آمریکا این بار آتش بیار معرکه اسرائیل- فلسطین شده است

درست پس از پایان سفر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به اسرائیل، 19 اکتبر (27 مهر)، یک هواپیمای نظامی ایالات متحده حامل خودروهای زرهی به ارزش 100 میلیون دلار در فرودگاه بین‌المللی بن گوریون در نزدیکی تل آویو، اسرائیل فرود آمد، این در حالیست که دو روز پیش از آن، در حمله هوایی به بیمارستان الاهلی در غزه حداقل 500 نفر کشته شدند، مکانی که قرار بود جان انسان را نجات دهد به جهنمی تبدیل شد که جان کودکان را هم گرفت.

آمریکا این بار آتش بیار معرکه اسرائیل- فلسطین شده است

اگرچه فلسطین و اسرائیل هنوز درباره اینکه چه طرفی بیمارستان را بمباران کرد، اختلاف نظر دارند، اما شکی نیست که ایالات متحده مانند رویکردش در اوکراین، دامن زدن جنگ را با ارسال کمک‌های نظامی آغاز کرده است. در واقع، از ابتدای این دور از درگیری در غزه، آمریکا موضع قاطع خود را برای ارائه کمک‌های نظامی بی قید و شرط به اسرائیل نشان داده است.

در آغاز درگیری، «لوید آستین»، وزیر دفاع آمریکا بلافاصله اعلام کرد که ایالات متحده ناو هواپیمابر «یو اس اس فورد» را در شرق مدیترانه مستقر کرده است تا قدرت «بازدارنده» ارتش ایالات متحده در منطقه مدیترانه را تقویت کند.

در همان زمان، «جان کربی»، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا نیز تایید کرد که اولین دسته از کمک‌های نظامی ارائه شده توسط ایالات متحده «در راه اسرائیل است». وی تاکید کرد که آمریکا «تمام تلاش خود را خواهد کرد تا در اسرع وقت به نیاز اسرائیل پاسخ دهد.»

بایدن رئیس جمهور آمریکا نیز تاکید کرد که کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل «بدون قید و شرط» است.

بر اساس گزارش سرویس تحقیقات کنگره ایالات متحده درباره کمک‌های آمریکا به اسرائیل، از سال 1946 تا ژانویه 2023، ایالات متحده در مجموع 158.665 میلیارد دلار کمک به اسرائیل ارسال کرده است.

این در حالیست که بر اساس کتاب سبز آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده، از سال 1951 تا 2019، ایالات متحده 402 بار به اسرائیل کمک کرده است.

ارائه تمام حمایت‌های مورد نیاز اسرائیل موضع همیشگی ایالات متحده در قبال مسئله فلسطین بوده است. قدرت نظامی مدرن اسرائیل و حتی سیستم پدافند موشکی «گنبد آهنین» که امروزه اسرائیل برای رهگیری موشک های حماس بر آن تکیه دارد، مستقیماً با ایالات متحده مرتبط است.

اینکه می‌گوییم آمریکا به جنگ دامنه می‌زند، مدارک کافی دارد و آن، این است که ایالات متحده تقریباً تمام قطعنامه‌های حامی صلح و کمک‌های بشردوستانه در شورای امنیت را وتو کرده است.

در شامگاه 16 اکتبر (24 مهر)، ایالات متحده، فرانسه، بریتانیا و ژاپن در شورای امنیت سازمان ملل متحد به پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی روسیه مبنی بر آتش‌بس بین فلسطین و اسرائیل رای مخالف دادند که منجر به عدم تصویب این طرح شد.

در 18 اکتبر (26 مهر)، یعنی یک روز پس از بمباران بیمارستان الاهلی در غزه، برزیل پیش نویس قطعنامه دیگری برای مخالفت با خشونت علیه غیرنظامیان و ترویج کمک‌های بشردوستانه را در شورای امنیت ارائه داد. هرچند این طرح مورد موافقت 12 کشور عضو شورای امنیت قرار گرفت اما ایالات متحده به عنوان عضو دائمی شورا، آن را وتو رد.

با این اوصاف، کاملا قابل پیش‌بینی است که کمک‌های نظامی بیشتر آمریکا در راه اسرائیل است و در نتیجه فعلا نمی‌توان پایانی برای این جنگ متصور بود.

منبع: رادیو بین المللی چین
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید