مشق نویسی قالیباف برای رئیسی در برنامه هفتم توسعه/ تغییر لوکوموتیو اصولگراها در انتخابات آینده؟

خبرآنلاین در گزارشی به بررسی بی توجهی مجلس در برابر تخلف دولت در ارائه به موقع برنامه هفتم توسعه پرداخته که عاقبت آن، نگارش نسخه برنامه هفتم توسعه توسط مجلس بوده است.

مشق نویسی قالیباف برای رئیسی در برنامه هفتم توسعه/ تغییر لوکوموتیو اصولگراها در انتخابات آینده؟

 یافته های خبرآنلاین که پیشتر در گفت وگو با یکی از نمایندگان عضو کمیسیون برنامه و بودجه که با عنوان «قالیباف برنامه هفتم را برای ریاست جمهوری خود می نویسد؟» منتشر شد، حاکی از آن بود سازمان برنامه و بودجه دولت رئیسی هنوز برنامه هفتم را به دولت ارائه نداده، بلکه یک برنامه هفتم دیگر نیز به سفارش قالیباف در مرکز پژوهش ها تدوین شده است.

اتفاقی که نظیر آن در تاریخ جمهوری اسلامی تکرار نشده و دولت های پیشین به دلیل اینکه خود مجری برنامه های توسعه ای بودند، اصرار داشتند برنامه توسعه را منطبق با اهداف و سیاست هایی بنویسند که مسئولیت آن را برعهده دارند.

کارشناسان اقتصادی معتقدند برنامه سوم توسعه که در زمان ریاست جمهوری سیدمحمدخاتمی اجرا شده، بهترین برنامه توسعه ای کشور بوده که توانسته بیش از ۶۰درصد اهداف آن را محقق کند. برنامه ای مبتنی بر توسعه همه جانبه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی که پیشران آن را توسعه سیاسی بر عهده داشت.

مشق نویسی قالیباف برای رئیسی در برنامه هفتم توسعه/ تغییر لوکوموتیو اصولگراها در انتخابات آینده؟

ابراهیم رئیسی در کارزار انتخاباتی خود به سه وعده مهم اشاره کرده بود؛ «اصلاح دولت و مبارزه با فساد و تبعیض»، «حمایت از خانواده‌ها و اقشار محروم» و «جهش تولید و تقویت کسب کار».اجرای این سه وعده محقق نمی شد مگر در گنجاندن این سه وعده در برنامه هفتم توسعه که سندی مهم در پیشبرد اهداف کشور است. اما با گذشت یکسال و نیم از روی کارآمدن رئیسی، به دلیل تاخیر در رساندن برنامه هفتم توسعه به مجلس، دولت سیزدهم به مدت یکسال برنامه ششم توسعه را که حسن روحانی رئیس جمهور سابق آن را نوشته بود اجرا کرد.

در همین حال، نمایندگان مجلس معتقدند بررسی و تصویب برنامه هفتم توسعه، ۶ماه زمان می برد، بعید به نظر می رسد که دولت بتواند برنامه هفتم را به مجلس تحویل دهد. برخی نمایندگان کمیسیون برنامه و بودجه معتقدند، دولت رئیسی باید همانند سال گذشته، برای تحقق وعده هایش، برنامه ی ششم توسعه را اجرا کند که در دولت حسن روحانی نوشته شده است.

به نظر می رسد با نزدیک شدن به انتخابات مجلس در سال ۱۴۰۲ به مرور، نمایندگان مجلس از دولت فاصله گرفته و تلاش برای جلب نظر رای دهندگان را با فشار به دولت آغاز کنند.

نشانه های این سیاست را می توان در انتقاد قالیباف به رئیسی برای اجرایی نشدن مصوبات مجلس در حذف ارز۴۲۰۰ تومانی مشاهده کرد. موضوعی که از احتمال تغییر لوکوموتیو اصولگراها در انتخابات آینده حکایت دارد.

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید