانی به برنامههای هستهای ایران داشته باشیم! البته باید به او حق داد، چرا که میخواهد برای ارائه به رژیم صهیونیستی و جاسوسان مشکل اطلاعات نداشته باشد و تمام حقایق ریز و درشت و اسامی دانشمندان را بتواند ارائه کند و رژیم مفلوک در لبه پرتگاه چند صباحی به توطئهگریهای تروریستی خود مشغول باشد.
افزایش قیمت برنج در سال گذشته موجب تشکیل صفهای طولانی مقابل نانواییهای شهرستان گرگان در استان گلستان شد و مردم مجبورند برای خرید نان ساعتها از عمر خویش را در صف نان بگذرانند. از فرماندار شهر تقاضای چارهاندیشی داریم.
شرکتهای لبنیاتی شیر پرچرب چرخ نشده را کیلویی 12 هزار تومان میخرند و تقریبا پس از چرخ کردن و گرفتن چربی آن بیش از 17 هزار تومان و بدون چرخ کردن 28 هزار تومان میفروشند.چرا؟ دستگاههای نظارتی و بازرسی کجای کارند؟
سایت برای ثبتنام یارانه نگرفتهها باز شده ولی کسانی که از ابتدای واریز یارانهها قادر نبودند ثبتنام کنند و یارانه دریافت نمایند به خاطر نداشتن حساب بانکی در سیستم نمیتوانند ثبتنام کنند. لطفا مسئولین امر این مشکل را برطرف کنند تا برخی جا ماندهها از یارانه دولتهای نهم تا سیزدهم، بتوانند به حقوق خود برسند.
از دولت انقلابی انتظار میرود وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را سریعتر روشن کند. با گذشت قریب به 5 ماه از سال بلاتکلیفی این عزیزان پذیرفتنی نیست.
شکایت مردم از بانک ها، به دولتی و غیر دولتی ارتباطی و ربطی ندارد چرا دیوان عدالت اداری بررسی و رسیدگی نمی کند به بهانه های مختلف متاسفانه شکایت مردم را رد می کند.
از بهمن ماه سال 1400 تاکنون چرا کسی نمی تواند وام 100 میلیون بدون ضامن بگیرد.
و کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟
مگر پرداخت وام 100 بدون ضامن در بهمن ماه سال 1400 به تمام بانک ها و شهرها ابلاغ نشده که وقتی به بانک های مراجعه می کنیم می گویند به ما ابلاغ نشده است؟
پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن آغاز شد|این وام به چه کسانی تعلق می گیرد؟ ۱۰۰ درصد فقط به پولداران و سرمایه داران!
متاسفانه تاکنون در کشور قانون وجود ندارد به تخلف بانک ها رسیدگی کند چرا؟
حقوق بازنشستگان کفاف هزینههایشان را بدهد
بازنشستگان هنگامی که شاغل بودهاند، از محل اضافه کار و
حق مأموریت و برخی مزایای جانبی هم درآمدهایی داشتهاند که پس از ۳۰ سال خدمت، فقط با حداقل حقوق بازنشستگی باید زندگی کنند و این در حالی است که به دلیل بیماری و داشتن عروس و داماد و نوه، مخارج زندگیشان بیشتر هم شده است و میطلبد که حقوق بازنشستگان به نحوی افزایش یابد که کفاف هزینههایشان را بدهد.
سرمایهگذاری ایرانی ها در ترکیه، باکو، امارات، کشورهای عربی، کشورهای اروپایی و... عامل اصلی مشکلات مردم، کشور، گرانی و جنگ اقتصادی در سراسر کشور بوده است، نه تحریم، ترامپ و کرونا
بانکها برای پرداخت وام ودیعه مسکن سنگاندازی میکنند
بانکها به جای روانسازی پرداخت وام ودیعه مسکن به مستأجران، در راه اعطای این تسهیلات سنگاندازی میکنند که ضرورت دارد مسئولان اجازه ندهند مستأجرانی که مشکلات عدیدهای دارند، از نظر دریافت وام یاد شده هم در شرایط سختی قرار بگیرند.
مستأجر نیازمند وام ودیعه مسکن
بعد از انقلاب اسلامی، بهترین دولت احمدی نژاد فقط در ایران بوده است.
رئیسی، بدترین دولت در تاریخ ایران بوده است.
همتی، روحانی، جهانگیری و مسئولان عامل اصلی دلار سی هزار تومان هستند.
با مدیریت علمی جلوی خسارات سیل را میتوان گرفت
اگر پوششهای گیاهی و جنگلی در اطراف معادن و دامنه کوهها حفظ شود و اجازه ساختوساز در حریم قانونی معادن و جنگل و کوهها داده نشود، تا حد قابل توجهی میتوان جلوی خسارات سیل را گرفت. آب رودخانهها وقتی طغیان میکند، نیاز به عبور دارد که سبب جاریشدن سیل میشود. داستان خسارات سیل مانند خسارات سیل نقدینگی پول است که چون به خوبی مدیریت و کنترل نمیشود، به سمت سد و دریاچه عدهای پول سالار میرود و خزانه آنها را پر میسازد. ولی در مسیر حرکت خود هزاران خانوار ایرانی را دچار زیان و خسارت میکند. اگر به مدیریت علمی و بهرهگیری از تجربه کشورهای پیشرفته به خوبی توجه شود، شاهد خسارتهای مالی و جانی ناشی از جاریشدن ناگهانی سیل نخواهیم بود.
آیا نظارت بر قیمتها متولی دارد؟
لیمو ترش از باغداران زحمتکش استان هرمزگان کیلویی۶ هزار تومان خریده میشود که برایشان کاملاً غیر اقتصادی است، همچنین از کشاورزان هندوانه کار این محصول را کیلویی ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان میخرند که به همین دلیل بعضی از آنها مزارع خود را رها و مهاجرت کردهاند، با این حال لیموترش در تهران به قیمت میانگین ۳۰ هزار تومان و هندوانه ۵ تا ۷ هزار تومان فروخته میشود آیا دستگاههای متولی بر این وضعیت آشفته قیمتها در بازار نظارت میکنند؟
راهکاری برای کاهش آلودگی صوتی قطارها بیابند
علیرغم گذشت ۸۰ تا ۹۰ سال از ساخت راهآهن و راهاندازی قطارهای مسافری در کشور، هنوز کسانی که در اطراف خطوط راهآهن سکونت دارند، با مشکل آلودگی صوتی بوق قطارها در نزدیکی محل زندگیشان رنج میبرند که ضرورت دارد شرکت راهآهن برای اعلام خطر و نزدیکشدن قطارها به مکانهای مسکونی، از راهکارهای موثرتری استفاده کند تا هم امنیت مردم حفظ شود و هم آلودگی صوتی قطارها کاهش یابد.
فرم حق تقدم سهام را برای سهامداران بفرستند
از دستاندرکاران صفحات اقتصادی روزنامه اطلاعات که به اخبار بازار بورس اوراق بهادار و نحوه سرمایهگذاری در آن و مشکلات این بازار میپردازند، تشکر میکنم. انتظار داریم که دلایل عدم ارسال فرم تقدم سهام برای سهامداران شرکتهای بورسی و همچنین مشخص شدن تاریخ واگذاری سهام عدالت افراد متوفی به وراث آنان را هم مطرح کنند. چرا برخی از شرکتهای بورسی که به دلیل صعود شاخصهای بورس افزایش سرمایه داشتهاند، اولویت سهامداران خود برای ارسال فرم گواهی حق تقدم سهام را در نظر نمیگیرند و یا برای تحویل آن به شرکتها، اقدام نمیکنند؟
چرا کارت منزلت کاربریهای سابق را ندارد؟
در سالهای گذشته دارندگان کارت منزلت بازنشستگان بالای ۶۵ سال علاوه بر استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی، یک روز در هفته میتوانستند به طور رایگان از امکانات تفریحی و استخرهای شنای شهرداری استفاده کنند، اما در حال حاضر کارتها به غیر از استفاده از شارژ اندک آن ها برای وسایل نقلیه عمومی، کارآرایی دیگری ندارند. چرا برخی از برنامهها و عملکردهای مثبت و مفید دولتهای گذشته دوباره اجرا نمیشود؟
درج قیمت تولید و مصرف، سودی برای مصرفکنندگان ندارد
تفاوت ۱۰ تا ۲۰ هزار تومانی قیمتهای درج شده بر روی بستههای محصولات به عنوان «قیمت تولید» و «قیمت مصرف» علاوه بر افزایش بیشتر قیمتها تاکنون سودی برای خریداران نداشته است. بیشتر فروشندگان درگذشته بر اساس ایمان و انصاف خود درصدی را به قیمت خرید محصولات اعمال میکردند، اما با اجرای طرح یاد شده دیگر کمتر کاسبی است که به فکر مردم باشد و به همان قیمت درج شده بر روی کالاها، اجناس خود را بفروشد، ضمن آنکه با اجرای این طرح حتی تخفیف فروشگاههای زنجیرهای هم کاهش یافته است.
بیشتر مالکان مصوبه دولت را اجرا نمیکنند
بسیاری از صاحبخانهها بیتوجه به ابلاغ دولت مبنی بر افزایش حداکثر ۲۵ تا ۳۰ درصدی اجاره بها، حدود ۸۰ تا ۱۰۰ درصد بر اجاره املاک خود افزودهاند و مستاجران نیز مجبورند طبق تقاضای مالکان بر اجاره بهای خود بیفزایند، که ضرورت دارد دولت بر اجرای مصوبات خود پافشاری کند و تصمیمات قاطع و جدی را برای برخورد با مالکان متخلف به اجرا بگذارد.
راهاندازی سامانه رسیدگی به شکایات مردم در شهرستانها
با توجه به تغییرات اساسی و مهمی که در دستگاه قضا برای تسریع در رسیدگی به پروندهها شده، در مورد پرونده من علیرغم ارسال نامههای مکرر به دادگاه و قوه قضائیه، هنوز اقدامی صورت نگرفته است به این دلیل که پروندههای زیادی در اغلب شهرستانها بلاتکلیف است و به عدم اطاله دادرسی آنها ترتیب اثر داده نمیشود، از دستگاه قضا انتظار میرود که برای راهاندازی سامانههای رسیدگی به شکایات مردم در شهرستانها اقدام کنند.
سلطان برنج ایرانی را به مردم معرفی کنند
قیمت برنج ایرانی در کیسههای ۱۰ کیلوگرمی به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته است، اما با این حال در سوپرمارکتها و فروشگاههای زنجیرهای عرضه نمیشود و معلوم نیست اینهمه برنجی که در کشور تولید شده، به کجا رفته و انواع برنجهای هندی و پاکستانی چگونه جای آن را گرفتهاند؟ از مسئولان انتظار میرود که مانند سلطان سکه، سلطان برنج ایرانی را هم پیدا و او را به مردم معرفی کنند!
در 6 ماه و 27 روز گذشته بازنشستگان تامین اجتماعی نتوانستهاند وام 50 تا 100 میلیون تومانی بدون ضامن را دریافت کنند
و متاسفانه در این مدت 7 ماه است هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست و نبوده است چرا؟
همه دستگاهها به صورت جهادی برای حل مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور فعال باشند
سنگاندازی بانکها برای پرداخت وام ودیعه به مستاجران؛ سند خانه بیاورید وام اجاره بگیرید!