چهارشنبه 10 آبان 1402
امروز وزرا در حیاط دولت چه گفتند؟ از آغاز رسیدگی به کلیات بودجه ۱۴۰۳ در دولت تا بررسی طرح ایجاد استان غربی
اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) 3 آبان 1402 هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سوالاتشان پاسخ دادند.
رئیس جمهور: سازمان برنامه با واقعیکردن درآمدها و مصارف، جلوگیری از کسری بودجه را مورد توجه ویژه قرار دهد
در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت که به صورت فوقالعاده برگزار شد، پیشنویس لایحه بودجه سال 1403 از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه ارائه شد.
داوود منظور با تشریح تغییرات رویکردی بودجه سال 1403 و پیشبینیهای مقدماتی از منابع و مصارف با رویکرد تداوم رشد تولید و کنترل تورم و همچنین چالشهای پیشروی بودجه عمومی کشور ناشی از ناترازیهای بجا مانده از یک دهه گذشته، رویکرد کلی بودجه سال آینده را اجرای سیاستهای کلی، تحقق عدالت و اصلاح برخی ناترازیها دانست و در ادامه اعضای دولت نیز پیشنهادات خود را در جهت تقویت لایحه بودجه بیان کردند.
وی در این جلسه با تقدیر از جمعبندی لایحه بودجه در موعد مقرر ابراز امیدواری کرد که بعد از اتمام بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، زمینه تقدیم لایحه بودجه نیز به مجلس فراهم شود.
رئیس جمهور اعضای دولت را مکلف کرد نظرات و محورهای تکمیلی خود را برای تقویت برخی سرفصلهای بودجه سال 1403 به سازمان برنامه و بودجه ارائه کنند.
رئیسی همچنین از رئیس سازمان برنامه و بودجه خواست تا با واقعی کردن درآمدها و مصارف، جلوگیری از کسری بودجه را مورد توجه ویژه قرار دهد.
رئیس جمهور توجه اکید به آثار تورمی بودجه و محاسبه آثار اقتصادی و اجتماعی آن و همچنین توجه به رویکردهای اقناعی بر واقعی بودن همه ابعاد بودجه و مسئولیتپذیری همه اجزا را مورد تأکید قرار داد.
رئیسی در بخش دیگری از این جلسه بمباران وحشیانه اردوگاه جبالیا و به خاک و خون کشیدن مردم بیگناه را ادامه جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و جنایت علیه بشریت در 20 روز گذشته خواند و بر نقش مستقیم آمریکا در این جنایات به واسطه تجهیز تسلیحاتی و کمکهای نظامی و حمایتهای سیاسی از این رژیم تأکید کرد.
رئیس جمهور حوادث غزه را نمایشگاهی تأثربرانگیز از اقدامات ضدبشری از جمله کودککشی، حمله به بیمارستانها، استفاده از بمبهای ممنوعه و محاصره همه جانبه مردم و همچنین جلوگیری از امدادرسانی و ارسال کمکهای غذایی و دارویی به این منطقه آن هم در مقابل چشم جامعه جهانی خواند و آن را نشانهای آشکار از شکست سازمانهای جهانی برای برقراری امنیت دانست.
رئیسی تصریح کرد: این جنایات نشان داد بسیاری از معاهدات بینالمللی و منشور سازمان ملل اعتبار و کارایی خود را از دست داده و ضروری است جامعه جهانی به خواست افکار عمومی در این ساز و کارها تجدیدنظر کنند.
رئیس جمهور رأی قاطع اعضای مجمع عمومی برای تصویب قطعنامه آتشبس در غزه را زمینه انزوای آمریکا در جامعه جهانی دانست و رویکرد برخی کشورهای غربی در همراهی با رژیم صهیونیستی در کودککشی و جنایت علیه بشریت را نمایی از دورویی، تزویر و استانداردهای دوگانه در نظامهای بینالمللی توصیف کرد.
وزیردفاع: رژیم صهیونیستی در حال فروپاشی است؛ اروپاییها مراقب باشند دچار غضب مسلمانان نشوند
امیر محمدرضا آشتیانی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نظر داریم یک سامانه پدافندی بردبلند به نام «شهید علیوردی» را رونمایی کنیم که در زمان مقتضی جزئیات این امر اعلام خواهد شد.
وی با اشاره به رفع تحریمهای تسلیحاتی ایران و تاثیر آن بر دیپلماسی دفاعی، اظهار کرد: ما از قبل هم ارتباط و تعاملات دفاعی با کشورهای مختلف داشتهایم. این امر میتواند کمک کند که تعاملات بیشتر شود. صرفاً هم مباحث ما دفاعی نیست بلکه علمی، فناوری و غیرنظامی هم هست که میتواند به این موارد نیز کمک کند.
وزیر دفاع یادآور شد: پایان تحریمهای تسلیحاتی میتواند حتماً صادرات و واردات ما در حوزه دفاعی را افزایش میدهد.
آشتیانی با اشاره به قابلیتهای ایران در عرصه پدافندی، گفت: ما در حوزههای پدافندی از قابلیتهای بسیار بالایی برخوردار هستیم. خیلی از کشورها هم درخواست دارند برخی از این سامانهها را خریداری کنند. از آنجا که موضوع مربوط به پدافند است هم تمامی شرایط و مقررات بینالمللی را لحاظ میکنیم.
وزیر دفاع ادامه داد: ما با کشورهای بسیاری در این زمینه ارتباط داریم. در داخل هم این توانمندی را داریم که با قاطعیت در حوزه پدافندی از فضای کشور مراقبت کنیم.
آشتیانی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت فعلی جنگ غزه اظهار کرد: هر کشوری اگر در یکی از سطوح غافلگیری واقعاً غافلگیر شود و نتواند پیشبینی داشته باشد، از نظر دفاعی ضعیف است. رژیم صهیونیستی در هر سه سطح راهبردی، عملیاتی و راهکنشی غافلگیر شد. چنین رژیمی با این غافلگیری میتوان گفت در حال فروپاشی است.
وی افزود: این رژیم از سوی یک گروه مبارز فلسطینی غافلگیر شد و این نشان میدهد تمام ادعاهایی که داشتند و ابعاد توانمندیهای دفاعی و اطلاعاتی آنان فریبی بیش نبوده است. آنان در یک باتلاق فرورفتهاند و امکان ترمیم چهره خود یا خروج از این باتلاق را ندارند.
وزیر دفاع تاکید کرد: آمریکاییها که سرآمدان خطاهای راهبردی و محاسباتی هستند هم در کنار اینها در این باتلاق افتادهاند و قطعاً آمریکا هم ضربه خواهد خورد. مسلمانان و آزادیخواهان و کشورهای منطقه تا حدی صبر دارند. حتماً همه کشورها گزینههای مختلفی را روی میزها دارند و آنها را بررسی میکنند.
آشتیانی تصریح کرد: اگر به سرعت این جنگ متوقف نشود و صهیونیستها و حامیانشان از خطاهای بزرگ خود بازنگردند، حتماً آسیبهای جدی در سطح منطقه و فرامنطقه خواهند دید. برخی کشورهای اروپایی هم که دارند به صهیونیستها کمک میکنند باید مراقب باشند دچار خشم و غضب مسلمانان جهان نشوند.
وزیر دفاع همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال رونمایی از محصولات دفاعی تا پایان سال جاری اظهار کرد: ما هر محصولی را که به مرحله رونمایی برسد تا تحویل نیروهای مسلح شود و به ارتقای توان دفاعی کشور کمک کند را در دستور قرار دادهایم. محصولات متعدد و پروژههای بزرگی در پیش داریم که به مرور عرضه میشوند.
وزیر نفت: تولید روزانه نفت به ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه رسیده است
علی اوجی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در جمع خبرنگاران، بیان کرد: درشروع دولت تولید روزانه نفت ۲ میلیون و ۲۰۰هزار بشکه بیشتر نبود. خوشبختانه با اقداماتی که طی این ۲۴ ماه، وزارت نفت انجام داده است در راستای افزایش تولید نفت ما امروز به عدد ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت رسیده ایم. ان شاء الله با برنامه ریزی های صورت گرفته و پروژه هایی سرمایه گذاری شده چه در بخش میادین، چه میادین مشترک و چه میادین مستقل و چه در خشکی و چه در دریا ان شاءالله رشد تولید نفت ما افزایشی خواهد بود.
وی در ادامه اظهار کرد: کارنامه ما در سه ماهه اول سال ۱۴۰۲ رشد اقتصادی گروه نفت و گاز ۱۹/۶ درصد به گواه آماری که سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی اعلام کرده اند، بوده است. انشاء الله ما این رشد را به صورت صعودی مستمر خواهیم داشت. با سرمایه گذاری که در حوزه میادین نفتی و گازی انجام می دهیم و افزایش ظرفیت پالایشگاه ها و محصولات پتروشیمی ان شاءالله تا پایان امسال و اوایل سال آتی رشد گروه نفت و گاز صعودی خواهد بود.
وزیر ارشاد : امروز حوزه سینما بهترین دوره خود را طی می کند
محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: با چند کشور اسلامی در حال مذاکره هستیم تا برنامه های بین المللی در حوزه شعر و دیگر حوزهها را برگزار کنیم؛ به محض اینکه این اتفاق بیفتد تلاش می کنیم تعدادی از شعرا و هنرمندان در کشورهای مقاومت در آن حضور پیدا کنند.
وی درباره بیانیه سینماگران نیز گفت: آنچه که هفته گذشته در رابطه با بیانیه سینماگران رخ داد نمونه یک شیطنت رسانهای بود.آن چیزی که اتفاق اتفاده بود یک گشایش مهم در حوزه اقتصاد سینما بود.مدیر مربوط با سازمان سینمایی اعلام کرده بود فیلم هایی که عواملی اعم از بازیگر و کارگردان آنها دچار مشکلاتی هستند که نمی توانند در برخی فعالیت های عادی حضور داشته باشند، نمایش آن فیلم ها را منوط به این ممنوعیت نکردیم. به همین دلیل از ابتدای دولت جدید فیلم های متعددی به نمایش درآمده که عوامل آنها مشکل داشتند که اگر در گذشته بود آن فیلم نباید نمایش داده می شد ولی به نمایش در آمدند و این اتفاق مهم رخ داده و امروز حوزه سینما بهترین دوره خود را طی می کند. بیانیه نویس های سیاسی حتی یک بار به این موفقیت بزرگ اشاره نمی کنند.
وزیر ارشاد ادامه داد: ما تصورمان این است که این جوسازی های نادرست و کذب برای این صورت می گیرد که جلوی درخشش سینمای ایران که در حال وقوع است، گرفته شود. فیلم هایی امروز عرضه شده که جزو پر تماشاگرترین فیلم های تاریخ سینمای ایران شده اند و می خواهند این موفقیت دیده نشود.
وی ادامه داد : تلاش می کنند که با سرو صدا و ایجاد مباحث انحرافی و نادرست این موفقیت دیده نشود. من به این بیانیه نویس های سیاسی توصیه می کنم که با معیشت سینماگرها وارد دعوا نشوند. ان شاءالله راه انصاف در پیش بگیرند و به اقتصاد سینمای ایران توجه کنند.
اسماعیلی در ادامه با طرح این سوال که چرا ناراحتند از این که اقتصاد سینما فعال است ؟ اظهارکرد: چرا ناراحتند که اهالی سینما در حال فعالیتند؟ حالا اگر به لحاظ سیاسی ناراحتند چرا ناراحتی شان را در قالب بیانیه علیه سینمای کشور نشان می دهند. دوست دارم این دوستان دیروز و امروز ما با سینما آشتی کنند و با سینماگران دوست باشند و به دنبال رونق سینما باشند و به دنبال حذف سینمای ملی نباشند.
وزیر ارشاد گفت: خیلی دوست داریم امسال پس از 9 سال نمایشگاه مطبوعات را برگزار کنیم. همانطور که نمایشگاه مربوط به جشنواره مطبوعات را در مرداد ماه برگزار کردیم ان شاء الله این نمایشگاه هم برگزار می شود.
وی درباره سفر حج عمره نیز گفت: ثبت جدید برای حج عمره نداریم تا بخش عمده ای از کسانی که سالیان سال منتظرند اعزام شوند. الان 5 میلیون 700 و خرده ای در صف عمره و یک میلیون نفر در صف حج واجب هستند.
اسماعیلی گفت: همکاران من در سازمان حج الان در عربستان مشغول رایزنی برای اجاره هتل و تمهیدات مقامات هستند. تامین هواپیما برای بحث حمل و نقل و همکاری خوب بانک مرکزی در تامین ارز در حال انجام است و مشکل نداریم و نگرانی ها مرتفع شده و دوست دارم که در اسرع وقت شاهد این اعزام ها باشیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اختلاف ساترا و سازمان سینمایی گفت نیز اظهارکرد: مشکلی وجود ندارد؛ به هر حال ممکن است موضوعی باشد، من در جریان جزئیات آن نیستم. نباید اجازه بدهیم این موضوعات به یک گله هایی تبدیل شود که در رسانه ها مطرح می شود. اگر اختلافی هم وجود دارد باید در محل خودش حل کنند.
تشریح آخرین وضعیت فعالیت استارلینک در ایران
عیسی زارعپور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نمایندگان ارائه دهنده اینترنت ماهوارهای شرکت استارلینک بعد از مذاکرات با سازمان تنظیمات مقررات ایران و پذیرفتن قوانین سرزمینی ایران میتوانند فعالیت خود را شروع کنند.
وی افزود: استارلینک مکلف شده است برای فعالیت در ایران از سازمان تنظیم مقررات مجوز بگیرد. آنان تا جلسه بعدی که در اسفندماه است مکلف شدهاند سازوکارهای اجرایی را فراهم کنند و ما هم موضوع را پیگیری میکنیم.
وزیر ارتباطات در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت حمایت از پیامرسانهای داخلی اظهار کرد: حمایت از پیامرسانهای داخلی و پهنای باند آنها از ابتدا در دستور کار دولت است. سال گذشته آییننامهای برای حمایت از کسبوکارهایی که روی پیامرسانهای داخلی کار میکنند تصویب کرد و روز به روز به تعداد کاربران و میزان فعالیت مردم در پیامرسانهای داخلی افزوده میشود.
زارعپور ادامه داد: یکی از برنامههای سازمان فضایی ایران که در راستای اجرای سند دهساله توسعه صنعت فضایی کشور راهاندازی منظومههای ماهوارهای است که یکی از آنها منظومه ماهوارهای مخابراتی «شهید سلیمانی» است که فاز اول آن ظرف دو سال آینده اجرایی میشود.
پیشنهاد معاون رئیس جمهور به سازمان های مردم نهاد برای مبارزه با رژیم صهیونیستی
محمد دهقان در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران، گفت: بارها اعلام شده اسرائیل تمام جنایات بینالمللی از جمله نسلکشی، جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت را که در اساسنامه دیوان کیفری بینالمللی درج شده را مرتکب شده است و دیوان کیفری هم با توجه به شکایت فلسطین در سال ۲۰۱۸ صلاحیت رسیدگی به این جنایتها را دارد.
وی ادامه داد: بهانه دیوان کیفری بینالمللی برای نداشتن پول تحقیقات، بهانهای واهی است. اگر راست میگویند کشورهای اسلامی با یک برنامهریزی میتوانند پول تحقیقات را تامین کنند.
معاون حقوقی رییسجمهور با اشاره به قصد سازمانهای مردمنهاد ایران برای جمعآوری امضاء، گفت: NGO ها و سازمانهای مردم نهاد در ایران به دنبال جمعآوری امضاهای چندین میلیون نفری هستند تا سران رژیم صهیونیستی توسط دیوان کیفری بینالمللی به عنوان جنایتکاران جنگی، جنایتکاران علیه بشریت و جنایتکاران نسلکش، محاکمه شوند.
دهقان وظیفه دیوان بینالمللی دادگستری را رسیدگی به نقض کلیه کنوانسیونهای بینالمللی توسط اسرائیل دانست و افزود: این دیوان به عنوان بالاترین محکمه وابسته به سازمان ملل باید وارد شود و اسرائیل را محکوم کنند تا دست از جنایاتش در غزه بردارد.
وی پایان جنگ غزه را مانع از پیگیریهای حقوقی بینالمللی ندانست و افزود: جلساتی را با سازمانهای مردمنهادی که کار حقوقی انجام میدهند، گذاشتهایم. از آنان خواستهایم این سازمان ها در وهله اول با یکدیگر همکاری داشته باشند و در وهله دوم با سازمانهای مردمنهاد آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی ارتباط برقرار کنند تا فشار جهانی علیه اسرائیل افزایش یابد و بهای حقوقی جنایتهایش را بدهد.
وحیدی:حملات به آمریکا ربطی به ایران ندارد
احمد وحیدی درباره اتهام آمریکا به ایران در مرود حملات نیروهای مخالف آمریکا به پایگاه های این کشور در عراق و سوریه، اظهار کرد: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا این جنایات را در غزه انجام می دهد و آمریکا این جنگ را مدیریت می کند. طبیعی است که مسلمانان نسبت به ظلمی که مردم غزه می شود، ناراحت هستند و امریکا باید بداند اقداماتش بی پاسخ نمی ماند. همه نگران هستند و ممکن است هرجایی آنها را به عنوان مقصر اصلی مورد هدف قرار دهند که ربطی به ایران ندهد. قبلا به صورت علنی به آنها تذکر داده شد که جلو کشتار بی رحمانه را بگیرید و حمایت نکنید.
وی افزود: مردم کشورهای مسلمان که نمی توانند نسبت به سرنوشت مظلومان فلسطین بی تفاوت باشند و به تعبیر رهبر انقلاب، ممکن است مسلمانان منطقه بی تاب شده و براساس احساس مسئولیت خود اقدامی کنند و این اقدام خیلی طبیعی است و هیچ ربطی به ایران ندارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: به دنبال کمک ویژه به جامعه کارگری در حوزه مسکن هستیم
صولت مرتضوی در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران، بیان کرد: قانو گذار مشخص کره است که شورای عالی کار به چه نحوی حداقل حقوق و دستمزد را مشخص کند. همان طوری که بارها عرض کردم ما حداقل حقوق و دستمزد را مشخص کرده ایم، نه حداکثر آن را. بر این اساس توافقات بین کارگر و کارفرما هرچه که باشد مورد تایید وزارتخانه است. در جلسات ما اساسا بحث می شود. یک نفر اقناع می شود و یک نفر اقناع نمی شود. ذات جلسات به این شکل است.
وی در ادامه اظهار کرد: قانون گذار گفته است که سالانه حداقل حقوق و دستمزد تعیین شود. در جلسه آتی به دنبال این هستیم که اگر بشود در حوزه مسکن کارگری گامی برداریم. بنده دعوت کرده ام تا همکاران ما از وزارت راه و شهرسازی و بانک های عامل حضور داشته باشند تا بحث کنیم. ان شاء الله در بحث ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی که برای احاد مختلف جامعه است بتوانیم کمک ویژه ای به جامعه کارگری در حوزه مسکن انجام دهیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تصریح کرد: جلسه نمایندگان کارگری و کارفرمایی جلسه خوبی بود. نماینده کارگران در این نشست سه نفر هستند و دو نفر نیز عضو علی البدل که می شود پنج نفر. امکان دارد یک نفر مصاحبه ای کند. مطالبی که در رسانه ها دیدم، مباحثی نبودند که در این نشست مورد بحث قرار گرفته باشند. ممکن استنباط فردی باشد، اما ما ارادتمند و دوستدار همه کارگران هستیم. امیدواریم بتوانیم در حوزه مسکن کار مناسبی برای کارگران انجام دهیم.
بهادری جهرمی اعلام کرد
آغاز رسیدگی به کلیات بودجه ۱۴۰۳ در دولت
علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دولت رسیدگی به کلیات بودجه ۱۴۰۳ را امروز آغاز کرد تا به محض نهایی شدن برنامه هفتم توسعه در مجلس، امکان تصمیمگیری نهایی در زمینه کلیات بودجه در دولت فراهم باشد و در سریعترین زمان ممکن کلیات لایحه بودجه تقدیم مجلس شود.
وی افزود: امروز جلسه دولت از ساعت شش صبح آغاز و به بحث درباره کلیات بودجه پرداخته شد. اهداف اصلی دولت حمایت موثر از تولید و ایجاد زیرساختهای لازم مالی و بودجهای برای تحقق رشد اقتصادی مناسب است.
بهادری جهرمی یادآور شد: همچنین مهار و کاهش تورم، ایجاد اشتغال و اصلاح ناترازیهای نظام بودجهای، مالی و بانکی که در کشور با آن سالها مواجه بودهایم.
سخنگوی دولت با اشاره به مصوبات امروز هیئت وزیران، اظهار کرد: برای کنترل قیمت کالاهای اساسی در بازار و جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی و کالاهایی که در زنجیره تولید این کالاها قرار دارند، دولت مصوب کرد سود بازرگانی کالاهای اساسی مثل انواع روغن و دانههای روغنی صفر منظور شود.
دبیر هیئت دولت افزود: باتوجه به اینکه به سمت فصلهای سرد سال و اوج مصرف گاز میرویم، به منظور رفع ناترازی در تولید گاز طبیعی و حمایت موثر از جذب سرمایهگذاری در این حوزه دولت مشوقهایی تصویب کرد تا در حوزه تاسیسات یا افزایش تولید و بهرهبرداری، امور اقتصادیتر پیش رود و در اوج مصرف گاز در کشور کمککار ایجاد تراز در تولید و مصرف گاز باشند.
وی در پاسخ به پرسشی درباره واردات گوشت، یادآور شد: در این زمینه کارها آغاز و چند ماه است برنامهریزیها صورت گرفته است. قائم مقام وزیر جهاد هم پیش از این توضیحات کاملی ارائه کرده است. تا انتهای سال هم زنجیره تولید داخل حمایت میشود و هم واردات گوشت انجام بگیرد تا شاهد کاهش قیمت هم باشید.
بهادری جهرمی در پاسخ به پرسشی درباره توجه به وضعیت بازنشستگان ایثارگر در برنامه هفتم توسعه، گفت: نگاه دولت این است که موضوعات دائمی در قوانین دائمی مدنظر قرار گیرد. نسبت به بازنشستگان ایثارگر یا تامین اجتماعی قوانین دائمی داریم که نباید به صورت مقطعی و کوتاهمدت حکمی برای آنان بیاوریم و پنج سال بعد دوباره نیاز به پیگیری باشد.
سخنگوی دولت یادآور شد: نگاه دولت این بود که در احکام دائمی به این موضوع توجه شود و این امر را ذکر هم کرده است. با توجه به اینکه تصویب برنامه طول کشیده و بعد از آن موضوع بودجه در دستور مجلس قرار میگیرد، نگاه رئیسجمهوری این است که چون تصویب قوانین دائمی طول میکشد حتماً دولت هماهنگی لازم را در این زمینه با مجلس داشته باشد و در همین برنامه به صورت پنجساله ذکر شود و بعد قوانین دائمی هم پیگیری شود.
زاکانی: تامین مالی خوردوهای برقی انجام شده است
علیرضا زاکانی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قرارداد تامین ۷۹۱ دستگاه واگن مترو بسته شده و کار شروع شد و تامین مالی هزار دستگاه اتوبوس برقی ۱۸ متری، ۱۰ هزار ون برقی و ۱۰ هزار تاکسی برقی و ۱۰۰ هزار موتور برقی انجام شده است و باید در مسیر مجوزهای داخلی انجام شود.
وزیر کشور: طرح ایجاد استان غربی در دست بررسی است
احمد وحیدی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره تشکیل سازمان ملی مهاجرت، اظهار کرد: امیدوارم بعد از تصویب نهایی برنامه هفتم توسعه، هرچه زودتر بتوانیم اساسنامه سازمان مهاجرت را تهیه کنیم.
وی در خصوص آخرین وضعیت لایحه ساماندهی تجمعات، خاطرنشان کرد: یک طرح در مجلس در این خصوص وجود داشت و دولت هم یک لایحه را تهیه و به مجلس ارسال کرد.
وحیدی درباره روند اجرای انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اسامی داوطلبان به دستگاههای نطارتی ارسال شده و آنها ۱۰ روز فرصت پاسخگویی دارند و سپس این مدارک جمع شده و به صورت متمرکز در اختیار هیاتهای اجرایی قرار می گیرد. در هیات های اجرایی فرصت دو هفتهای برای بررسی وجود دارد و اگر داوطلبی از نتیجه بررسی هیاتهای اجرایی شکایت داشت، به هیات نظارت شکایت خواهد کرد.
وزیر کشور درباره تشکیل استان تهران غربی نیز گفت: این درخواست در دست بررسی است ولی تصمیم قطعی گرفته نشده است.