عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
رئیسی یکچهارم رای گذشته را هم ندارد/ حمایت از فاطمی امین به خاطر موضوعات درونگروهی و باندی است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس میگوید: مشورتهای اشتباه به آقای رئیسی، باعث انتصابات ضعیف و ناپخته و بیدر و پیکر شد و همین رویکردها منجر به این شده که امروز جامعه در شرایطی بدی قرار بگیرد.
شهریار حیدری نماینده قصرشیرین و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در نقد عملکرد دولت سیزدهم میگوید: دولت در تعیین کابینه از همان ابتدای امر، دچار اشتباه محاسباتی شد. دولت به بهانه جوانگرایی، افراد بیتجربه را روی کار آورد، در حالیکه جوانگرایی به معنی استفاده از افراد بیتجربه و کمتجربه نیست. استفاده از جوانان ناپخته در سطوح بالا مثل وزرا، معاونان و استانداران اشتباه محض بود. اگر اینها را تجمیع بکنید، همین موضوعات، امروز موجب نگرانی و نارضایتی مردم به خاطر عملکرد دولت شده است، از اینرو عملکرد دولت امروز مورد رضایت مردم نیست.
وی میگوید: اگر در مورد دولت و آقای رئیسی بخواهید بین مردم نظرسنجی بکنید، یک چهارم رای گذشته را هم ندارند، چون دولت به دلیل عملکرد ضعیف استاندارها، وزرا و مدیرانش، از چشم مردم افتاده است. اما مردم، حاکمیت و نظام را دوست دارند و حافظ این انقلاب هستند. مردم را نباید به دلیل رفتار غلط مدیران ناتوان و بیتجربه به نظام بدبین کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس میگوید: فشارهای مردمی و نمایندههای مجلس که وکلای ملت هستند، باعث شد که دولت رویکردش را با جابجایی مدیران، تغییر دهد. رییس سازمان برنامه و بودجه تغییر کرد، ولی مثلاً وزرای جهاد کشاورزی و وزیر آموزش و پرورش که تغییر کردند، ضعیفتر از بعضی وزرا نبودند، بلکه توانمندتر هم بودند، ولی سوخت شدند. مثلاً آقای نوری وزیر آموزش و پرورش، قربانی بیبرنامگی سازمان برنامه و بودجه شد. آقای نوری گفته بود که تمام معوقات آموزش و پرورش یکجا پرداخت شود و اینها وعده امروز و فردا میدادند و در آخر عملی نشد و در نهایت نوری قربانی این چالش شد.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه میگوید: از کل کابینه دولت دفاع نمیکنم یا نمیگویم همه آنها ضعیف هستند. دولت نیاز به تغییر رویه در کابینه دارد، هرچند که بعضی وزرا هم افراد خوبی هستند. وزیر اطلاعات از بدنه وزارت اطلاعات است و او را فردی پخته میدانم؛ وزیر کشور و وزیر خارجه هم همینطور. وقتی میگوییم کابینه، نباید همه را زیر سوال ببریم. من بیشتر روی وزرای حوزه اقتصادی انتقاد دارم. مثلا وزیر صمت نشان داد که این کاره نیست، ولی مدام از او به شدت دفاع میشود، اما این حمایت از روی وزیر جهاد کشاورزی برداشته میشود که برای من جای تعجب دارد.
نماینده قصرشیرین میگوید: حمایت بیش از حد دولت از برخی وزرا مثل وزیر صمت ریشه در موضوعات درونگروهی، حزبی و باندی دارد که درون دولت شکل گرفته است و باعث گمراهی دولت در تعیین استاندارها و وزرا شده است. آقای رئیسی شخصی است مثل بقیه انسانها و چهار نفر از همین گروهها با او صحبت میکنند و تحت تاثیر قرار میگیرد. ایشان مشاوران خوبی ندارد و گروههای خوبی اطرافش نیستند، چون اصلاً تجربه و توان مدیریت کشور را ندارند و انتصابات از چارچوب تفکر آنها شکل میگیرد که چارچوبی نیست که بتوانند مدیریت جامعه را در دست بگیرند. نگاهها متفاوت است. گاهی چهار نفر اشراف کافی و کاملی روی جامعه، توانمندیها و ظرفیتها دارند، اما یک موقع است که کسی چنین نگاهی ندارد و حتی توان انجام کارها را هم ندارد. متاسفانه گاهی چنین افرادی مشورت اشتباه میدهند.
حیدری میگوید: مشورتهای اشتباه به آقای رئیسی، باعث انتصابات ضعیف و ناپخته و بیدر و پیکر شد و همین رویکردها منجر به این شده که امروز جامعه در شرایطی بدی قرار بگیرد. الان نفت ما فروش میرود و دلارها برمیگردد و پولهای بلوکه شده در حال آزاد شدن است، پس امروز وضعیت اقتصادی دولت از نظر منابع بهتر از ۱۰ سال گذشته است، ولی از نظر مدیریت، بدتر از ۱۰ سال گذشته است. مدیریت منابع از خود منابع، مهمتر است و این نکته مهمی است و امیدوارم آقای رئیسی مدیرانی با نگاه مردمی و با نگاه رضایتمندی خدا و مردم بر سر کار بگذارد، نه رضایت برخی افراد و گروهها.